08.12.2017

Osallistu Joulukuvakisaan!

Kuva: Kierinki Village, Sodankylä (Joulu Kieringissä, kotoisassa lapinkylässä)

ONKO SINULLA KIVA JOULUINEN KUVA KIVASTA JOULULOMAKOHTEESTA SUOMESSA?

Kohteeksi käy yhtä lailla kaupunki, pikkuputiikki, joulutapahtuma tai luontokohde.

Lähetä kuvasi meille ja me julkaisemme sen täällä! :)

Parhaat kuvat pääsevät listan kärkeen ja arvomme kuvan lähettäneiden kesken lomakausittain yhden palkinnon. Tämän lisäksi palkitsemme parhaimman kuvan lähettäneen. Palkintona mm. ihanaa Jokipiin Pellavaa ja vapaalippuja arvoitukselliseen Prison Islandiin (Hki, Vantaa, Tre, Jkl).


NÄIN OSALLISTUT!

Instagram: Tee kuvapäivitys ja tägää meidät @likefinland_kivaatekemista ja käytä hashtageja #kivaatekemistä #joulukuva

Facebook: Lisää kuvasi meidän FB-seinälle @KivaaTekemista ja käytä hashtageja #kivaatekemistä #joulukuva

Twitter: Tee kuvapäivitys ja tägää meidät @KivaaTekemista ja käytä hashtageja #kivaatekemistä #joulukuva

Kerro myös mistä kuva on otettu. Voit lähettää kuvan myös sähköpostilla sari(at)kivaatekemista.fi

Huomioithan, että samalla kuvalla ei voi osallistua kuin yhteen Kivaa Tekemistä -kuvakisaan.


EDELLISTEN LOMAKAUSIEN KUVAKISOJEN SATOA

Syyslomakausi 2017 
Kesälomakausi 2017 

30.10.2017

On tullut aika kasvaa – oletko se Sinä?

Kuva: Pallastunturi. KivaaTekemistä.fi

Kivaa Tekemistä -media on kasvanut ja kehittynyt jatkuvasti jo viisi vuotta. On aika ottaa seuraava askel.

KivaaTekemistä.fi -sivusto avattiin kesällä 2013. Yritys toimi yhden hengen yrityksenä syksyyn 2014, kunnes Henri liittyi Kivaa Tekemistä -tiimiin Sarin rinnalle.

Toteutimme ison sivustouudistuksen kesällä 2016 ja edelleen laajennuimme englanninkieliseksi LikeFinland.com -mediaksi syksyllä 2016.

Olemme kasvaneet joka vuosi niin kävijämäärällä kuin liikevaihdolla mitattuna. Teimme KivaaTekemistä.fi -palvelussa heinäkuussa 2017 kävijäennätyksen 72.000 hlöä/kk ja yrityksen (Sarimedia Oy) liikevaihto oli viime vuonna noin 70.000 euroa.

--

Haemme nyt 1-2 sisällöntuottajaa, eli kivan tekemisen ystävää, joka haluaa ja osaa kertoa ja kirjoittaa aidosti ja fiilispohjaisesti, mitä kaikkea kivaa tekemistä Suomesta löytyy: käyntikohteita, luontokohteita, ihania putiikkeja, tehtaanmyymälöitä, kahviloita, ravintoloita, lomakeskuksia, hiihtokeskuksia, teemapuistoja – tai koko kunnan matkailutarjonta tiivistettynä lukijan tarjottimelle!

Olet kirjoitustaitoinen (suomi + englanti), osaat ottaa laadukkaita kuvia ja sinulla on kokemusta kirjoittamisesta esimerkiksi toimittajana. Osaat käyttää somen keskeisiä kanavia. Uskallat ja haluat lähestyä Suomen upeita kohteita ja tarjota monipuolista Kivaa Tekemistä -kampanjaa, jossa asiakasta ei unohdeta laskunmaksun jälkeen.

Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat haastatella yrittäjää tai kohteen henkilökuntaa vierailullasi tai puhelimitse.

Haemme ensisijaisesti yrittäjää tai freelance-kirjoittajaa tulonjakoperiaatteella. Eli tienaat niin paljon kuin teet töitä ja sinun ei todellakaan tarvitse myydä bulkkia.

Saat jatkuvan tuen työllesi ja asiakkuuksien hoitamiseen. Sinulla on matkustusvalmius ja mielellään oma auto käytössä. Asuinpaikallasi ei ole väliä, kunhan asustat Suomessa.

Jos olet innokas ja osaava, Sinulla on mahdollisuus vakiinnuttaa paikkasi yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista ja aidoimmista vapaa-ajan medioista, johon asiakkaamme ovat jatkuvasti tyytyväisiä (www).

--

Jos kiinnostuit, tutustu mediaamme ja lähetä hakemus, CV ja kirjoitusnäyte tai soita 1.12.2017 mennessä:
Henri Elo, henri(at)kivaatekemista.fi , 0400 468 174

--

Olemme vuonna 2013 perustettu perheyritys Tuusulasta ja ylläpidämme valtakunnallista vapaa-ajan mediaa ja hakupalvelua KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com. Päätuotteemme on sisältömarkkinoinnillinen artikkeli vapaa-ajan kohteesta tai palvelusta ja siihen liittyvä näkyvyyskampanja kanavissamme ja sosiaalisessa mediassa.

Pääkohderyhmämme on naiset 25-60v (ja perheet) painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme julkaisuja somessa kampanjasta riippuen sopivaan kohderyhmään mm. alueellisesti. Teimme heinäkuussa 2017 kävijäennätyksen 72.000 hlöä/kk ja meillä on n. 13.000 FB-seuraajaa.

27.10.2017

Syyskuvakisan voittaja on selvinnyt!

Pyysimme seuraajiamme lähettämään meille syksyn aikana kuvia kivoista syyslomakohteista Suomessa. Kisaan oli mahdollista osallistua Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä tai lähettämällä kuvan meille sähköpostitse.

Syyslomakauden 2017 kuvakisa on päättynyt 27.10.2017 ja voiton vei Jan Nummensalo upealla auringonlaskukuvallaan Alajärven SFC Koivulehdossa. Palkinnoksi Jan saa Jokipiin Pellavan tuotepalkinnon.

Tämän lisäksi arvoimme yhden palkinnon kaikkien kuvakisaan osallistuneiden kesken. Arvonnassa voittajaksi selviytyi @kultturistit (Instagram-tunnus). Onnea!

Ja ihailkaahan kaikkien upeiden osallistujien upeita syyskuvia tästä! Kiitos.

10.10.2017

Kasvu jatkui syyskuussa - isot odotukset syyslomasta

Kuva syksyltä 2017 - Sipoonkorvesta, Bisajärven lähistöltä, löytyi ihanaa samettista sammalta syksyn lehtien alta. <3 KivaaTekemistä.fi

Kivaa Tekemistä -median kasvu jatkui jälleen syyskuussa.

Kasvoimme kävijämäärällä mitattuna 19 % vuoden takaisesta syyskuusta. Kävijämäärä 30 400 hlöä jakautui: pääsivusto / hakupalvelu 17 900 + media / artikkelit 12 500. 

Huom. Kampanjoita tukevat bannerit näkyvät läpi sivuston molemmissa osioissa!

KivaaTekemistä.fi -kävijämäärä

Pääkohderyhmämme on laadukas naiset ja perheet, painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen.

Viimeisimpiä asiakaskampanjoitamme ovat olleet Kivapiha, Mäntsälä (www); Suomen suurin LEGO-tapahtuma, Vantaa (www); Exit Room Helsinki (www) ja Aulangon Rauha, Hämeenlinna (www). 

Iso sisältö ja kampanja meillä on perinteisesti myös Kivaa syyslomatekemistä 2017 -tärppijulkaisu, joka julkaistiin 6.10. ja jonka levitys ja markkinointi (sivusto + some) jatkuvat monikanavaisesti koko ajan syyslomaviikoon 42 saakka.

Tuomme tärpeissä esiin Tähtikohteitamme laajasti, jotta ne löydettäisiin syyslomakohteina entistä paremmin, ja jotta lukijamme saisivat kiintoisia vinkkejä kivaan syyslomailuun ja syyslomatekemiseen. Useimmissa julkaisun kohteissa olemme myös itse vierailleet ja kohteet hyviksi todenneet. :)

Syyslomatärppeihin pääset tästä ja syysloman kuvakisaan, upeisiin lukijoidemme lähettämiin kuviin, tästä.

Ihanaa, raikasta syyslomaa!

**

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, oletpa sitten lomakeskus, käyntikohde, tehtaanmyymälä tai putiikki, kunnan matkailutoimi tai matkailuyritys, ota yhteyttä.

Teemme kampanjoita valtakunnallisesti ympäri vuoden, emmekä unohda asiakasta laskunmaksun jälkeen. Käytännössä kaikki kampanjamme sisältävät myös Tähtikohde-näkyvyyden 12 kk (FI+ENG), eli kohteen paremman löydettävyyden mediassamme + kymmeniä toistoja sisällöissämme vuoden ympäri (tai koko kauden ajan), jolloin erotut varmasti kilpailijoistasi.

Pyydä tarjous Henriltä, 0400 468 174, henri(at)kivaatekemista.fi

06.09.2017

Ihania palautteita ja elokuun kävijäennätys <3

Kuvassa Riikka-Piikan Neulekahvilan Suomi 100 -projekti: Katonrajan Kaunokainen. Kattokruunun on määrä valmistua lopullisesti 6.12.2017. ”Kattokruunusta piti tulla sellainen pieni pilpare, mutta se kasvoikin innon edetessä yli metriseksi kanttiinsa eli se ei enää mahdu edes henkilöautoon!”

Hyviä uutisia!

Teimme - tai te teitte - elokuussa kävijäennätyksen. KivaaTekemistä.fi -palvelussa ja Kivaa Tekemistä -artikkeleita lukemassa vieraili elokuussa 37 400 kävijää, joka on 25 % enemmän kuin vuosi sitten elokuussa. Kiitos!

Olemme saaneet jälleen ihania palautteita asiakkailtamme.

--

Kysyimme tuoreet kuulumiset Joroisten helmestä Riikka-Piikasta ja toteutimme päivityskampanjan. Tämä ihmeputiikki kiinnosti ja kiinnostaa ihmisiä jälleen monikanavaisessa kampanjassamme. Kauppias Riikka Denby-Pettersson viestitteli meille:

"Teidän kanssa on helppo toimia, kiitos siitä!"

Lue Riikka-Piikan tuoreet kuulumiset tästä

--

Toinen uunituore kiva palaute tulee "Kainuun meren" eli Oulujärven rannalta Vaalasta. Myös Vaalasta tuotimme monikanavaisen päivityskampanjan mediassamme ja sosiaalisessa mediassa kesällä.

Vaalan kunnan vapaa-aikajohtaja Sinikka Rantalankila antoi meille palautetta, kun lähetimme kampanjamme jälkeen normaalin käytäntömme mukaisesti tavoittavuusraportin:

"Ketterästi silloin kesällä päivititte tiedot. Mukava saada tällainen raportti, kun ei näistä yleensä jälkikäteen mitään tietoa tule."

Lue Vaalasta tästä.

--

Menneenpä vielä pohjoisemmaksi, Suomi-neidon kainaloon, Muonioon saakka, josta toteutimme heinäkuussa hienon Lapin kesä -kampanjan. Koimme koko joukon kesä-Lapin monipuolisia aktiviteetteja juttua tehdessämme, yhteistyökumppaneina matkailuyritykset, Tähtikohde-asiakkaamme Harriniva ja Lomamaja Pekonen.

Paula Pekonen antoi meille jälleen hyvää palautetta ja myös Harrinivan Laura Hokajärvi oli tyytyväinen yhteistyöhön.

Paulan palaute: 

"Hieno homma tämä Lapin kesä kampanja. Kesä on ollut erittäin vilkas ja elokuun alussa oli vielä loppukiri, eli yöpymiset lisääntyivät, talo oli täynnä koko ensimmäisen viikon."

Tutustu kesä-Lapin elämyksiin ja juttuumme tästä.

--

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, oletpa sitten lomakeskus, putiikki, käyntikohde tai matkailuyritys, ota yhteyttä - tervetuloa tyytyväisten kampanja- ja Tähtikohde-asiakkaidemme kasvavaan joukkoon! :)

Pyydä tarjous Henriltä, 0400 468 174, henri(at)kivaatekemista.fi

18.08.2017

Osallistu syyskuvakisaan!

Kuva: Kolmen valtakunnan rajapyykki, Kilpisjärvi, Enontekiö. Kuvan lähde: Playa del Kilpis Tours


Löytyykö sinulta kiva syksyinen kuva kivasta syyslomakohteesta Suomessa?

Kohde voi olla niin kaupunki, leikkipuisto, pikkuputiikki kuin luontokohde. 

Lähetä kuvasi meille ja me julkaisemme sen uutuusosiossamme!

Arvomme kuvan lähettäneiden kesken yhden palkinnon syys-lokakuussa. Lisäksi palkitsemme parhaimman kuvan lähettäneen. Palkintona ihanaa Jokipiin Pellavaa tai lippupaketti Prison Island -seikkailukohteeseen (Helsinki, Vantaa, Jyväskylä, Tampere).


NÄIN OSALLISTUT! 

1) Facebookissa: Kommentoi FB-julkaisuamme kuvan kera.

2) Instagramissa: Tee kuvapäivitys ja tägää meidät @likefinland_kivaatekemista ja käytä hashtageja #kivaatekemistä # kuvakisa. 

3) Sähköpostitse: sari (a) kivaatekemista.fi

Muistathan mainita, mistä kuva on otettu. 


KESÄKUVAKISAN SATOA

Kesälomakauden 2017 kuvakisan satoa pääset ihailemaan täällä. Kesäkuvakisan arvonnan voittajiksi selviytyivät @minkun_ ja @riimiruno (Instagram-tunnus), jotka saivat palkinnoksi Jokipiin Pellavan tuotepalkinnot.

03.08.2017

Edulliset koko perheen kesäkohteet Suomessa

Tänä kesänä jälleen jotkut kesä-Suomen matkaililjat ovat kauhistelleet 20 euroa maksavaa kuivaa hampparia ja 5 euroa maksavaa vesipulloa.

Olemme tutustuneet Suomen loma- ja erityisesti perhelomakohteisiin viime vuosina aika tavalla, eikä ole liiemmin rahastukseen törmätty. Kohteet ovat monesti niitä, joita ei suuri massa ole hoksannut.

Osa kohteista on jopa sanalla sanoen halpoja ja osaa ylläpidetään miltei rakkaudesta lajiin -asenteella.

Täältä löydät tietoa edullisista koko perheen kohteista, joista osa on Tähtikohde-asiakkaitamme.

13.07.2017

Kesälomavinkkejä - selvitimme: Oulujärven Vaala, merellinen Uusikaupunki ja Lapin kesä!

Olemme selvittäneet Sinulle viime päivinä tuoreet kuulumiset niin "Kainuun meren" ääreltä Vaalasta kuin Selkämeren helmestä Uudestakaupungista!

Tutustu päivitettyihin artikkeleihimme: Vaala (www) ja Uusikaupunki (www).

Ihan kohta julkaisemme artikkelin Lapin monipuolisista kesämahdollisuuksista uimarantoineen, fatbike-pyöräilyineen, huskytarhavierailuineen - jopa koskenlaskuineen! 

Länsi-Lappiin saapuvalle kuvassa näkyy viihtyisä Ylläsjärven leikkipaikka ja uimaranta Eelin kaupan edustalla Kolarissa. Ylläsjärveltä pääset nykyään kätevästi maisematietä Yllästunturin yli Äkäslompoloon, jossa puolestaan sijaitsee kuuluisa Jounin kauppa ja kesän uutuutena ISO poro kaupan pihalla!

Lisää kesän lomailuvinkkejä löydät viimeisimmästä uutiskirjeestämme (www), jonka voit tilata tästä. Uutiskirjeemme on hyödyllinen tiivistelmä tuoreista sisällöistämme ja se ilmestyy sopivasti 2-4 viikon välein ja olet tilaajana mukana kuukausiarvonnoissamme. :)

04.07.2017

Kasvoimme ja uudistuimme kesäkuussa!

Työntäyteinen kesäkuu. Moni kampanja on saatu onnistuneesti tärkeään vaiheeseen lomasesongin ollessa kuumimmillaan.

Kesäkuussa käynnistimme monikanavaisia artikkelikampanjoita Jokipiin Pellavasta Pohjanmaalla (jo 3. vuotena peräkkäin!), Suomenlinnan lasten seikkailukierroksesta, upeasta Heinolasta kahviloineen ja museoineen, uudesta Tentsile-majoituksesta Sauvossa (teltta puussa!), Tampereen keskustaan avatusta Suomen neljännestä Prison Island -arvoitusseikkailusta sekä monipuolisesta kesä-Sipoosta perhe- ja taidekohteineen.

Kaikista mainituista löydät aidot, kokemukselliset artikkelit mediastamme - Jokipiin osalta päivitimme viime vuoden artikkelia, mutta myös se löytyy näppärästi esim. artikkelisivuston (www) oikean yläkulman Hae-toiminnolla.

Kesäkuu toi mukanaan myös hurjat kävijämäärät. Hakupalvelun ja artikkeleiden yhteenlaskettu lukijamäärä nousi 53 100:aan oltuaan viime vuoden kesäkuussa 36 200, eli kasvoimme kävijämäärällä mitaten 47 %! Pääkohderyhmämme on aktiiviset ja matkailusta kiinnostuneet naiset ja perheet.

Tämä kaikki on näkynyt sekä meidän että asiakkaidemme myynnissä ja aktiviteetissa. Esimerkiksi Prison Island -kampanjan yhteydessä myös jo viime syksynä tekemämme juttu Helsingin Salmisaaren uudesta Prison Islandista tavoitti uudestaan yli 1 000 lukijaa, ja kampanjoidemme some-tavoittavuudet ovat järjestään n. 15 000 - 50 000 henkilöä - kattaen parhaimmillaan sekä Suomen että lähialueiden kansainväliset omatoimimatkailijat 2 erikielisen artikkelin ja 5 (FI+ENG) some-kanavan voimin.

Sisällön laadusta ja aitoudesta emme tingi ja osa kesän kampanjoista sisältää jopa kolminumeroisen määrän toistoja ja markkinointitoimenpiteitä eri kanavissa.

Uutta!

Toimme kesäkuussa tärkeän vuorovaikutteisuutta lisäävän uudistuksen KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com -mediaamme. Toimimme jatkossa entistä enemmän niin matkailijoiden kuin käyntikohteiden lomasesonkien rytmissä.

Parhaillaan on menossa kesälomasesonki ja voit käydä ehdottamassa kivaa kesälomakuvaa tai ihailemassa muiden ottamia tästä! :)

Kumppaneina uudistuksessa olivat Other Group Helsingistä, Mediaporras Tampereelta sekä Tekes.

**

Kiitos hyvästä alkuvuodesta niin lukijoille, media-asiakkaille kuin yhteistyökumppeneille. Ydinkesän monikanavaiset artikkelikampanjat on loppuunmyyty, mutta elokuulle on hyvin tilaa.

Nauti kesästä ja poimi parhaat vinkit lomailun ja lomakuumeen helpottamiseen meiltä!

Henri ja Sari :)

Ps. Kesäkuussa ja osan heinäkuutakin meitä ovat auttaneet reippaat kesätyöntekijät Rea Laakso ja Senni Koskinen Tuusulasta - osana Keski-Uudenmaan Osuuspankin tukemaa nuorten kesätyökampanjaa. Tarkkasilmäisimmät löytävät kesän mittaan Rean ja Sennin freesejä Kivaa Tekemistä -juttuja nuorten näkökulmasta kirjoitettuna!

27.06.2017

Lomavinkki Länsi-Suomeen matkaaville: Megazone-uutuuskohteet Porissa ja Seinäjoella!

Tiesitkö, että Seinäjoella ja Porissa on uusia koko perheen seikkailukohteita?

KivaaTekemistä.fi -palvelun uusimpiin Tähtikohteisiin kuuluvat Seinäjoen ja Porin Megazonet. Porin Megazone avattiin syksyllä 2015 ja Seinäjoen Megazone viime syksynä 2016. 

Molemmat kohteet löytyvät kaupunkien keskustoista (Seinäjoella Puskantie 1, Porissa Yrjönkatu 12) ja sopivat kouluikäisistä ylöspäin (suositusikäraja 7). Soittelimme sekä Seinäjoelle Piia Takalalle että Poriin Elli Auraselle.

Seinäjoella erityisesti nuoret aikuiset ovat löytäneet kohteen, kun taas Porissa Megazone on suosittu synttärikohde.

Yllätä lapsi tai nuori!

Kohteet sopivat niin lastensynttäreihin, polttareihin, työ- ja kaveriporukoille kuin perheille. Megazonessa seikkaillaan kiintoisassa labyrintissä ja yritetään saada pisteitä osumalla vastustajiin. Peli on välivallaton eikä laser satuta silmiä.

Piia ja Elli kertoivat, että hallille voi tulla katsomaan, millaista peli on. Megazone on mainio koko perheen huvikohde myös matkaillijoille esimerkiksi sadepäivinä.

Nettiajanvaraus on siitä kätevä, että silloin muutkin näkevät varauksen, jolloin se houkuttelee kanssapelaajia. Minimäärä sekä Porissa että Seinäjoella on 2 pelaajaa ja maksimi 30 pelaajaa labyrintissä kerralla. Valittavana on sekä tiimipeli joukkueina että soolopeli silloin, kun pelaajia on vähemmän.

Yksi peli kestää 22 minuttia ja useimmat valitsevat 2 pelikertaa pienen tauon kera.

Kukkarokin tykkää, sillä esimerkiksi päiväpassi maksaa 25 euroa. Sekä Porin että Seinäjoen Megazonet ovat avoinna koko kesän tiistaista lauantaihin ja myös muina aikoina tilauksesta ryhmille.

Megazonen kotisivut: Pori, Seinäjoki

Megazonet Facebookissa: Pori, Seinäjoki

Megazone-Tähtikohteemme löydät myös Helsingistä, Vantaalta, Tampereelta ja Jyväskylästä! Tähtikohteet ovat KivaaTekemistä.fi -palvelun media-asiakkaita. Kuvissa Tampereen Tullintorin kauppakeskukseen keväällä 2017 avattu Megazone.

Megazone-laserpeli on sadepäivän pelastus. Kuvassa uusi Tampereelle keväällä 2017 avattu Megazone

« Edelliset 10