10.10.2017

Kasvu jatkui syyskuussa - isot odotukset syyslomasta

Kuva syksyltä 2017 - Sipoonkorvesta, Bisajärven lähistöltä, löytyi ihanaa samettista sammalta syksyn lehtien alta. <3 KivaaTekemistä.fi

Kivaa Tekemistä -median kasvu jatkui jälleen syyskuussa.

Kasvoimme kävijämäärällä mitattuna 19 % vuoden takaisesta syyskuusta. Kävijämäärä 30 400 hlöä jakautui: pääsivusto / hakupalvelu 17 900 + media / artikkelit 12 500. 

Huom. Kampanjoita tukevat bannerit näkyvät läpi sivuston molemmissa osioissa!

KivaaTekemistä.fi -kävijämäärä

Pääkohderyhmämme on laadukas naiset ja perheet, painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen.

Viimeisimpiä asiakaskampanjoitamme ovat olleet Kivapiha, Mäntsälä (www); Suomen suurin LEGO-tapahtuma, Vantaa (www); Exit Room Helsinki (www) ja Aulangon Rauha, Hämeenlinna (www). 

Iso sisältö ja kampanja meillä on perinteisesti myös Kivaa syyslomatekemistä 2017 -tärppijulkaisu, joka julkaistiin 6.10. ja jonka levitys ja markkinointi (sivusto + some) jatkuvat monikanavaisesti koko ajan syyslomaviikoon 42 saakka.

Tuomme tärpeissä esiin Tähtikohteitamme laajasti, jotta ne löydettäisiin syyslomakohteina entistä paremmin, ja jotta lukijamme saisivat kiintoisia vinkkejä kivaan syyslomailuun ja syyslomatekemiseen. Useimmissa julkaisun kohteissa olemme myös itse vierailleet ja kohteet hyviksi todenneet. :)

Syyslomatärppeihin pääset tästä ja syysloman kuvakisaan, upeisiin lukijoidemme lähettämiin kuviin, tästä.

Ihanaa, raikasta syyslomaa!

**

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, oletpa sitten lomakeskus, käyntikohde, tehtaanmyymälä tai putiikki, kunnan matkailutoimi tai matkailuyritys, ota yhteyttä.

Teemme kampanjoita valtakunnallisesti ympäri vuoden, emmekä unohda asiakasta laskunmaksun jälkeen. Käytännössä kaikki kampanjamme sisältävät myös Tähtikohde-näkyvyyden 12 kk (FI+ENG), eli kohteen paremman löydettävyyden mediassamme + kymmeniä toistoja sisällöissämme vuoden ympäri (tai koko kauden ajan), jolloin erotut varmasti kilpailijoistasi.

Pyydä tarjous Henriltä, 0400 468 174, henri(at)kivaatekemista.fi

06.09.2017

Ihania palautteita ja elokuun kävijäennätys <3

Kuvassa Riikka-Piikan Neulekahvilan Suomi 100 -projekti: Katonrajan Kaunokainen. Kattokruunun on määrä valmistua lopullisesti 6.12.2017. ”Kattokruunusta piti tulla sellainen pieni pilpare, mutta se kasvoikin innon edetessä yli metriseksi kanttiinsa eli se ei enää mahdu edes henkilöautoon!”

Hyviä uutisia!

Teimme - tai te teitte - elokuussa kävijäennätyksen. KivaaTekemistä.fi -palvelussa ja Kivaa Tekemistä -artikkeleita lukemassa vieraili elokuussa 37 400 kävijää, joka on 25 % enemmän kuin vuosi sitten elokuussa. Kiitos!

Olemme saaneet jälleen ihania palautteita asiakkailtamme.

--

Kysyimme tuoreet kuulumiset Joroisten helmestä Riikka-Piikasta ja toteutimme päivityskampanjan. Tämä ihmeputiikki kiinnosti ja kiinnostaa ihmisiä jälleen monikanavaisessa kampanjassamme. Kauppias Riikka Denby-Pettersson viestitteli meille:

"Teidän kanssa on helppo toimia, kiitos siitä!"

Lue Riikka-Piikan tuoreet kuulumiset tästä

--

Toinen uunituore kiva palaute tulee "Kainuun meren" eli Oulujärven rannalta Vaalasta. Myös Vaalasta tuotimme monikanavaisen päivityskampanjan mediassamme ja sosiaalisessa mediassa kesällä.

Vaalan kunnan vapaa-aikajohtaja Sinikka Rantalankila antoi meille palautetta, kun lähetimme kampanjamme jälkeen normaalin käytäntömme mukaisesti tavoittavuusraportin:

"Ketterästi silloin kesällä päivititte tiedot. Mukava saada tällainen raportti, kun ei näistä yleensä jälkikäteen mitään tietoa tule."

Lue Vaalasta tästä.

--

Menneenpä vielä pohjoisemmaksi, Suomi-neidon kainaloon, Muonioon saakka, josta toteutimme heinäkuussa hienon Lapin kesä -kampanjan. Koimme koko joukon kesä-Lapin monipuolisia aktiviteetteja juttua tehdessämme, yhteistyökumppaneina matkailuyritykset, Tähtikohde-asiakkaamme Harriniva ja Lomamaja Pekonen.

Paula Pekonen antoi meille jälleen hyvää palautetta ja myös Harrinivan Laura Hokajärvi oli tyytyväinen yhteistyöhön.

Paulan palaute: 

"Hieno homma tämä Lapin kesä kampanja. Kesä on ollut erittäin vilkas ja elokuun alussa oli vielä loppukiri, eli yöpymiset lisääntyivät, talo oli täynnä koko ensimmäisen viikon."

Tutustu kesä-Lapin elämyksiin ja juttuumme tästä.

--

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, oletpa sitten lomakeskus, putiikki, käyntikohde tai matkailuyritys, ota yhteyttä - tervetuloa tyytyväisten kampanja- ja Tähtikohde-asiakkaidemme kasvavaan joukkoon! :)

Pyydä tarjous Henriltä, 0400 468 174, henri(at)kivaatekemista.fi

18.08.2017

Osallistu syyskuvakisaan!

Kuva: Kolmen valtakunnan rajapyykki, Kilpisjärvi, Enontekiö. Kuvan lähde: Playa del Kilpis Tours


Löytyykö sinulta kiva syksyinen kuva kivasta syyslomakohteesta Suomessa?

Kohde voi olla niin kaupunki, leikkipuisto, pikkuputiikki kuin luontokohde. 

Lähetä kuvasi meille ja me julkaisemme sen uutuusosiossamme!

Arvomme kuvan lähettäneiden kesken yhden palkinnon syys-lokakuussa. Lisäksi palkitsemme parhaimman kuvan lähettäneen. Palkintona ihanaa Jokipiin Pellavaa tai lippupaketti Prison Island -seikkailukohteeseen (Helsinki, Vantaa, Jyväskylä, Tampere).


NÄIN OSALLISTUT! 

1) Facebookissa: Kommentoi FB-julkaisuamme kuvan kera.

2) Instagramissa: Tee kuvapäivitys ja tägää meidät @likefinland_kivaatekemista ja käytä hashtageja #kivaatekemistä # kuvakisa. 

3) Sähköpostitse: sari (a) kivaatekemista.fi

Muistathan mainita, mistä kuva on otettu. 


KESÄKUVAKISAN SATOA

Kesälomakauden 2017 kuvakisan satoa pääset ihailemaan täällä. Kesäkuvakisan arvonnan voittajiksi selviytyivät @minkun_ ja @riimiruno (Instagram-tunnus), jotka saivat palkinnoksi Jokipiin Pellavan tuotepalkinnot.

03.08.2017

Edulliset koko perheen kesäkohteet Suomessa

Tänä kesänä jälleen jotkut kesä-Suomen matkaililjat ovat kauhistelleet 20 euroa maksavaa kuivaa hampparia ja 5 euroa maksavaa vesipulloa.

Olemme tutustuneet Suomen loma- ja erityisesti perhelomakohteisiin viime vuosina aika tavalla, eikä ole liiemmin rahastukseen törmätty. Kohteet ovat monesti niitä, joita ei suuri massa ole hoksannut.

Osa kohteista on jopa sanalla sanoen halpoja ja osaa ylläpidetään miltei rakkaudesta lajiin -asenteella.

Täältä löydät tietoa edullisista koko perheen kohteista, joista osa on Tähtikohde-asiakkaitamme.

13.07.2017

Kesälomavinkkejä - selvitimme: Oulujärven Vaala, merellinen Uusikaupunki ja Lapin kesä!

Olemme selvittäneet Sinulle viime päivinä tuoreet kuulumiset niin "Kainuun meren" ääreltä Vaalasta kuin Selkämeren helmestä Uudestakaupungista!

Tutustu päivitettyihin artikkeleihimme: Vaala (www) ja Uusikaupunki (www).

Ihan kohta julkaisemme artikkelin Lapin monipuolisista kesämahdollisuuksista uimarantoineen, fatbike-pyöräilyineen, huskytarhavierailuineen - jopa koskenlaskuineen! 

Länsi-Lappiin saapuvalle kuvassa näkyy viihtyisä Ylläsjärven leikkipaikka ja uimaranta Eelin kaupan edustalla Kolarissa. Ylläsjärveltä pääset nykyään kätevästi maisematietä Yllästunturin yli Äkäslompoloon, jossa puolestaan sijaitsee kuuluisa Jounin kauppa ja kesän uutuutena ISO poro kaupan pihalla!

Lisää kesän lomailuvinkkejä löydät viimeisimmästä uutiskirjeestämme (www), jonka voit tilata tästä. Uutiskirjeemme on hyödyllinen tiivistelmä tuoreista sisällöistämme ja se ilmestyy sopivasti 2-4 viikon välein ja olet tilaajana mukana kuukausiarvonnoissamme. :)

04.07.2017

Kasvoimme ja uudistuimme kesäkuussa!

Työntäyteinen kesäkuu. Moni kampanja on saatu onnistuneesti tärkeään vaiheeseen lomasesongin ollessa kuumimmillaan.

Kesäkuussa käynnistimme monikanavaisia artikkelikampanjoita Jokipiin Pellavasta Pohjanmaalla (jo 3. vuotena peräkkäin!), Suomenlinnan lasten seikkailukierroksesta, upeasta Heinolasta kahviloineen ja museoineen, uudesta Tentsile-majoituksesta Sauvossa (teltta puussa!), Tampereen keskustaan avatusta Suomen neljännestä Prison Island -arvoitusseikkailusta sekä monipuolisesta kesä-Sipoosta perhe- ja taidekohteineen.

Kaikista mainituista löydät aidot, kokemukselliset artikkelit mediastamme - Jokipiin osalta päivitimme viime vuoden artikkelia, mutta myös se löytyy näppärästi esim. artikkelisivuston (www) oikean yläkulman Hae-toiminnolla.

Kesäkuu toi mukanaan myös hurjat kävijämäärät. Hakupalvelun ja artikkeleiden yhteenlaskettu lukijamäärä nousi 53 100:aan oltuaan viime vuoden kesäkuussa 36 200, eli kasvoimme kävijämäärällä mitaten 47 %! Pääkohderyhmämme on aktiiviset ja matkailusta kiinnostuneet naiset ja perheet.

Tämä kaikki on näkynyt sekä meidän että asiakkaidemme myynnissä ja aktiviteetissa. Esimerkiksi Prison Island -kampanjan yhteydessä myös jo viime syksynä tekemämme juttu Helsingin Salmisaaren uudesta Prison Islandista tavoitti uudestaan yli 1 000 lukijaa, ja kampanjoidemme some-tavoittavuudet ovat järjestään n. 15 000 - 50 000 henkilöä - kattaen parhaimmillaan sekä Suomen että lähialueiden kansainväliset omatoimimatkailijat 2 erikielisen artikkelin ja 5 (FI+ENG) some-kanavan voimin.

Sisällön laadusta ja aitoudesta emme tingi ja osa kesän kampanjoista sisältää jopa kolminumeroisen määrän toistoja ja markkinointitoimenpiteitä eri kanavissa.

Uutta!

Toimme kesäkuussa tärkeän vuorovaikutteisuutta lisäävän uudistuksen KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com -mediaamme. Toimimme jatkossa entistä enemmän niin matkailijoiden kuin käyntikohteiden lomasesonkien rytmissä.

Parhaillaan on menossa kesälomasesonki ja voit käydä ehdottamassa kivaa kesälomakuvaa tai ihailemassa muiden ottamia tästä! :)

Kumppaneina uudistuksessa olivat Other Group Helsingistä, Mediaporras Tampereelta sekä Tekes.

**

Kiitos hyvästä alkuvuodesta niin lukijoille, media-asiakkaille kuin yhteistyökumppeneille. Ydinkesän monikanavaiset artikkelikampanjat on loppuunmyyty, mutta elokuulle on hyvin tilaa.

Nauti kesästä ja poimi parhaat vinkit lomailun ja lomakuumeen helpottamiseen meiltä!

Henri ja Sari :)

Ps. Kesäkuussa ja osan heinäkuutakin meitä ovat auttaneet reippaat kesätyöntekijät Rea Laakso ja Senni Koskinen Tuusulasta - osana Keski-Uudenmaan Osuuspankin tukemaa nuorten kesätyökampanjaa. Tarkkasilmäisimmät löytävät kesän mittaan Rean ja Sennin freesejä Kivaa Tekemistä -juttuja nuorten näkökulmasta kirjoitettuna!

27.06.2017

Lomavinkki Länsi-Suomeen matkaaville: Megazone-uutuuskohteet Porissa ja Seinäjoella!

Tiesitkö, että Seinäjoella ja Porissa on uusia koko perheen seikkailukohteita?

KivaaTekemistä.fi -palvelun uusimpiin Tähtikohteisiin kuuluvat Seinäjoen ja Porin Megazonet. Porin Megazone avattiin syksyllä 2015 ja Seinäjoen Megazone viime syksynä 2016. 

Molemmat kohteet löytyvät kaupunkien keskustoista (Seinäjoella Puskantie 1, Porissa Yrjönkatu 12) ja sopivat kouluikäisistä ylöspäin (suositusikäraja 7). Soittelimme sekä Seinäjoelle Piia Takalalle että Poriin Elli Auraselle.

Seinäjoella erityisesti nuoret aikuiset ovat löytäneet kohteen, kun taas Porissa Megazone on suosittu synttärikohde.

Yllätä lapsi tai nuori!

Kohteet sopivat niin lastensynttäreihin, polttareihin, työ- ja kaveriporukoille kuin perheille. Megazonessa seikkaillaan kiintoisassa labyrintissä ja yritetään saada pisteitä osumalla vastustajiin. Peli on välivallaton eikä laser satuta silmiä.

Piia ja Elli kertoivat, että hallille voi tulla katsomaan, millaista peli on. Megazone on mainio koko perheen huvikohde myös matkaillijoille esimerkiksi sadepäivinä.

Nettiajanvaraus on siitä kätevä, että silloin muutkin näkevät varauksen, jolloin se houkuttelee kanssapelaajia. Minimäärä sekä Porissa että Seinäjoella on 2 pelaajaa ja maksimi 30 pelaajaa labyrintissä kerralla. Valittavana on sekä tiimipeli joukkueina että soolopeli silloin, kun pelaajia on vähemmän.

Yksi peli kestää 22 minuttia ja useimmat valitsevat 2 pelikertaa pienen tauon kera.

Kukkarokin tykkää, sillä esimerkiksi päiväpassi maksaa 25 euroa. Sekä Porin että Seinäjoen Megazonet ovat avoinna koko kesän tiistaista lauantaihin ja myös muina aikoina tilauksesta ryhmille.

Megazonen kotisivut: Pori, Seinäjoki

Megazonet Facebookissa: Pori, Seinäjoki

Megazone-Tähtikohteemme löydät myös Helsingistä, Vantaalta, Tampereelta ja Jyväskylästä! Tähtikohteet ovat KivaaTekemistä.fi -palvelun media-asiakkaita. Kuvissa Tampereen Tullintorin kauppakeskukseen keväällä 2017 avattu Megazone.

Megazone-laserpeli on sadepäivän pelastus. Kuvassa uusi Tampereelle keväällä 2017 avattu Megazone

19.06.2017

Kivaa juhannustekemistä 2017!

Kuva: Katri Niskanen / Tosilappi.fi


Juhannuksena Tähtikohteemme tarjoavat vaikka mitä kivaa tekemistä ympäri Suomea!

23.6. Harrinivan Juhannusjuhlat, Muonio (www)
Yhteistanssi Robinin Hulahula -biisin tahdissa, juhannuskokko, helpotusta juhlijoiden janoon ja nälkään, esiintymässä R&B Doctors.

23.6. Gustavelundin juhannusjuhla, Gustavelund, Tuusula (www)
Yhteinen juhannustanssi, Robinin Hulahula, Suomi 100v. hengessä, juhlaorkesteri Puolitie, juhannuskokko, saaristolaisbuffet, M/s Vennyn risteilyt Tuusulanjärvellä. Juhannusjuhlaan on vapaa pääsy.

23.6. Juhannusaaton risteily, Uusikaupunki (www
Lähtö Uudelta-Möljältä, kohteena Katanpään linnakesaari ja sen letkeät juhannusjuhlat. Kokko, ohjelmaa, musiikkia ja rentoa meininkiä.

23.-25.6. Flamingo Spa Juhannussauna, Vantaa (www)

23.-25.6. Kieringin Juhannus, Sodankylä

24.6.-25.6. Hämeenkylän kartanon kesäinen juhannusbrunssi, Vantaa (www)


LIIKUNNALLINEN JUHANNUS

23.6.-25.6. Liikuntajuhannus, Enontekiö, Kilpisjärvi (www)

Kilpisjärven legendaarisin liikuntatapahtuma on vuodesta 1946 alkaen katkeamatta järjestetty juhannushiihto. Nyt on vuorossa 72. hiihtokisa! Lisäksi Hulahula-tanssi, Yöttömän Juhannusyön Saanan valloitus, Kilpis-pisterastit ja Saanan vuorijuoksu.

23.6. Fiskars Village Run -juhannus, Raasepori (www)

Matkat: 0,6 km / 1,8 km / 3,8 km / 7,2 km / 14.4 km 


OHJELMAA KOKO PERHEELLE

23.6. Koko perheen juhannusjuhlat Torassiepissä, Muonio (www)
Juhannushiihtoa, kokko ja herkullista ruokaa koko perheelle.

24.6. Juhannuksen juhlaa ja tunnelmaa Mustion Linnassa, Raasepori (www)
Elävää musiikkia, herkullista ruokaa, kartanokierroksia, pihapelejä ja puistosuunnistusta


LAVATANSSEJA JA TÄHTIESIINTYJIÄ

22.-24.6. Lomakeskus Revontuli & Juhannustanssit Hangan lavalla (www)

Rentoudu Revontulessa saunomalla savusaunassa juhannusaattona ja hemmottele itseäsi Loitsu-saunan löylyissä ja kuumassa ulkoporealtaassa juhannuspäivänä. Myös telttasauna on asukkaidemme käytössä. Hangan Lavalla viihdyttävät to 22.6. Mikko Mäkeläinen ja Myrskylyhty, juhannusaattona pe 23.6. Juha-Matti & Timangi ja juhannuspäivänä la 24.6. Anneli Mattila.

23.-24.6. Tahkon Juhannus, Kuopio (www)

Pe: Mikael Gabriel, JVG, Kaija Koo, Evelina, SANNI, Teflon Brothers, Movetron, Arttu Lindeman
La: Antti Tuisku, Apulanta, Dingo, Nikke Ankara, Petri Nygård, Roope Salminen & Koirat, Basic Element

23.6. Vierumäen Juhannusjuhlat, Heinola (www)

Juhannusjuhlat pe 23.6. Wanha Gardenissa, Valkjärven rannalla! Mukana Sami Saari, Vallu Lukka, Groove President, DJ Samppa ja REMIX! Juhannusjuhliin ei ole pääsymaksua. Juhliin ovat tervetulleita kaikki alueella lomailevat sekä kauempaa tulevat!

23.6. Kolin Juhannusjuhlat, Lieksa (www)

24.6. Eppu Normaali ja muita kotimaisia huipputähtiä Someron Esakalliolla (www)

 

 

 

 

 

 

 

 

08.06.2017

Pohjanmaan helmi - vinkki kesälomareissulle!

Kysyimme tuoreet kuulumiset perinteikkäästä Jokipiin Pellavasta ja sen tehtaanmyymälästä Kurikan Jalasjärvellä.

Yrittäjä kolmannessa polvessa Timo Laurila kertoi, että tehtaanmyymälästä löytyy monia kuoseja, joita tehdään pelkästään tehtaanmyymälälle.

Jokipiin Pellavan idyllisessä tehdasmiljöössä järjestetään useita tapahtumia, kuten Poistopäivät 15.-17.6., Perhepäivä 17.6. ja pihapiirin vanhassa muuntajarakennuksessa seikkailee Sirkka Kosusen luomia Peikkolan Asukkeja 6.-15.7.2017. :)

Lue lisää

Jokipiin Pellava on KivaaTekemistä.fi -palvelun Tähtikohde ja media-asiakas.

Kuva: Jokipiin Pellava

21.05.2017

Ylläksellä riittää tekemistä kesälläkin!

Kuva: Ylläksen matkailu

Ylläs tarjoaa vaikka mitä kivaa tekemistä ympäri vuoden. Upeat Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemat loistavine vaellus- ja maastopyöräilyreitteineen tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Ylläkseltä löytyy luontoelämysten lisäksi paljon muutakin.

Ylläs kannattaa pitää mielessä suunnitellessasi tulevia kesälomareissuja.

Ylläksen kesätapahtumia 2017

23.-24.6. Ylläksen Juhannus
1.7. Midnight Sun Swimrun
1.-2.7. JM SM - Jokkisajojen Suomenmestaruuskisat
13.-16.7. Hullun Polkasu
14.-15.7. NUTS Pallas
19.-23.7. Ylläs Soikoon! 2017
22.7. Äkäslompolon Ympärijuoksu
25.-27.7. Lapponia-Pyöräily
27.7. Ylläs-Levi MTB

Lue vierailustamme Ylläksellä viime syksynä ennen varsinaisen talvikauden alkua:

8.11.2016 Kuukauden kohde: Kivaa Tekemistä tutustui Ylläksen perhekohteisiin!

Lisätietoja Ylläksestä:
www.Ylläs.fi

Ylläs on KivaaTekemistä.fi -palvelun Tähtikohde ja media-asiakas.

« Edelliset 10