25.01.2018

Hiihtoloma Fiskarsin Ruukissa 22.-25.2.2018

Vietimme vuosi sitten, helmikuussa 2017, ihanan talvipäivän Länsi-Uudellamaalla Raaseporissa sijaitsevassa idyllisessä Fiskarsin Ruukissa. Vaikka Fiskars oli meille jo ennestään jonkin verran tuttu, löysimme paljon sellaista, josta emme entuudestaan tienneet.

Päivitimme nyt vuoden takaisen artikkelimme. Selvitimme ja tuomme artikkelissa esille, mitä koettavaa ja nähtävää Fiskarsin Ruukki tarjoaa talvella ja hiihtolomaviikon 8/2018 aikana.

Lue artikkeli: Fiskarsin Ruukki on täynnä elämää talvellakin

 

KIVAA HIIHTOLOMATEKEMISTÄ 2018

Hiihtolomaviikolla 8 Fiskarsin Ruukki on täynnä kiintoisaa ohjelmaa. Torstaista sunnuntaihin Ruukin torialueella on luvassa perhekisailuja, luontoretkiä ja monia talvisia aktiviteetteja.

Ennakkovarauksesta: ”Talven jäljet” –luontokävely to 22.2. klo 10-13 (kokoontuminen Fiskarin torilla 09.45)
10 €/hlö tai 30 €/perhe (4 hlöä). Koko perheelle suunnattu pienimuotoinen noin 3 km metsävaellus, jossa tarkkaillaan talven jälkiä luonnossa oppaan johdolla. Katsotaan eläinten jälkiä sekä keskustellaan luonnosta. Retkeen hintaan kuuluu grillaustuokio herkullisine grillattavineen ja juomineen. Lasten suositusikä 8-14 vuotta. Toteutuakseen retkelle tarvitaan minimissään 6 henkilöä. Sitovat ilmoittautumiset 20.2. mennessä: kalle(a)kdadventure.com

Pe-su 23.-25.2. Talviaktiviteetteja ja ohjelmaa klo 11-15 (Fiskarsin Tori)
Lumi- ja jääveistosrakentelua, luistelua, retkiluistinkokeilua, alppicurlingia (yli 5v), talutusratsastusta, lumineppausta (yli 3v) ja jousiammuntaa (yli 6v) Lisäksi musiikkia, ongelmanratkontatehtäviä (yli 5v) sekä puuhakulma alle kouluikäisille lapsille. Jää- ja lumiaktiviteetit säävarauksella.

Torilla myynnissä kasvis-/ kalakeittoa, kylmää ja lämmintä juotavaa sekä grillimakkaraa.

Perhekisailuhaaste klo 12 (alaikäraja 5v)
Perheet kisailevat muita perheitä vastaan hauskoissa lajeissa. Kilpailussa on noin kuusi lajia. Voittajat palkitaan.

La-su 24.-25.2. Ohjattua käsillä tekemistä klo 11-15 (Toriliiteri)
Lapset voivat ohjaajien opastuksella rakentaa lennokkeja, maalata sekä askarrella luonnonmateriaaleista metsän asukkaita ja niiden pesiä.

Fiskarsin museo
Museolla pääsee tutustumaan ruukkilaisten elämään ja kokeilemaan villan karstaamista ja langan kehräämistä värttinällä. Näyttelyssä voi myös pelata hienotaemuistipeliä tai vastata kysymyksiin ja selvittää kuka olisit voinut olla, jos olisit elänyt ruukissa 1800-luvun lopulla. Sen jälkeen voi pukeutua uuden arvon mukaisesti ja tutustua museonäyttelyyn.

Fiskarsin museo on avoinna talvilomaviikolla 19.-25.2.2018 ma-su klo 11-16. Tiesithän että alle 18-vuotiailla on vapaa pääsy museoon!

Lisätietoja hiihtoloman aktiviteeteista

 

15.01.2018

Talvi tuli Etelä-Suomeen - hiihto- ja laskettelupaikat avautuvat!

Vihdoin!

Hyvä pakkasjakso on mahdollistanut sen, että useita latuja on avautunut ja avautumassa pääkaupunkiseutua myöten. Lumitykit pauhaavat niin laskettelu- kuin maastohiihtokeskuksissa.

Hyvä pakkasjakso jatkuu myös lähipäivät.

Vierailimme viikonvaihteessa muutamissa keskeisissä maastohiihdon keskuksissa pääkaupunkiseudulla. 

Vantaan Hakunilan upeat ladut avautuvat tänään maanantaina (15.1.18) myös yleisölle viikonvaihteen SM-hiihtojen jälkeen.

Vantaan Hakunilassa pisin lenkki oli 3,3 km hiihdon SM-kisoissa 12.-14.1.18. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Vantaan Hakunilassa pisin lenkki oli 3,3 km hiihdon SM-kisoissa 12.-14.1.18. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Samoin Keravan Keinukalliolla on jo hyvät hiihto-olosuhteet, Hakunilan tapaan niin perinteiseen kuin luisteluhiihtoon. Keinukallion tykkilumilatu oli sunnuntaina 900 metriä ja vilskettä riitti lapsista aikuisiin. Kaksi lumitykkiä tekivät koko ajan lisää lunta.

Keravan Keinukallio 14.1.2018. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Keravan Keinukallio 14.1.2018. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Eikä siinä kaikki. Myös Hyrylän urheilukeskuksessa Tuusulassa oli viikonloppuna kaksi lumitykkiä toiminnassa. Lunta oli jo ajettu ladun varrelle ampumaradan lähelle. Varsinaista pidempää latua ei vielä ollut, ainoastaan 100-200 m luistelupaana ampumaradalla.

--
Tilaa Kivaa Tekemistä -uutiskirje!

Saat kiinnostavimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi sopivasti 1-2 kertaa kuukaudessa. Tiedät mitä kohteista kirjoitetaan. Uutiskirje on helppo perua halutessasi. Tilaa tästä
--

Myös Espoon Oittaalla oli viikonloppuna olosuhteisiin nähden hyvät hiihtomahdollisuudet. Helsingin Paloheinässä on avattu 15.1. 1 km hyväkuntoinen perinteisen ja vapaan latu (lähde: Latutilanne.fi).

Useissa maastohiihtokohteissa niin kunnat ja kaupungit kuin urheiluseurat ovat tehneet tärkeää työtä liikuntamahdollisuuksien eteen keinolumen avulla.

Sipoon Talmassa streetin hyppypuoli aukesi sunnuntaina. Kuva: Talma Ski 

Sipoon Talmassa streetin hyppypuoli aukesi sunnuntaina. Kuva: Talma Ski

Laskettelukeskus Talma avasi puolestaan lauantaina lasten Werneri Parkin, jossa pääsee sekä pulkkamäkeen että laskemaan tuubirenkaalla lumikourussa hurjempaakin vauhtia! Kypärät päähän ja menoksi!

Talma avasi viikonloppuna myös ison snowparkin sekä perherinteen koko leveydeltään.

Tuusulan SportDivarin kauppias Jukka Ryynänen kertoi, että luistinkauppa on käynyt hyvin, mutta paras suksisesonki vielä odotuttaa. Lasten suksi- ja monovalikoima on SportDivarissa hyvä.

Myös luistinratoja on avautunut paljon pääkaupunkiseudulla. Tekojääradat esimerkiksi Helsingin Oulunkylässä ja Käpylässä ovat olleet auki jo pidempään. Monet koulut vievät lapsia myös jäähalleihin liikuntatunneilla.

--

Tarkemmin latutilanteeseen eri kohteissa voit tutustua vapaaehtoisvoimin ylläpidettävässä Latutilanne.fi -palvelussa.

Tarkemmin rinnetilanteeseen voit tutustua Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen sivuilla Ski.fi. Palvelun mukaan tällä hetkellä Suomessa on avoinna 46/64 hiihtokeskusta.

Sipoon Talma Ski (www) ja Tuusulan SportDivari (www) ovat KivaaTekemistä.fi -palvelun Tähtikohteita ja media-asiakkaita.

Teksti: Henri Elo

23.12.2017

Vuosi 2017 meni hyvin - Kiitos ja Hyvää Joulua

Kuva: Lomamaja Pekonen, Muonio

Kiitos Teille lukijat, asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme vuodesta 2017. Kävijämäärän kasvu on ollut n. 30 prosentin tasoa ja myös KivaaTekemistä.fi -mediamyynti on kasvanut.

Syys-marraskuun keskimääräinen kävijämäärä KivaaTekemistä.fi -mediassa oli 30 000 hlöä/kk (+24 %/v), pääkohderyhmä aktiiviset naiset ja perheet.

Viimeksi jouluviikolla kysyimme keskenämme, miten voisimme tuoda Tähtikohteitamme esiin paremmin lähipäivinä. Tähtikohteena olet jatkuvassa seurannassamme ja mediamme kanavissa ja sisällöissä esillä sekä ihmisten löydettävissä vuoden ympäri.

Tässä tuore engl.kielinen LikeFinland.com -artikkelimme Suomen lähialueiden matkailijoille englanniksi. Se leviää somessa mm. Venäjällä! :)

Fun things to do in Helsinki region on Christmas time

Vuosi 2018 tulee olemaan kasvun ja uudistumisen aikaa, sillä saimme nyt loppuvuonna 4-5 kiinnostunutta freelancer-edustajaa ympäri Suomen. Aika näyttää, miten yhteistyö heidän kanssaan etenee ja miten Kivaa Tekemistä -tiimi kasvaa... :)

Viimeisimpiin sisältöihimme ja kuulumisiimme voit tutustua tuoreessa uutiskirjeessämme tästä ja tilata kiintoisan, sopivasti parin viikon välein ilmestyvän uutiskirjeemme tästä.

Rauhaisaa Joulun aikaa & Hyvää uutta vuotta 2018!

Sari ja Henri

08.12.2017

Osallistu Joulukuvakisaan!

Kuva: Kierinki Village, Sodankylä (Joulu Kieringissä, kotoisassa lapinkylässä)

ONKO SINULLA KIVA JOULUINEN KUVA KIVASTA JOULULOMAKOHTEESTA SUOMESSA?

Kohteeksi käy yhtä lailla kaupunki, pikkuputiikki, joulutapahtuma tai luontokohde.

Lähetä kuvasi meille ja me julkaisemme sen täällä! :)

Parhaat kuvat pääsevät listan kärkeen ja arvomme kuvan lähettäneiden kesken lomakausittain yhden palkinnon. Tämän lisäksi palkitsemme parhaimman kuvan lähettäneen. Palkintona mm. ihanaa Jokipiin Pellavaa ja vapaalippuja arvoitukselliseen Prison Islandiin (Hki, Vantaa, Tre, Jkl).


NÄIN OSALLISTUT!

Instagram: Tee kuvapäivitys ja tägää meidät @likefinland_kivaatekemista ja käytä hashtageja #kivaatekemistä #joulukuva

Facebook: Lisää kuvasi meidän FB-seinälle @KivaaTekemista ja käytä hashtageja #kivaatekemistä #joulukuva

Twitter: Tee kuvapäivitys ja tägää meidät @KivaaTekemista ja käytä hashtageja #kivaatekemistä #joulukuva

Kerro myös mistä kuva on otettu. Voit lähettää kuvan myös sähköpostilla sari(at)kivaatekemista.fi

Huomioithan, että samalla kuvalla ei voi osallistua kuin yhteen Kivaa Tekemistä -kuvakisaan.


EDELLISTEN LOMAKAUSIEN KUVAKISOJEN SATOA

Syyslomakausi 2017 
Kesälomakausi 2017 

30.10.2017

On tullut aika kasvaa – oletko se Sinä?

Kuva: Pallastunturi. KivaaTekemistä.fi

Kivaa Tekemistä -media on kasvanut ja kehittynyt jatkuvasti jo viisi vuotta. On aika ottaa seuraava askel.

KivaaTekemistä.fi -sivusto avattiin kesällä 2013. Yritys toimi yhden hengen yrityksenä syksyyn 2014, kunnes Henri liittyi Kivaa Tekemistä -tiimiin Sarin rinnalle.

Toteutimme ison sivustouudistuksen kesällä 2016 ja edelleen laajennuimme englanninkieliseksi LikeFinland.com -mediaksi syksyllä 2016.

Olemme kasvaneet joka vuosi niin kävijämäärällä kuin liikevaihdolla mitattuna. Teimme KivaaTekemistä.fi -palvelussa heinäkuussa 2017 kävijäennätyksen 72.000 hlöä/kk ja yrityksen (Sarimedia Oy) liikevaihto oli viime vuonna noin 70.000 euroa.

--

Haemme nyt 1-2 sisällöntuottajaa, eli kivan tekemisen ystävää, joka haluaa ja osaa kertoa ja kirjoittaa aidosti ja fiilispohjaisesti, mitä kaikkea kivaa tekemistä Suomesta löytyy: käyntikohteita, luontokohteita, ihania putiikkeja, tehtaanmyymälöitä, kahviloita, ravintoloita, lomakeskuksia, hiihtokeskuksia, teemapuistoja – tai koko kunnan matkailutarjonta tiivistettynä lukijan tarjottimelle!

Olet kirjoitustaitoinen (suomi + englanti), osaat ottaa laadukkaita kuvia ja sinulla on kokemusta kirjoittamisesta esimerkiksi toimittajana. Osaat käyttää somen keskeisiä kanavia. Uskallat ja haluat lähestyä Suomen upeita kohteita ja tarjota monipuolista Kivaa Tekemistä -kampanjaa, jossa asiakasta ei unohdeta laskunmaksun jälkeen.

Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat haastatella yrittäjää tai kohteen henkilökuntaa vierailullasi tai puhelimitse.

Haemme ensisijaisesti yrittäjää tai freelance-kirjoittajaa tulonjakoperiaatteella. Eli tienaat niin paljon kuin teet töitä ja sinun ei todellakaan tarvitse myydä bulkkia.

Saat jatkuvan tuen työllesi ja asiakkuuksien hoitamiseen. Sinulla on matkustusvalmius ja mielellään oma auto käytössä. Asuinpaikallasi ei ole väliä, kunhan asustat Suomessa.

Jos olet innokas ja osaava, Sinulla on mahdollisuus vakiinnuttaa paikkasi yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista ja aidoimmista vapaa-ajan medioista, johon asiakkaamme ovat jatkuvasti tyytyväisiä (www).

--

Jos kiinnostuit, tutustu mediaamme ja lähetä hakemus, CV ja kirjoitusnäyte tai soita 1.12.2017 mennessä:
Henri Elo, henri(at)kivaatekemista.fi , 0400 468 174

--

Olemme vuonna 2013 perustettu perheyritys Tuusulasta ja ylläpidämme valtakunnallista vapaa-ajan mediaa ja hakupalvelua KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com. Päätuotteemme on sisältömarkkinoinnillinen artikkeli vapaa-ajan kohteesta tai palvelusta ja siihen liittyvä näkyvyyskampanja kanavissamme ja sosiaalisessa mediassa.

Pääkohderyhmämme on naiset 25-60v (ja perheet) painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme julkaisuja somessa kampanjasta riippuen sopivaan kohderyhmään mm. alueellisesti. Teimme heinäkuussa 2017 kävijäennätyksen 72.000 hlöä/kk ja meillä on n. 13.000 FB-seuraajaa.

27.10.2017

Syyskuvakisan voittaja on selvinnyt!

Pyysimme seuraajiamme lähettämään meille syksyn aikana kuvia kivoista syyslomakohteista Suomessa. Kisaan oli mahdollista osallistua Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä tai lähettämällä kuvan meille sähköpostitse.

Syyslomakauden 2017 kuvakisa on päättynyt 27.10.2017 ja voiton vei Jan Nummensalo upealla auringonlaskukuvallaan Alajärven SFC Koivulehdossa. Palkinnoksi Jan saa Jokipiin Pellavan tuotepalkinnon.

Tämän lisäksi arvoimme yhden palkinnon kaikkien kuvakisaan osallistuneiden kesken. Arvonnassa voittajaksi selviytyi @kultturistit (Instagram-tunnus). Onnea!

Ja ihailkaahan kaikkien upeiden osallistujien upeita syyskuvia tästä! Kiitos.

10.10.2017

Kasvu jatkui syyskuussa - isot odotukset syyslomasta

Kuva syksyltä 2017 - Sipoonkorvesta, Bisajärven lähistöltä, löytyi ihanaa samettista sammalta syksyn lehtien alta. <3 KivaaTekemistä.fi

Kivaa Tekemistä -median kasvu jatkui jälleen syyskuussa.

Kasvoimme kävijämäärällä mitattuna 19 % vuoden takaisesta syyskuusta. Kävijämäärä 30 400 hlöä jakautui: pääsivusto / hakupalvelu 17 900 + media / artikkelit 12 500. 

Huom. Kampanjoita tukevat bannerit näkyvät läpi sivuston molemmissa osioissa!

KivaaTekemistä.fi -kävijämäärä

Pääkohderyhmämme on laadukas naiset ja perheet, painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen.

Viimeisimpiä asiakaskampanjoitamme ovat olleet Kivapiha, Mäntsälä (www); Suomen suurin LEGO-tapahtuma, Vantaa (www); Exit Room Helsinki (www) ja Aulangon Rauha, Hämeenlinna (www). 

Iso sisältö ja kampanja meillä on perinteisesti myös Kivaa syyslomatekemistä 2017 -tärppijulkaisu, joka julkaistiin 6.10. ja jonka levitys ja markkinointi (sivusto + some) jatkuvat monikanavaisesti koko ajan syyslomaviikoon 42 saakka.

Tuomme tärpeissä esiin Tähtikohteitamme laajasti, jotta ne löydettäisiin syyslomakohteina entistä paremmin, ja jotta lukijamme saisivat kiintoisia vinkkejä kivaan syyslomailuun ja syyslomatekemiseen. Useimmissa julkaisun kohteissa olemme myös itse vierailleet ja kohteet hyviksi todenneet. :)

Syyslomatärppeihin pääset tästä ja syysloman kuvakisaan, upeisiin lukijoidemme lähettämiin kuviin, tästä.

Ihanaa, raikasta syyslomaa!

**

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, oletpa sitten lomakeskus, käyntikohde, tehtaanmyymälä tai putiikki, kunnan matkailutoimi tai matkailuyritys, ota yhteyttä.

Teemme kampanjoita valtakunnallisesti ympäri vuoden, emmekä unohda asiakasta laskunmaksun jälkeen. Käytännössä kaikki kampanjamme sisältävät myös Tähtikohde-näkyvyyden 12 kk (FI+ENG), eli kohteen paremman löydettävyyden mediassamme + kymmeniä toistoja sisällöissämme vuoden ympäri (tai koko kauden ajan), jolloin erotut varmasti kilpailijoistasi.

Pyydä tarjous Henriltä, 0400 468 174, henri(at)kivaatekemista.fi

06.09.2017

Ihania palautteita ja elokuun kävijäennätys <3

Kuvassa Riikka-Piikan Neulekahvilan Suomi 100 -projekti: Katonrajan Kaunokainen. Kattokruunun on määrä valmistua lopullisesti 6.12.2017. ”Kattokruunusta piti tulla sellainen pieni pilpare, mutta se kasvoikin innon edetessä yli metriseksi kanttiinsa eli se ei enää mahdu edes henkilöautoon!”

Hyviä uutisia!

Teimme - tai te teitte - elokuussa kävijäennätyksen. KivaaTekemistä.fi -palvelussa ja Kivaa Tekemistä -artikkeleita lukemassa vieraili elokuussa 37 400 kävijää, joka on 25 % enemmän kuin vuosi sitten elokuussa. Kiitos!

Olemme saaneet jälleen ihania palautteita asiakkailtamme.

--

Kysyimme tuoreet kuulumiset Joroisten helmestä Riikka-Piikasta ja toteutimme päivityskampanjan. Tämä ihmeputiikki kiinnosti ja kiinnostaa ihmisiä jälleen monikanavaisessa kampanjassamme. Kauppias Riikka Denby-Pettersson viestitteli meille:

"Teidän kanssa on helppo toimia, kiitos siitä!"

Lue Riikka-Piikan tuoreet kuulumiset tästä

--

Toinen uunituore kiva palaute tulee "Kainuun meren" eli Oulujärven rannalta Vaalasta. Myös Vaalasta tuotimme monikanavaisen päivityskampanjan mediassamme ja sosiaalisessa mediassa kesällä.

Vaalan kunnan vapaa-aikajohtaja Sinikka Rantalankila antoi meille palautetta, kun lähetimme kampanjamme jälkeen normaalin käytäntömme mukaisesti tavoittavuusraportin:

"Ketterästi silloin kesällä päivititte tiedot. Mukava saada tällainen raportti, kun ei näistä yleensä jälkikäteen mitään tietoa tule."

Lue Vaalasta tästä.

--

Menneenpä vielä pohjoisemmaksi, Suomi-neidon kainaloon, Muonioon saakka, josta toteutimme heinäkuussa hienon Lapin kesä -kampanjan. Koimme koko joukon kesä-Lapin monipuolisia aktiviteetteja juttua tehdessämme, yhteistyökumppaneina matkailuyritykset, Tähtikohde-asiakkaamme Harriniva ja Lomamaja Pekonen.

Paula Pekonen antoi meille jälleen hyvää palautetta ja myös Harrinivan Laura Hokajärvi oli tyytyväinen yhteistyöhön.

Paulan palaute: 

"Hieno homma tämä Lapin kesä kampanja. Kesä on ollut erittäin vilkas ja elokuun alussa oli vielä loppukiri, eli yöpymiset lisääntyivät, talo oli täynnä koko ensimmäisen viikon."

Tutustu kesä-Lapin elämyksiin ja juttuumme tästä.

--

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, oletpa sitten lomakeskus, putiikki, käyntikohde tai matkailuyritys, ota yhteyttä - tervetuloa tyytyväisten kampanja- ja Tähtikohde-asiakkaidemme kasvavaan joukkoon! :)

Pyydä tarjous Henriltä, 0400 468 174, henri(at)kivaatekemista.fi

18.08.2017

Osallistu syyskuvakisaan!

Kuva: Kolmen valtakunnan rajapyykki, Kilpisjärvi, Enontekiö. Kuvan lähde: Playa del Kilpis Tours


Löytyykö sinulta kiva syksyinen kuva kivasta syyslomakohteesta Suomessa?

Kohde voi olla niin kaupunki, leikkipuisto, pikkuputiikki kuin luontokohde. 

Lähetä kuvasi meille ja me julkaisemme sen uutuusosiossamme!

Arvomme kuvan lähettäneiden kesken yhden palkinnon syys-lokakuussa. Lisäksi palkitsemme parhaimman kuvan lähettäneen. Palkintona ihanaa Jokipiin Pellavaa tai lippupaketti Prison Island -seikkailukohteeseen (Helsinki, Vantaa, Jyväskylä, Tampere).


NÄIN OSALLISTUT! 

1) Facebookissa: Kommentoi FB-julkaisuamme kuvan kera.

2) Instagramissa: Tee kuvapäivitys ja tägää meidät @likefinland_kivaatekemista ja käytä hashtageja #kivaatekemistä # kuvakisa. 

3) Sähköpostitse: sari (a) kivaatekemista.fi

Muistathan mainita, mistä kuva on otettu. 


KESÄKUVAKISAN SATOA

Kesälomakauden 2017 kuvakisan satoa pääset ihailemaan täällä. Kesäkuvakisan arvonnan voittajiksi selviytyivät @minkun_ ja @riimiruno (Instagram-tunnus), jotka saivat palkinnoksi Jokipiin Pellavan tuotepalkinnot.

03.08.2017

Edulliset koko perheen kesäkohteet Suomessa

Tänä kesänä jälleen jotkut kesä-Suomen matkaililjat ovat kauhistelleet 20 euroa maksavaa kuivaa hampparia ja 5 euroa maksavaa vesipulloa.

Olemme tutustuneet Suomen loma- ja erityisesti perhelomakohteisiin viime vuosina aika tavalla, eikä ole liiemmin rahastukseen törmätty. Kohteet ovat monesti niitä, joita ei suuri massa ole hoksannut.

Osa kohteista on jopa sanalla sanoen halpoja ja osaa ylläpidetään miltei rakkaudesta lajiin -asenteella.

Täältä löydät tietoa edullisista koko perheen kohteista, joista osa on Tähtikohde-asiakkaitamme.

« Edelliset 10