30.12.2020

Vuosi päättyy - näitä luettiin eniten

Kaunis talvinen kuva Etelä-Pohjanmaan maaseudulta joulukuussa. Kuva: KivaaTekemistä.fi

 

Vaiherikas vuosi 2020 on päättymäisillään. Vuosi tarjosi yllätyksiä - ei niin mukavia sellaisia. Esimerkiksi aiempien vuosien pitkäaikainen asiakas ja Tähtikohde Suomen Tivoli pääsi supistetulle kiertueelleen paljon aiottua myöhemmin vasta kesäkuussa. Kotimaiset pienyritykset ovat kärsineet koronapandemiasta voimakkaasti.

Myös KivaaTekemistä.fi -median mainosmyynti on laskenut, mutta jatkamme hyvävoimaisina eteenpäin.

Olemme myös kehittäneet palveluamme ja kehitystyö jatkuu vastakin. Saimme Business Finlandin pienemmän esiselvitystuen, jonka tuloksena olemme tehneet selvittelyjä yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa ja aloittaneet mm. yhteistyön Booking.com -varauspalvelun kanssa. Pyrimme siihen, että sisällöissämme on jatkossa enemmän majoitusvarausmahdollisuuksia.

Siitä hyötyvät niin käyttäjät, kohteet, me kuin tietysti varauspalvelukin.

 

Näitä luettiin

Oli ilahduttavaa, että pystyimme jälleen toteuttamaan niin Ihanimmat putiikit kuin Ihanimmat majoituskohteet. Ensin mainittuun sisältöön ja kampanjaan saimme uusiksi asiakkaiksi ja Tähtikohteiksi Tyykipuodin Keravalta ja Machia Designin Raisiosta (+ verkkokauppa), jälkimmäiseen syksyllä Apteekinmajoituksen Vääksystä, Maalaistalo Sipilän Pieksämäeltä ja Ravintola Kansakoulun ja Majatalon Kemiönsaaresta.

Kumpaakin ihanimmat -juttua on luettu yli 1.000 kertaa hyvällä 3:30 - 5 min keskimääräisellä lukuajalla / Google Analytics. Some-tavoittavuus on ollut moninkertainen jutun lukijamääriin verrattuna, kummankin "pääpäivityksessä" yli 10.000 hlöä ja yli 1.200 sitoutumista.

Kuluvan vuoden kävijäennätyksen teimme jälleen vilkkaimmalla lomakaudella heinäkuussa: 39.900 istuntoa kivaatekemista.fi.

Sipoon Gumbostrandin taivas ja meri lumosivat joulukuun iltana juttukeikalla. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Sipoon Gumbostrandin taivas ja meri lumosivat joulukuun iltana juttukeikalla. Kuva: KivaaTekemistä.fi

 

Luetuin vuonna 2020 ilmestynyt juttumme oli Heinola yllätti putiikeillaan – Kivaa Tekemistä tutustui!, joka ilmestyi 6.6. Siitä on luettu yli 2.700 kertaa yli 5 min lukuajalla. Oli hienoa, että Mäntsälästä tekemämme jutut uusista kohteista keräsivät mukavasti lukijoita. Patsasnäyttely Art Bouffantin juttua on luettu 1.400 kertaa ja W-bike -moottoripyöräliikkeen juttua 940 kertaa, molempia lähes 4 min lukuajalla.

Aivan vuoden lopussa saimme jälleen kirjoittaa Sipoosta Helsingin itäpuolella. On uskomatonta, kuinka paljon matkailu- ja ravintola-alan kohteissa on tapahtunut uudistumista, vaikka olosuhteet ovat olleet mitä ovat.

Kesän piristys oli se, kun pystyimme palkkaamaan kaksi reipasta kesätyöntekijää, tällä kertaa Akselin ja Matiaksen muutaman viikon jaksoiksi päivittämään KivaaTekemista.fi -palvelun kohdetietokantaa.

 

Kiitokset kuluneesta & Tsempit vuodelle 2021 - niin lukijoile kuin asiakkaille!

t. Henri

 

--

Kampanja- ja Tähtikohde-tiedustelut: Henri Elo 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi