18.08.2017

Osallistu syyskuvakisaan!

Kuva: Kolmen valtakunnan rajapyykki, Kilpisjärvi, Enontekiö. Kuvan lähde: Playa del Kilpis Tours


Löytyykö sinulta kiva syksyinen kuva kivasta syyslomakohteesta Suomessa?

Kohde voi olla niin kaupunki, leikkipuisto, pikkuputiikki kuin luontokohde. 

Lähetä kuvasi meille ja me julkaisemme sen uutuusosiossamme!

Arvomme kuvan lähettäneiden kesken yhden palkinnon syys-lokakuussa. Lisäksi palkitsemme parhaimman kuvan lähettäneen. Palkintona ihanaa Jokipiin Pellavaa tai lippupaketti Prison Island -seikkailukohteeseen (Helsinki, Vantaa, Jyväskylä, Tampere).


NÄIN OSALLISTUT! 

1) Facebookissa: Kommentoi FB-julkaisuamme kuvan kera.

2) Instagramissa: Tee kuvapäivitys ja tägää meidät @likefinland_kivaatekemista ja käytä hashtageja #kivaatekemistä # kuvakisa. 

3) Sähköpostitse: sari (a) kivaatekemista.fi

Muistathan mainita, mistä kuva on otettu. 


KESÄKUVAKISAN SATOA

Kesälomakauden 2017 kuvakisan satoa pääset ihailemaan täällä. Kesäkuvakisan arvonnan voittajiksi selviytyivät @minkun_ ja @riimiruno (Instagram-tunnus), jotka saivat palkinnoksi Jokipiin Pellavan tuotepalkinnot.

03.08.2017

Edulliset koko perheen kesäkohteet Suomessa

Tänä kesänä jälleen jotkut kesä-Suomen matkaililjat ovat kauhistelleet 20 euroa maksavaa kuivaa hampparia ja 5 euroa maksavaa vesipulloa.

Olemme tutustuneet Suomen loma- ja erityisesti perhelomakohteisiin viime vuosina aika tavalla, eikä ole liiemmin rahastukseen törmätty. Kohteet ovat monesti niitä, joita ei suuri massa ole hoksannut.

Osa kohteista on jopa sanalla sanoen halpoja ja osaa ylläpidetään miltei rakkaudesta lajiin -asenteella.

Täältä löydät tietoa edullisista koko perheen kohteista, joista osa on Tähtikohde-asiakkaitamme.

13.07.2017

Kesälomavinkkejä - selvitimme: Oulujärven Vaala, merellinen Uusikaupunki ja Lapin kesä!

Olemme selvittäneet Sinulle viime päivinä tuoreet kuulumiset niin "Kainuun meren" ääreltä Vaalasta kuin Selkämeren helmestä Uudestakaupungista!

Tutustu päivitettyihin artikkeleihimme: Vaala (www) ja Uusikaupunki (www).

Ihan kohta julkaisemme artikkelin Lapin monipuolisista kesämahdollisuuksista uimarantoineen, fatbike-pyöräilyineen, huskytarhavierailuineen - jopa koskenlaskuineen! 

Länsi-Lappiin saapuvalle kuvassa näkyy viihtyisä Ylläsjärven leikkipaikka ja uimaranta Eelin kaupan edustalla Kolarissa. Ylläsjärveltä pääset nykyään kätevästi maisematietä Yllästunturin yli Äkäslompoloon, jossa puolestaan sijaitsee kuuluisa Jounin kauppa ja kesän uutuutena ISO poro kaupan pihalla!

Lisää kesän lomailuvinkkejä löydät viimeisimmästä uutiskirjeestämme (www), jonka voit tilata tästä. Uutiskirjeemme on hyödyllinen tiivistelmä tuoreista sisällöistämme ja se ilmestyy sopivasti 2-4 viikon välein ja olet tilaajana mukana kuukausiarvonnoissamme. :)

04.07.2017

Kasvoimme ja uudistuimme kesäkuussa!

Työntäyteinen kesäkuu. Moni kampanja on saatu onnistuneesti tärkeään vaiheeseen lomasesongin ollessa kuumimmillaan.

Kesäkuussa käynnistimme monikanavaisia artikkelikampanjoita Jokipiin Pellavasta Pohjanmaalla (jo 3. vuotena peräkkäin!), Suomenlinnan lasten seikkailukierroksesta, upeasta Heinolasta kahviloineen ja museoineen, uudesta Tentsile-majoituksesta Sauvossa (teltta puussa!), Tampereen keskustaan avatusta Suomen neljännestä Prison Island -arvoitusseikkailusta sekä monipuolisesta kesä-Sipoosta perhe- ja taidekohteineen.

Kaikista mainituista löydät aidot, kokemukselliset artikkelit mediastamme - Jokipiin osalta päivitimme viime vuoden artikkelia, mutta myös se löytyy näppärästi esim. artikkelisivuston (www) oikean yläkulman Hae-toiminnolla.

Kesäkuu toi mukanaan myös hurjat kävijämäärät. Hakupalvelun ja artikkeleiden yhteenlaskettu lukijamäärä nousi 53 100:aan oltuaan viime vuoden kesäkuussa 36 200, eli kasvoimme kävijämäärällä mitaten 47 %! Pääkohderyhmämme on aktiiviset ja matkailusta kiinnostuneet naiset ja perheet.

Tämä kaikki on näkynyt sekä meidän että asiakkaidemme myynnissä ja aktiviteetissa. Esimerkiksi Prison Island -kampanjan yhteydessä myös jo viime syksynä tekemämme juttu Helsingin Salmisaaren uudesta Prison Islandista tavoitti uudestaan yli 1 000 lukijaa, ja kampanjoidemme some-tavoittavuudet ovat järjestään n. 15 000 - 50 000 henkilöä - kattaen parhaimmillaan sekä Suomen että lähialueiden kansainväliset omatoimimatkailijat 2 erikielisen artikkelin ja 5 (FI+ENG) some-kanavan voimin.

Sisällön laadusta ja aitoudesta emme tingi ja osa kesän kampanjoista sisältää jopa kolminumeroisen määrän toistoja ja markkinointitoimenpiteitä eri kanavissa.

Uutta!

Toimme kesäkuussa tärkeän vuorovaikutteisuutta lisäävän uudistuksen KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com -mediaamme. Toimimme jatkossa entistä enemmän niin matkailijoiden kuin käyntikohteiden lomasesonkien rytmissä.

Parhaillaan on menossa kesälomasesonki ja voit käydä ehdottamassa kivaa kesälomakuvaa tai ihailemassa muiden ottamia tästä! :)

Kumppaneina uudistuksessa olivat Other Group Helsingistä, Mediaporras Tampereelta sekä Tekes.

**

Kiitos hyvästä alkuvuodesta niin lukijoille, media-asiakkaille kuin yhteistyökumppeneille. Ydinkesän monikanavaiset artikkelikampanjat on loppuunmyyty, mutta elokuulle on hyvin tilaa.

Nauti kesästä ja poimi parhaat vinkit lomailun ja lomakuumeen helpottamiseen meiltä!

Henri ja Sari :)

Ps. Kesäkuussa ja osan heinäkuutakin meitä ovat auttaneet reippaat kesätyöntekijät Rea Laakso ja Senni Koskinen Tuusulasta - osana Keski-Uudenmaan Osuuspankin tukemaa nuorten kesätyökampanjaa. Tarkkasilmäisimmät löytävät kesän mittaan Rean ja Sennin freesejä Kivaa Tekemistä -juttuja nuorten näkökulmasta kirjoitettuna!

27.06.2017

Lomavinkki Länsi-Suomeen matkaaville: Megazone-uutuuskohteet Porissa ja Seinäjoella!

Tiesitkö, että Seinäjoella ja Porissa on uusia koko perheen seikkailukohteita?

KivaaTekemistä.fi -palvelun uusimpiin Tähtikohteisiin kuuluvat Seinäjoen ja Porin Megazonet. Porin Megazone avattiin syksyllä 2015 ja Seinäjoen Megazone viime syksynä 2016. 

Molemmat kohteet löytyvät kaupunkien keskustoista (Seinäjoella Puskantie 1, Porissa Yrjönkatu 12) ja sopivat kouluikäisistä ylöspäin (suositusikäraja 7). Soittelimme sekä Seinäjoelle Piia Takalalle että Poriin Elli Auraselle.

Seinäjoella erityisesti nuoret aikuiset ovat löytäneet kohteen, kun taas Porissa Megazone on suosittu synttärikohde.

Yllätä lapsi tai nuori!

Kohteet sopivat niin lastensynttäreihin, polttareihin, työ- ja kaveriporukoille kuin perheille. Megazonessa seikkaillaan kiintoisassa labyrintissä ja yritetään saada pisteitä osumalla vastustajiin. Peli on välivallaton eikä laser satuta silmiä.

Piia ja Elli kertoivat, että hallille voi tulla katsomaan, millaista peli on. Megazone on mainio koko perheen huvikohde myös matkaillijoille esimerkiksi sadepäivinä.

Nettiajanvaraus on siitä kätevä, että silloin muutkin näkevät varauksen, jolloin se houkuttelee kanssapelaajia. Minimäärä sekä Porissa että Seinäjoella on 2 pelaajaa ja maksimi 30 pelaajaa labyrintissä kerralla. Valittavana on sekä tiimipeli joukkueina että soolopeli silloin, kun pelaajia on vähemmän.

Yksi peli kestää 22 minuttia ja useimmat valitsevat 2 pelikertaa pienen tauon kera.

Kukkarokin tykkää, sillä esimerkiksi päiväpassi maksaa 25 euroa. Sekä Porin että Seinäjoen Megazonet ovat avoinna koko kesän tiistaista lauantaihin ja myös muina aikoina tilauksesta ryhmille.

Megazonen kotisivut: Pori, Seinäjoki

Megazonet Facebookissa: Pori, Seinäjoki

Megazone-Tähtikohteemme löydät myös Helsingistä, Vantaalta, Tampereelta ja Jyväskylästä! Tähtikohteet ovat KivaaTekemistä.fi -palvelun media-asiakkaita. Kuvissa Tampereen Tullintorin kauppakeskukseen keväällä 2017 avattu Megazone.

Megazone-laserpeli on sadepäivän pelastus. Kuvassa uusi Tampereelle keväällä 2017 avattu Megazone

19.06.2017

Kivaa juhannustekemistä 2017!

Kuva: Katri Niskanen / Tosilappi.fi


Juhannuksena Tähtikohteemme tarjoavat vaikka mitä kivaa tekemistä ympäri Suomea!

23.6. Harrinivan Juhannusjuhlat, Muonio (www)
Yhteistanssi Robinin Hulahula -biisin tahdissa, juhannuskokko, helpotusta juhlijoiden janoon ja nälkään, esiintymässä R&B Doctors.

23.6. Gustavelundin juhannusjuhla, Gustavelund, Tuusula (www)
Yhteinen juhannustanssi, Robinin Hulahula, Suomi 100v. hengessä, juhlaorkesteri Puolitie, juhannuskokko, saaristolaisbuffet, M/s Vennyn risteilyt Tuusulanjärvellä. Juhannusjuhlaan on vapaa pääsy.

23.6. Juhannusaaton risteily, Uusikaupunki (www
Lähtö Uudelta-Möljältä, kohteena Katanpään linnakesaari ja sen letkeät juhannusjuhlat. Kokko, ohjelmaa, musiikkia ja rentoa meininkiä.

23.-25.6. Flamingo Spa Juhannussauna, Vantaa (www)

23.-25.6. Kieringin Juhannus, Sodankylä

24.6.-25.6. Hämeenkylän kartanon kesäinen juhannusbrunssi, Vantaa (www)


LIIKUNNALLINEN JUHANNUS

23.6.-25.6. Liikuntajuhannus, Enontekiö, Kilpisjärvi (www)

Kilpisjärven legendaarisin liikuntatapahtuma on vuodesta 1946 alkaen katkeamatta järjestetty juhannushiihto. Nyt on vuorossa 72. hiihtokisa! Lisäksi Hulahula-tanssi, Yöttömän Juhannusyön Saanan valloitus, Kilpis-pisterastit ja Saanan vuorijuoksu.

23.6. Fiskars Village Run -juhannus, Raasepori (www)

Matkat: 0,6 km / 1,8 km / 3,8 km / 7,2 km / 14.4 km 


OHJELMAA KOKO PERHEELLE

23.6. Koko perheen juhannusjuhlat Torassiepissä, Muonio (www)
Juhannushiihtoa, kokko ja herkullista ruokaa koko perheelle.

24.6. Juhannuksen juhlaa ja tunnelmaa Mustion Linnassa, Raasepori (www)
Elävää musiikkia, herkullista ruokaa, kartanokierroksia, pihapelejä ja puistosuunnistusta


LAVATANSSEJA JA TÄHTIESIINTYJIÄ

22.-24.6. Lomakeskus Revontuli & Juhannustanssit Hangan lavalla (www)

Rentoudu Revontulessa saunomalla savusaunassa juhannusaattona ja hemmottele itseäsi Loitsu-saunan löylyissä ja kuumassa ulkoporealtaassa juhannuspäivänä. Myös telttasauna on asukkaidemme käytössä. Hangan Lavalla viihdyttävät to 22.6. Mikko Mäkeläinen ja Myrskylyhty, juhannusaattona pe 23.6. Juha-Matti & Timangi ja juhannuspäivänä la 24.6. Anneli Mattila.

23.-24.6. Tahkon Juhannus, Kuopio (www)

Pe: Mikael Gabriel, JVG, Kaija Koo, Evelina, SANNI, Teflon Brothers, Movetron, Arttu Lindeman
La: Antti Tuisku, Apulanta, Dingo, Nikke Ankara, Petri Nygård, Roope Salminen & Koirat, Basic Element

23.6. Vierumäen Juhannusjuhlat, Heinola (www)

Juhannusjuhlat pe 23.6. Wanha Gardenissa, Valkjärven rannalla! Mukana Sami Saari, Vallu Lukka, Groove President, DJ Samppa ja REMIX! Juhannusjuhliin ei ole pääsymaksua. Juhliin ovat tervetulleita kaikki alueella lomailevat sekä kauempaa tulevat!

23.6. Kolin Juhannusjuhlat, Lieksa (www)

24.6. Eppu Normaali ja muita kotimaisia huipputähtiä Someron Esakalliolla (www)

 

 

 

 

 

 

 

 

08.06.2017

Pohjanmaan helmi - vinkki kesälomareissulle!

Kysyimme tuoreet kuulumiset perinteikkäästä Jokipiin Pellavasta ja sen tehtaanmyymälästä Kurikan Jalasjärvellä.

Yrittäjä kolmannessa polvessa Timo Laurila kertoi, että tehtaanmyymälästä löytyy monia kuoseja, joita tehdään pelkästään tehtaanmyymälälle.

Jokipiin Pellavan idyllisessä tehdasmiljöössä järjestetään useita tapahtumia, kuten Poistopäivät 15.-17.6., Perhepäivä 17.6. ja pihapiirin vanhassa muuntajarakennuksessa seikkailee Sirkka Kosusen luomia Peikkolan Asukkeja 6.-15.7.2017. :)

Lue lisää

Jokipiin Pellava on KivaaTekemistä.fi -palvelun Tähtikohde ja media-asiakas.

Kuva: Jokipiin Pellava

21.05.2017

Ylläksellä riittää tekemistä kesälläkin!

Kuva: Ylläksen matkailu

Ylläs tarjoaa vaikka mitä kivaa tekemistä ympäri vuoden. Upeat Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemat loistavine vaellus- ja maastopyöräilyreitteineen tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Ylläkseltä löytyy luontoelämysten lisäksi paljon muutakin.

Ylläs kannattaa pitää mielessä suunnitellessasi tulevia kesälomareissuja.

Ylläksen kesätapahtumia 2017

23.-24.6. Ylläksen Juhannus
1.7. Midnight Sun Swimrun
1.-2.7. JM SM - Jokkisajojen Suomenmestaruuskisat
13.-16.7. Hullun Polkasu
14.-15.7. NUTS Pallas
19.-23.7. Ylläs Soikoon! 2017
22.7. Äkäslompolon Ympärijuoksu
25.-27.7. Lapponia-Pyöräily
27.7. Ylläs-Levi MTB

Lue vierailustamme Ylläksellä viime syksynä ennen varsinaisen talvikauden alkua:

8.11.2016 Kuukauden kohde: Kivaa Tekemistä tutustui Ylläksen perhekohteisiin!

Lisätietoja Ylläksestä:
www.Ylläs.fi

Ylläs on KivaaTekemistä.fi -palvelun Tähtikohde ja media-asiakas.

19.05.2017

Huhtikuun kävijäennätys ja ihanaa palautetta! :)

Teokset: Pia Feinik

KivaaTekemistä.fi -sivuston kävijämäärä huhtikuussa 2017 yllätti iloisesti. Hakupalvelussa ja artikkeleitamme lukemassa vieraili nyt 28 100 kävijää, kun vuodentakainen vastaava määrä oli 20 600. Tämä oli paras huhtikuu ja kävijämäärän kasvu viime vuodesta oli huikea 36 prosenttia! Kiitos lukijat.

Suosittuja uusia artikkeleita huhtikuussa olivat mm. Mäntsälän Kivapiha (www), uusi virtuaalipuisto Pikseli Arcade (www), Suomen Tivolin avaus (www) sekä Taidesuunnistus Tampereen seudulla (www).

Toukokuussa puolestaan on luettu vilkkaasti mm. Vantaan Myyr York -painotteista artikkeliamme (www) sekä Kuukauden kohdetta Mustion Linnaa (www).

Myös monia aiemmin julkaistuja artikkeleitamme luetaan yhä vilkkaasti. 

 

Olemme saaneet jälleen ihanaa palautetta - kiitos!

Taidesuunnistusta Nokian idyllisessä Siuron kylässä emännöinyt Tähtikohde-asiakkaamme kuvataiteilija Pia Feinik teki taiteilijakollegansa Tiina Huhtinen-Siistosen kanssa kävijäennätyksen ateljeessaan kahden päivän aikana. Pia kommentoi monikanavaisen kampanjamme tavoittavuutta:

"Hei, kiitos kuuluu teille kun lähditte tänne saakka töihin! Oikein hyvältä näyttää speksit! Kyllä markkinointi aina kannattaa!"

Edelleen Pian Facebookista: "191 x KIITOS! Siurossa tehtiin viikonloppuna paikallista @taidesuunnistus historiaa! Saimme napattua yksinäiseen landekohteeseen ennätysmäärän kävijöitä, niin vanhoja suunnistusvihtahousuja kuin ihan ensikertalaisiakin! Kiitos kaikki te armaat vohvelinmussuttajat, teitte viikonlopusta juhlan! Pus, pus, pus!"

 

Lukijamme ja monivuotinen Tähtikohde-asiakkaamme, majoitus- ja juhlapalveluyrittäjä Martina Majander Sipoon Juhlamenoista (www), antoi meille palautetta ja kertoi kuulumisia toukokuussa:

"Olen tykännyt kovasti teidän jutuistanne ja seuraan niitä jatkuvasti. Juhlamenoista voin kertoa sen verran, että vilskettä on riittänyt. Majoitus on jo monta viikkoa ollut täyteen varattuna ja toukokuu on jo kokonaan buukattu."

 

Tämä kannustaa! Meillä on tulossa paljon kiintoisia kesäsisältöjä, muun muassa lähiviikkoina julkaistava Ihanimmat majoituskohteet 2017, johon saimme ilahduttavan monta hyvää ehdotusta.

Kiitos kaikille ja aurinkoa kesän alkuun! :)

 

HOKS!

Jos edustat jotakin kohdetta ja haluat lisää kävijöitä fiilispohjaisen artikkelikampanjamme ja tavoittavan Tähtikohde-näkyvyyden avulla, ota yhteyttä. Vielä pystymme nopeille toteuttamaan tavoittavan kesäkampanjan.

Henri Elo / KivaaTekemistä.fi
henri(a)kivaatekemista.fi, 0400 468 174

 

17.05.2017

Uniikki 50-60 -luvun nostalgiaa tihkuva tapahtuma Somerolla 22.-28.5.

Oletko joskus miettinyt, millaista olisi ollut elää 1950- ja 60-luvulla? Aikana, jolloin Elvis ja Marilyn Monroe vielä elivät – jolloin naiset pukeutuivat upeisiin kellohelmaisiin mekkoihin ja autoissa oli tyyliä ja rock’n rollia.

Muinaisen Hämeen Härkätien varrella, Somerolla Lounais-Suomessa, on mahdollista tehdä aikamatka tuohon kiehtovaan aikakauteen nyt toukokuussa (22.-28.5.2017), kun siellä vietetään viikon mittaista Nostalgiaviikko-festivaalia. Tapahtuma on ainoa laatuaan Suomessa.

Lue lisää artikkelistamme

« Edelliset 10