30.01.2020

Hyvää palautetta ja hieno valikoima retriittejä Tähtikohteissamme!

Hämeenlinnalainen Myllytalo järjestää miniretriittejä, uniretriitin, joogaretriitin sekä ensiapukurssin kevätkaudella 2020. Kuva: Myllytalo

 

Oli jälleen hieno saada hyvää palautetta monivuotiselta asiakkaaltamme poronlihamyymälä Pörröporon yrittäjältä Kaarlo Eerolta Länsi-Lapin Pellosta:

"Kiitos Henri, jo useiden vuosien aikana julkaisemistanne mielenkiintoisista Pörröporo -jutuistanne sivuillanne ja Facebookissa."

 

Yhtä lailla mieltä lämmitti, kun toinen pitkäaikainen asiakkaamme Lomamaja Pekonen, yrittäjänään Paula Pekonen, jatkaa Tähtikohde-asiakkaanamme Pörröporon tapaan jälleen vuonna 2020.

 

Pallaksen maisema rauhoittaa; voit kohdata kauniita värisävyjä alkuvuodesta. Kuva: Paula Pekonen

Pallaksen maisema rauhoittaa; voit kohdata kauniita värisävyjä alkuvuodesta. Kuva: Paula Pekonen

 

Sekä Pörröporon että Lomamaja Pekosen kampanjat kiinnostivat ja kiinnostavat jälleen sosiaalisen median kanavissamme todella hyvin. Molempia tukee myös jatkuva Tähtikohde-näkvyys sekä kotimaan että kv. sivustollamme että Pekosen kampanjaa myös bannerimainonta. 

Esim. 9.1.2020 alkaen tekemämme kohdennettu, markkinoitu Kivaa Tekemistä some-postaus Pörröporosta tavoitti 6.600 henkilöää ja yli 900 sitoutumista (tykkäykset, jaot, toimet - Facebook, Instagram). Myös Lomamaja Pekosen Pallas-kampanja on lähtenyt leviämään todella hyvin sosiaalisessa mediassa. Tästä pääset ihailemaan lisää Paulan kuvia jutussamme tammikuulta 2019. (www)

Ihan tuoreesta yrityksestä ei ole kyse, sillä Paulan miehen Pentin vanhemmat aloittivat majoitustoiminnan Lapin kävijöille Muoniossa vuonna 1963. :)

--

Saimme viime syksynä kaksi uutta viehättävää majoitus-Tähtikohdetta, Kolin Keitaan Lieksasta ja Myllytalon Hämeenlinnasta. Molemmat järjestävät aktiivisesti tapahtumia, kursseja ja retriittejä idyllisissä miljöissään. Sekä Kolin ympäristö, kansallispuisto ja Pielisjärvi että Hämeenlinna Aulankoineen, vesistöineen ja linnoineen tarjoavat molemmat muutenkin ihanan paikan rauhoittua ja lomailla.

Olemme muuten kirjoittaneet molemmista alueista. Kolin artikkelin löydät syyskesältä 2016, Aulangon jutun syksyltä 2017.

--

Haluamme tukea Tähtikohdemme toimintaa monipuolisesti. Niinpä käynnistimme 29.1. retriittikisan :) Kivaa Tekemistä Facebookissa (www):

"Aikaa itselle ja rauhoittumiseen. Mihin retriittiin tai tapahtumaan sinä haluaisit osallistua 2020? Valitse ja kommentoi idyllisten Kolin Keitaan tai Myllytalon tarjonnasta yksi tai useampi suosikkisi ja/tai tägää kenen kanssa haluaisit osallistua? Arvomme vastaajien kesken 2 ihanaa Jokipiin Pellavan tekstiililahjapakkausta 14.2. mennessä."

Voit tutustua retriitti- ja tapahtumatarjontaan kohteiden some-sivujen (ja tapahtumien) kautta, tai kohteiden kotisivuilla www.kolinkeidas.com (kohta: kurssit ja retriitit / vanha nimi kurssikeskus) ja www.myllytalo.fi (etusivun alaosa).

Huom. Voit vastata myös somesta riippumattomasti palaute-lomakkeemme kautta. (www

 

Tapahtumakuvia Kolin Keitaan retriiteistä: Gabriela Ariana - Juurakon Voima; Sanna Tuunainen/ Kannuska - drums 'n crafts; Meri Mort - Vapauden joogaa & kuvituksia. Oik. alhaalla kuva Myllytalolta. Lisää kuvia ja tietoa somessa ja kohteiden kotisivuilla.

Tapahtumakuvia Kolin Keitaan retriiteistä: Gabriela Ariana - Juurakon Voima; Sanna Tuunainen/ Kannuska - drums 'n crafts; Meri Mort - Vapauden joogaa & kuvituksia. Oik. alhaalla kuva Myllytalolta. Lisää kuvia ja tietoa somessa ja kohteiden kotisivuilla.

 

KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com -median vuosi 2020 on lähtenyt hyvin käyntiin. Olemme aktiivisia erityisesti sosiaalisessa mediassa ja tuomme Tähtikohteitamme jatkuvasti esiin sekä sivustoillamme, jutuissamme että somessa.

Pääsivustomme (kivaatekemista.fi) keskimääräinen kävijämäärä ylitti viime vuonna 23.000 hlöä/kk. Pääkohderyhmämme on laadukas matkailusta ja aktiviteeteista kiinnostuneet naiset (ja perheet) painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme kampanjoita sosiaalisessa mediassa mm. alueellisesti.

 

Tsemppiä Sinulle vuoteen - muista huolehtia itsestäsi. <3

t. KivaaTekemistä.fi

 

Ps. Kaikkea markkinointiakaan sinun ei tarvitse tehdä itse, koska me olemme sitä varten.

Kampanjatiedustelut: Henri 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

20.12.2019

Rauhallista Joulun aikaa & Hyvää oloa vuodelle 2020 - kuulumisiamme

Kuva: Kolin Keidas

Taas on tullut se aika vuodesta, kun on aika sulkea kirjoja ja kansia. KivaaTekemistä.fi -palvelun loppuvuosi on sujunut hyvin.

Olemme pitäneet asiakkaitamme hyvin esillä paitsi sivustoillamme www.kivaatekemista.fi ja www.likefinland.com myös sosiaalisessa mediassa päivittäin.

Toteutimme syyskaudella tärkeitä kampanjoita, mm. Ihanimmat majoituskohteet 2019, johon saimme runsaasti ehdotuksia kesän aikana.

Saimme ehdotetuista myös kaksi hienoa Tähtikohde-asiakasta, Myllytalon Hämeenlinnasta ja Kolin Keitaan Pielisen rannoilta Pohjois-Karjalasta.

On aika jännää, että molemmat sijoittuvat niin perinteisiin matkailukehtoihin Aulangon tuntumaan Hämeenlinnaan ja Kolin kansallismaisemaan, ja molemmat - Myllytalo ja Kolin Keidas - järjestävät myös erilaisia kursseja ja retriittejä asiakkailleen. Tämän jutun tuore kuva on Kolin Keitaalta, tässä lainaus heidän Facebookista:

"Talviset postikorttimaisemat Kolilta! Hiihtokausi on alkanut eikä näyttänyt ladulla olevan ruuhkaa. :) Luminen metsä tarjoaa rauhoittavat puitteet talvipäivän retkelle joko kävellen tai lumikenkäillen. Lumikenkiä voit vuokrata @feelkoli :n Koli Shop Retkituvalta, Luontokeskus Ukosta."

Lue Ihanimmat majoituskohteet -juttumme tästä. (www)

--

Saimme tehdä syksyn aikana kampanjat myös parista seikkailukohteesta: Prison Island Vantaa (lue lisää: www) ja Trampoliinipuisto Rush Helsinki. (www)

Mahtuipa loppuvuoteen kokoomajuttujakin, kuten perinteinen Shoppailun Tähtikohteet. (www)

Vuosi päättyi kampanjajuttujen osalta hienosti laajaan Sipoo - idyllisiä ruoka- ja taidekohteita Helsingistä itään -kokonaisuuteen. (www) Juttu leviää sosiaalisessa mediassa mainiosti.

--

Tässä toinenkin kuva kokonaisena upeista Kolin lumimaisemista. :) Kuva: Kolin Keidas (ylempi kuva osin peitossa jotta etusivun valkoinen teksti erottuu)

Tässä toinenkin kuva kokonaisena upeista Kolin lumimaisemista. :) Kuva: Kolin Keidas (ylempi kuva osin peitossa jotta etusivun valkoinen teksti erottuu)

--

Oli tosi kiva myös, kun mainostoimisto- ja it-kumppanimme Creative Crue toteutti tärkeän uudistuksen sivustollemme. Asiakaskampanjoihimme kuuluu tyypillisesti paitsi kohdejuttu some-markkinointeineen, jatkuva Tähtikohde-näkyvyys 12 kk myös kampanjaa tukeva banneri-markkinointi läpi sivuston.

Nyt molempien sivustojemme bannereiden toiminnallisuus on täysin uudistettu ja modernisoitu. Esitämme asiakkaiden mainontaa läpi www.kivaatekemista.fi ja www.likefinland.com siten, että asiakas näkee jatkossa halutessaan itse omasta Google Analyticsistaan bannereista tulevan liikenteen omalle sivustolleen.

Bannereina toimii paitsi jpg- ja png-tiedostot myös gif-kuva tai vaihtuvakuvallinen gif-animaatio, kuten Saariselän bannerissa tällä hetkellä on.

Saariselällä taitaa muuten olla vähintään yhtä lumista ja ihanaa kuin Kolilla. :) UKK ja Koli taitavat olla kansallispuistoina ihan yhtä kokemisen arvoisia molemmat - jos kotimaan luonto on lähellä sydäntäsi niin kuin meillä.

--

Kiitos asiakkaillemme, kumppaneille, lukijoille, käyttäjille, työntekijöille ja kirjoittajille kuluneesta hyvästä vuodesta.

Rauhallista Joulun aikaa & Hyvää oloa Sinulle vuodelle 2020!

t. Henri / KivaaTekemistä.fi

15.10.2019

Syksy on ollut todella mainio - ihanaa palautetta, upeita majataloja ja syystärppejä!

Kuva otettu 15.10.2019 Helsingin keskustakirjasto Oodin kolmannesta kerroksesta rakeisen "lumihiutalelasin" läpi. Kuva: KivaaTekemistä.fi

 

Kiitos jälleen kaikille seuraajillemme ja asiakkaillemme alkusyksystä. 

Teemme nyt täysillä töitä niiden Tähtikohteiden eteen, jotka haluavat jatkaa asiakkainamme vuodesta toiseen.

Julkaisimme juuri laajan, laajalevikkisen Ihanimmat majoituskohteet -jutun, jota varten saimme kesällä kymmenittäin ehdotuksia kiintoisine perusteluineen.

Kokosimme kaikki yksilöitävissä olevat kohteet "yksiin kansiin" ja toki majoitus-Tähtikohteet myös. Saimme kaksi ihastuttavaa uutta Tähtikohdetta ehdotetuista majataloista: Kolin Keidas Kolin maisemissa Lieksassa ja Myllytalo Hämeenlinnassa. Molemmat järjestävät kiinnostavia tapahtumia sinun vapaa-aikasi iloksi. :)

Lue juttumme tästä.

Teimme myös Syyslomatärpit -jutun, johon kokosimme kivan tekemisen Tähtikohteita painottuen Uudellemaalle - Lappia, Tamperetta ja Jyväskylää unohtamatta! Löydät niin jännitystä, seikkailua, taidetta kuin 50+ retrobileet! (www)

 

Ihanaa palautetta

Saimme kesällä jälleen mukavaa palautetta palvelustamme. Se kannustaa jatkamaan. Kesätyöntekijämme Pinja päivitti laajaa n. 5.000 vapaa-ajan kohteen tietokantaamme entistä ajantasaisemmaksi. Hakupalvelun (toimii kaikilla päätelaitteilla!) lisäksi tuotamme sisältöjä jatkuvasti niin someen kuin juttujan muodossa mediaamme.

Tässä eräs palaute Lahdesta:

"Aivan loistavaa että tämmöinen sivu on jossa voi mainostaa pienempienkin ja ei niin tunnettujen paikkojen kivaa tekemistä :)"

Uusi asiakkaamme, pitkän linjan yrittäjä ja upean, erottuvan juhla- ja melontavuokrauskohteen Hiidenveden rannalle Lohjalle rakentanut Seppo Lindeqvist kiitteli kovasti juttuamme ja sanoi, että hänen yrityksestä ei ole koskaan tehty niin hyvää juttua. Artikkelimme on aito kuvaus siitä, mitä koin retkelläni Seponrantaan elokuussa.

Kiitos Seppo. Tästä pääset Seponrannan tunnelmiin. Jutusta löydät pienois-EIffelin ja vaikka mitä!

Tärkeitä sisältöjä tuotimme myös Prison Island / Megazone -lastensynttäreistä (www) sekä Lapista Saariselän ja Inarin maisemista kirjoittajamme Tiina Vesterisen toimesta.

Uusina Lapin Tähtikohteina palvelussamme aloittivat Saariselkä Ski & Sport Resort sekä Saariselän Keskusvaraamo. Talvi on muuten jo tullut Pohjois-Lappiin ja ensilumi satanut. Voit lukea Tiinan kesäisen Inari-jutun ja -fiilikset tästä. Lapin laajaan englanninkieliseen LikeFinland -julkaisuumme pääset puolestaan tästä.

Teimme kuluvan vuoden kävijäennätyksen heinäkuussa, jolloin KivaaTekemistä.fi -sivustolla vieraili 48.200 kävijää.

 

Pirtsakkaa syksyn jatkoa & Kivaa Tekemistä sinulle,

Henri Elo / KivaaTekemistä.fi - LikeFinland.com

henri(a)kivaatekemista.fi, 0400 468 174 (kampanjatiedustelut)

17.07.2019

Kesäkuulumisia - ja ihania kuoseja Kivaa Tekemistä -verkkokaupassamme!

Kivaa Tekemistä -verkokaupassa mm. ihanaa Jokipiin Pellavaa ja sijoituskirjoja. Kuva: KivaaTekemistä.fi

 

Olemme saaneet tehdä jälleen monta kesäkampanjaa, joihin on sisältynyt niin artikkeleita, artikkelien ja kohteiden some-markkinointia kuin monipuolista mainosnäkyvyyttä sivustoillamme www.kivaatekemista.fi ja www.likefinland.com

On hienoa, kun monet asiakkaamme jatkavat vuodesta toiseen ja saamme lujittaa heidän tunnettuutta kotimaan matkailu- tai majoituskohteina.

Keskeinen osa markkinointiamme on kohteen näkyvyys ja löydettävyys n. 5.000 kohteen hakupalvelussamme ensimmäisten joukossa - ja kymmenet ja taas kymmenet toistot mediamme eri kanavissa kauden / vuoden aikana.

Kivoja juttuja kesä-heinäkuussa on tähän mennessä julkaistu mm. Tuusulanjärven kulttuurikehdosta, ihanasta historiallisesta Heinolasta kahviloineen Kymijoen äärellä sekä Espoon Leppävaaran uudesta Seikkailugolf Huipusta, joka on rakentunut Seikkailupuisto Huipun yhteyteen ja tehnyt ympäristöstä tosi kauniin ja lomamaisen.

Edelleen olemme ylpeitä ja kiitollisia, kun saimme tehdät jutut ja kampanjat pitkäaikaisimpiin yhtäjaksoisiin asiakkaisiin (Tähtikohteisiiin) kuuluvista Willa Fantista / Kaivolan perinnetilasta Lahden maaseudulla sekä Visit Uudestakaupungista. Molemmat on ainutlaatuisia ja samalla niin toisistaan poikkeavia kotimaan matkailukohteita.

Kannattaa kokea!

--

Kesä on ollut vilkas ja työntäyteinen. Kesätyöntekijämme Pinja on päivittänyt ahkerasti kohtetietokantaamme. Voit nyt entistä paremmin löytää ajantasalla olevaa kohdetietoa KivaaTekemistä.fi -palvelustamme - helposti millä tahansa päätelaitteella. 

Rohkeasti vaan lomailuasi helpottamaan! :)

Vaikka Pinjan kesätyö on päättymässä, julkaisemme lähiviikkoina pari hänen kirjoittamaa kivan erilaista juttua mediassamme.

--

Uutena avauksena olemme tuoneet Kivaa Tekemistä -verkkokauppaan pitkäaikaisen asiakkaamme Jokipiin Pellavan ihanat pellavaiset lahjapakkaukset, sisältäen yrityksen uusimpia kotimaassa valmistettuja kuoseja, niin keittiöpyyhkeinä kuin pefletteinä. Tarjoamme ne sinulle kätevästi ja edullisesti 25 euron hintaan sisältäen postituksen. Ota mukaasi ja ilahduta vaikkapa ystäviäsi mökkivierailulla!

Kirjoitimme myös Jokipiin Pellavan tehtaanmyymälän kuulumisista kesäkuussa. Myymälä ja tehdas sijaitsevat Kurikan Jalasjärvellä.

--

Pääset verkkokauppaamme tästä (www), juttuihimme tästä (www) ja hakupalveluumme, mediamme etusivulle tästä (www).

Kannattaa tallentaa linkki kännykän aloitusnäyttöön.

 

Aurinkoista kesän jatkoa sinulle!

Toivottaa Kivaa Tekemistä -tiimi Tuusulasta

--

Kirjoittaja: Henri Elo

05.06.2019

Pinja aloitti kesätyön -- Ihanaa palautetta asiakkaalta -- Iltalehti teki jutun meistä

Ketut saivat jälleen ystävän, kun Pinja aloitti kesätyön! :) Kuva: KivaaTekemistä.fi

 

KivaaTekemistä.fi -palvelun kesä alkoi jälleen iloisesti, kun saimme uuden reippaan kesätyöntekijän. ☀️

Helsingin kuvataidelukiota käyvä tuusulalainen Pinja Maaranen, 17, työskentelee mediassamme kesä-heinäkuussa.

Näin saamme päivitettyä n. 5 000 kohteen hakupalveluamme entistä ajantaisemmaksi, jotta sinun olisi helpompi viettää lomaa ja nauttia Suomen ihanasta kesästä! 

 

Miltä Pinja työ on tuntunut, onko tullut yllätyksiä?

"On yllättävää, kuinka monessa kohteessa on itse käynyt. Kohteita tunnistaa samalla, kun päivittää tietoja. Esimerkiksi höyryveturimuseo Akaalla Pirkanmaalla muistui mieleen heti, kun hoksasin sen KivaaTekemistä.fi -palvelussa. Kohteista tulee kivoja muistoja mieleen varsinkin Savon suunnalta."

Pinjalle Savo on tuttua, koska hänen perheensä mökki sijaitsee siellä suunnalla. Pinja on muutenkin tosi kiinnostunut tutustumaan esimerkiksi mökkeilyn lomassa lähialueen käyntikohteisiin, joita Suomi on pullollaan. Ehkäpä saamme lukea lukion viestintätiimmissäkin toimineen Pinjan jutun tai juttuja mediassamme alkaneen kesän aikana!

--

Oli hienoa saada kiittävää palautetta tällä kertaa Visit Ålandilta. Visit Ålandin Riitta-Lea Värelä antoi meille ihanaa palautetta keväällä:

"Suuret kiitokset todella hienosta työstä!"

Vierailimme ja toteutimme talvella monikanavaisen kampanjan Maarianhaminasta ympärivuotisena kohteena sekä KivaaTekemistä.fi- että LikeFinland.com -sivustoillamme ja sosiaalisessa mediassa sekä suomen- että englanninkielisine juttuineen ja kampanjoineen. Kaupungissa riittää vastaavaa samankokoista manner-Suomen kaupunkia enemmän nähtävää ja koettavaa, ainutlaatuista tunnelmaa - romanttistakin, jos tilanne vaatii ;) - myös kesäkauden ulkopuolella.

Kesällä Ahvenanmaa on tietenkin vertaansa vailla kohteineen. Voit tutustua saaren ja merimaisemiin vaikkapa pyöräillen, moottoripyöräillen tai vaeltaen.

Visit Ålandin iloiset Didrik ja Felicia antoivat hyviä vinkkejä ja esitteitä. Turisti-info sijaitsee Maarianhaminan keskustassa, osoitteessa Storagatan 8. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Visit Ålandin iloiset Didrik ja Felicia antoivat hyviä vinkkejä ja esitteitä. Turisti-info sijaitsee Maarianhaminan keskustassa, osoitteessa Storagatan 8. Kuva: KivaaTekemistä.fi

--

Oli hieno kunnia, kun Iltalehti ja Iltalehdelle juttuja tekevä toimittaja Timo Kiiski noteerasivat oma-aloitteisesti KivaaTekemistä.fi -mediamme. Timo kävi haastattelemassa talvella ja teki yrittäjäjutun meistä viikonlopun numeroon (16.-17.2.19) ja verkkoon helmikuussa. Iltalehden juttuun ja videoon pääset tästä.

--

Jos haluat vielä kesäkampanjan 2019 kohteestasi valtakunnallisessa mediassamme ja erotut samalla muista alueesi ja Suomen kohteista, ota yhteyttä. Kesä on aika lailla täynnä, kiitos asiakkaillemme, joista monet jatkavat vuodesta toiseen, tuoreimpana Heinolan idyllinen Harjupaviljonki nyt jo viidettä vuotta. Kiitos Anne!

 

Kesäterveisin,

Henri Elo / KivaaTekemistä.fi - LikeFinland.com

henri(a)kivaatekemista.fi, 0400 468 174 (kampanjatiedustelut)


Etsi kivaa lomatekemistä n. 5 000 kohteen hakupalvelustamme, joka toimii kaikilla päätelaitteilla: KivaaTekemistä.fi.
--
Tilaa Kivaa Tekemistä -uutiskirje. Saat kiinnostavimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi sopivasti n. kerran kuukaudessa. Uutiskirje on helppo perua halutessasi. Tilaa tästä

 

14.02.2019

Ihanaa palautetta asiakkaaltamme ja uusia kuulumisia

Kuvassa Paula Pekonen, Muonio. Kuva: KivaaTekemistä.fi

 

Vuosi on vierähtänyt käyntiin upean lumisissa tunnelmissa ympäri Suomen.

Olemme saaneet tehdä hyviä, tavoittavia kampanjoita, mm. ensin tammikuussa pääkaupunkiseudun lumipuuhamaasta Talmasta ja edelleen nyt helmikuussa upeasta Pallaksesta ja lumikenkäilystä Pallaksella.

Sekä Talma- että Pallas-artikkelit (+ some) tehtiin uuden sisällöntuottajamme Annen toimesta myös englanniksi LikeFinland.com:iin. Näin saamme puhuteltua asiakkaidemme kohderyhmää laajemmin niin Suomessa asuvien ei-suomenkielisten kuin lähialueiden (itä, etelä) kansainvälisten omatoimimatkailijoiden osalta.

--

Ei pidä unohtaa myöskään muita kampanjoita ja jatkavia asiakkuuksia, esimerkkeinä uutena meille tullut Eläintarvike Hau & Mau sekä jatkavana Hobby Center -vapaa-ajan myymälä, molemmat Tuusulasta.

Oli hienoa, kun helsinkiläinen seuraajamme, lapinkävijä Tiina Vesterinen toteutti meille tammikuussa kaamostunnelmaisen, rauhoittavan jutun Pohjois-Lapista Ivalon maisemista, josta emme olleet aiemmin kirjoittaneet. Tutustu Tiinan juttuun ja kuviin tästä.

Inarin eteläpuolella olevan Tuulisjärven maisemia tammikuussa 2019. Kuva: Tiina Vesterinen

Inarin eteläpuolella olevan Tuulisjärven maisemia tammikuussa 2019. Kuva: Tiina Vesterinen

 

On ilahduttavaa, että monet Lapin kohteet jatkavat asiakkainamme. Tähtikohteitamme ovat Lomamaja Pekonen, Muonio; Kieringin Lomakylä, Sodankylä; taukopaikka ja lihamyymälä Pörröporo, Pello; koko perheen elämyskylä Tonttula, Kittilä sekä Lapin Luontoelämys, Kittilä.

Näin pystymme jatkossakin tuomaan Lappia vahvasti esiin mediassamme.

Lomamaja Pekonen oli yhteistyö- ja mainoskumppanina Pallas-artikkelissamme, johon haastattelimme itse yrittäjää Paula Pekosta.

Erityisesti Lappi-kampanjamme leviävät yleensä todella hyvin sosiaalisessa mediassa. Suomenkielinen pääpäivitys Pallas-jutusta levisi KivaaTekemistä Facebookissa kohdennetusti 10 400 ihmiselle ja siihen sitoutui 415 ihmistä (tykkäykset, jaot, toimet).

Oli hienoa saada Paulalta mieltä lämmittävää palautetta vuosia jatkuneesta yhteistyöstämme:

"Kiitoksia hienosta palauttteesta. Yllättävän hyvin on kampanja kiinnostanut yleisöä pelkästään viikonlopun aikana. Tästä on hyvä jatkaa. Tulee sellainen tunne, että on saanut rahalle vastinetta välittömästi.

... Kyllä pitkäjänteisyys on tässäkin etu, niin kuin monessa muussakin asiassa. Monessa yhteydessä on todettu, että ei me pelkkiä seiniä ja sänkyjä tarjota, vaan elämyksiä. Siksi onkin tärkeää tuoda esille, mitä kaikkea täällä voi tehdä ja kokea."

(julkaistu Paulan luvalla)

--

Viime päivinä olemme kertoneet kivasta hiihtolomatekemisestä niin jutuissa kuin sosiaalisessa mediassa.

KivaaTekemistä.fi -sivuston kävijämäärä viim. 12 kk aikana on ollut keskimäärin 29 300 hlöä/kk.

 

 

Ystävänpäiväterveisin,

Henri Elo / KivaaTekemistä.fi - LikeFinland.com

henri(a)kivaatekemista.fi, +358 (0) 400 468 174 (kampanjatiedustelut)

Lisää päivitettyä tietoa meistä: www

08.01.2019

Anne aloitti meillä!

Kivaa Tekemistä -palvelun tarina jatkuu uusin voimin!

Olemme iloisia siitä. :)

Viime vuonna tärkeänä apuna toimi Johanna Hurtig ja häntä ennen pitkään yli 5 vuotta yrittäjänä Sari Särkijärvi.

Sarin siirtyessä alkuvuonna 2018 uusiin haasteisiin ja Johannan keskittyessä vuodesta 2019 alkaen viestinnän opintojen loppuun saattamiseen Vaasan yliopistossa, uusi tiimimme jäsen on Anne Kinos-Järvinen (osa-aikainen sisällöntuottaja) ja itse jatkan yrittäjänä KivaaTekemistä.fi -palvelussa.

Vuonna 2019 tarkoituksemme on kasvaa ja pitää Tähtikohde-asiakkaitamme monipuolisesti ja monikanavaisesti esillä niin sivustoillamme kuin sosiaalisen median kanavissamme.

Kysy meiltä, mikä olisi sinulle paras tapa näkyä ja erottua kustannustehokkaasti mediassamme.

Talviaamun kuva toimistomme pihalta. Ainutlaatuinen, suojeltu funkkisrakennus Tuusulan Amerintiellä toimi aikanaan Amer-Yhtymän pääkonttorina, oikealla entinen Amerin tupakkatehdas. Nykyään kiinteistössä toimii useita yrityksiä. Kuva. KivaaTekemistä.fi

Talviaamun kuva toimistomme pihalta. Ainutlaatuinen, suojeltu funkkisrakennus Tuusulan Amerintiellä toimi aikanaan Amer-Yhtymän pääkonttorina, oikealla entinen Amerin tupakkatehdas. Nykyään kiinteistössä toimii useita yrityksiä. Kuva: KivaaTekemistä.fi

--

Annesta

Anne on työskennellyt aiemmin monipuolisesti viestinnän ja henkilöstöhallinnon tehtävissä. Tällä hetkellä hän opiskelee Helsingin yliopistossa ja valmistuu ihan pian kasvatustieteiden maisteriksi. Vapaa-ajallaan hän mieluiten ulkoilee koiriensa kanssa. Koiruuksien lisäksi Anne harrastaa ulkoilua, lukemista ja kirjoittamista eri harrastejulkaisuihin. :)

Olemme innokkaita kertomaan, mitä kivaa Suomi tarjoaa Sinulle vuonna 2019. Seuraa meitä sivustolla tai somessa ja muistathan, että jos mietit asiakkuutta, niin teemme osasta asiakaskampanjoita myös englanninkielisiä juttuja LikeFinland.comiin, jolloin tavoitamme myös ei suomea äidinkielenään puhuvia Suomessa asuvia sekä Pietarin seudun ja Viron Suomesta kiinnostuneita omatoimimatkailijoita.

Miten vain Sinulle parhaiten sopii!

Jos olet lukija, some-seuraaja tai hakupalvelumme käyttäjä, toivomme että viihdyt sisältöjemme parissa ja saat kivoja vinkkejä vapaa-ajan tekemiseen ja menemiseen.

Onnistunutta alkunutta vuotta!

--

Yhteistyöterveisin,

Henri Elo / KivaaTekemistä.fi - LikeFinland.com

henri(a)kivaatekemista.fi, 0400 468 174

Lisää päivitettyä tietoa meistä: www

16.12.2018

Joulukuulumisia - ja kiitos Johanna!

KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com -median vuosi on ollut vaiherikas.

Alkuvuonna toinen palvelumme perustajista Sari lähti yli viiden vuoden uutteran yrittämisen jälkeen uusien haasteiden pariin isompaan yritykseen.

Häntä on paikannut huhtikuusta joulukuuhun upeasti Johanna Hurtig (kuvassa). 

Johanna oli meillä viimeistä päivää kuluneella viikolla ja totta kai hän sai asiaan kuuluvat muistamiset, koska turvasi osaltaan koko mediamme jatkuvuuden.

Parhaita paloja by Johanna: tietenkin suurin osa some-päivityksistämme eri kanavissa, kuukausittaiset kiintoisat tapahtumatärppijutut, hakupalvelumme tietokannan ylläpito, englanninkieliset artikkelit LikeFinland.com:issa.

Johanna teki myös muutaman itsenäisen juttukeikan Ravintola Backakseen, Kuninkaan Lohiin ja Suomenlinnaan, ja hän oli mukana kuvaajana kesän tärkeissä kampanjoissa Hyvinkäällä ja tietenkin Tuusulanjärven maisemissa. Tuusulanjärven kulttuurikehto sopi meille laajaan tutustumiseen siksikin mainiosti, koska KivaaTekemistä.fi on tuusulalainen yritys ja Johanna itse on Järvenpäästä. Tuusulan keskus Hyrylä sijaitsee pitkulaisen Tuusulanjärven eteläpäässä ja Järvenpää nimensä mukaisesti järven pohjoispäässä.

Lue lisää jutuistamme: uudistunut perinteikäs matkailukehto Hyvinkää (www), kulttuurikehto Tuusulanjärvi (www)

Nyt marras-joulukuussa saimme tutustua Sipooseen kahtena päivänä ja hoksasimme, kuinka freesejä uusia kohteita Sipoosta löytyykään - todellinen päiväretkeilijän unelma Helsingin itäpuolella. Kampanja on levinnyt todella hyvin. Lue lisää Sipoon uutuuksista jutustamme. Saatatpa löytää jonkin tärpin jouluvieraillesi näytettäväksi! :) (www)

Sipoon rauhoittavia merimaisemia Gumbostrandissa. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Sipoon rauhoittavia merimaisemia Gumbostrandissa. Kuva: KivaaTekemistä.fi

--

Rauhoitumme pikku hiljaa joulun viettoon. Samalla kun Johanna jatkaa lopputyönsä ahertamista - natiivimainonnasta - Vaasan yliopistossa, kerromme tammikuussa myös uusia kuulumisia siitä, miten Kivan Tekemisen matka jatkuu. Yksi on varmaa. Se jatkuu, jotta sinä voisit tutustua Suomen upeisiin käyntikohteisiin - saada siitä samalla henkistä ja fyysistä hyvinvointia niin itsellesi kuin perheellesi ja ystävillesi. :)

Kävijämäärämme KivaaTekemistä.fi:ssä on ollut viim. 12 aikana keskimäärin 30.000 hlöä/kk ( + some). Pääkohderyhmä on laadukas, aktiviteeteista ja matkailusta kiinnostuneet naiset ja perheet, painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen.

Kohdennamme sosiaalisessa mediassa kampanjoitamme myös alueellisesti. Tilaa ja varaa vuoden 2019 kampanja sinun kohteellesi. Erotu mediassamme ja hakupalvelussa - ja tavoita ihmisiä laadukkaan sisältömme avulla!

Yst.

Henri Elo

henri(a)kivaatekemista.fi, 0400 468 174

--

Sipoon maalaismaisemia Hindsbyssä,

Sipoon maalaismaisemia Hindsbyssä, "Sipoon Sveitsissä", lähellä Sipoonkorpea, joka on yksi Suomen uusimmista kansallispuistoista. Kuva KivaaTekemistä.fi

07.09.2018

KivaaTekemistä.fi -yritys ja -yrittäjä haastattelussa

Suomen keskeisiin varainhoitajiin kuuluva helsinkiläinen rahastoyhtiö Dividend House haastatteli DH yrittäjätarinoita -sarjassaan KivaaTekemistä.fi -palvelun yrittäjää Henri Eloa sekä yrityksen kuulumisista että Henrin työurasta media-alalla.

Kiitos kiinnostuksesta yritystämme ja tarinaamme kohtaan!

Yrityksessä työskentelee Henrin lisäksi osa-aikaisesti Johanna Hurtig sekä uuden päätyönsä ohella silloin tällöin myös Sari Särkijärvi, joka toimi päätoimisesti palvelussamme toisena yrittäjänä vuoden 2018 alkuun saakka.

Lue haastattelu tästä!

 

 

22.06.2018

Uudet kuulumiset - Hyvää juhannusta!

Kuvasta pilkistää Finlandia-talo ja Kansallismuseon torni kauniiden valkokukkaisten pensaiden takaa Helsingin Töölönlahdella! Kuva: KivaaTekemistä.fi

Kevät 2018 on ollut meillä KivaaTekemistä.fi -mediassamme erilainen ja työntäyteinen jakso.

Yrityksemme täytti viisi vuotta tammikuussa 2018 ja yrityksemme aktiivinen perustajaosakas Sari Särkijärvi vaihtoi helmikuussa uuteen työpaikkaan tärkeän viiden vuoden yrittäjyyden ja ahertamisen jälkeen. Toimintamme sisältöjen osalta on pitkälti Sarin ansiosta vakiintunut sille tasolle, millä se on.

Toinen perustaja eli allekirjoittanut jatkaa yhä täysipäiväisesti KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com -median parissa vastuualueena sekä myynti että sisällöt. Sari tekee tiettyä asioita taustalla oman aikataulunsa puitteissa.

Onnea vielä Sarille uusiin haasteisiin isommassa organisaatiossa digitaalisen viestinnän parissa!

Saimme huhtikuusta alkaen tiimiimme tärkeän vahvistuksen, kun humanististen tieteiden kandidaatti (viestintätieteet) Johanna Hurtig liittyi tiimiimme. Johanna vastaa pitkälti mm. englanninkielisten LikeFinland.com -kanavien sisällöistä (artikkelit + some) sekä osaksi myös KivaaTekemistä.fi -sisällöistä. Johanna on ollut myös juttukeikoilla mukana sekä kuvaajana että osaksi myös kirjoittajana ja tehnyt myös itsenäisiä kohdevierailuja.

Johanna Hurtig

--

Kevät on ollut vilkas, kiitos teille asiakkaat ja käyttäjät.

Murrosvaiheesta huolimatta sekä alkuvuoden kävijämäärä kuin mediamyynti ovat suunnilleen edellisvuoden vastaavan jakson tasolla. 

Kesä on jälleen kova sesonkimme, kun lomalaiset ja muutkin lukevat artikkeleita ja etsivät n. 5 000 kohteen KivaaTekemistä.fi -hakupalvelustamme (toimii kaikilla päätelaitteilla!) kivoja kesäkohteita Suomesta.

KivaaTekemistä.fi -sivuston rullaava kuukausikävijämäärä on noussut toukokuun n. 30 000:sta jo n. 37.000:een 20.6. mennessä.

Olemme toteuttaneet artikkeleita ja monikanavaisia markkinointikampanjoita viimeksi mm. Jokipiin Pellavasta, uudistuneesta Hyvinkäästä, idyllisestä Soukaisten Rusthollista Raumalla, kulttuurikehto Tuusulanjärvestä ja korkeatasoisesta Pescator Villas -majoituskohteesta Tuusulanjärven rannalla sekä perinteikkäästä tilausravintola- ja kesälounaskohteesta Kuninkaan Lohista Vantaankosken kuohujen äärellä.

Kolmesta edellä mainitusta - Hyvinkää, Tuusulanjärvi ja Pescator Villas, Kuninkaan Lohet - toteutimme myös englanninkielisen kampanjan Venäjän lähialueille ja Viroon sosiaalisessa mediassa kohdennettuna. 

FI-artikkeleihimme pääset näppärästi tästä ja ENG-artikkeleihin tästä.

Lähiviikkoina on luvassa artikkelit mm. kahdesta upeasta kotimaan taidekohteesta... Myös Seikkailupuisto Huipusta, Espoossa, on luvassa juttua, kuva alhaalla. :)

--

Tähtikohde-asiakkaamme saavat huikean hyödyn, koska nousevat aina kärkeen sivustolla ja hakutuloksissa! Nostamme käytännössä kaikki kampanja-asiakkaamme muiden markkinointitoimien lisäksi Tähtikohteiksi sivustollemme KivaaTekemistä.fi + LikeFinland.com vuoden / kauden ajaksi.

Mediamme kautta tavoitat paitsi kotimaan naiset ja perhematkailijat myös Venäjän lähialueiden ja Viron Suomesta kiinnostuneet omatoimimatkailijat LikeFinland.com -sivuston ja -kampanjan kautta.

Kysy lisää tehokkaista kampanjavaihtoehtoistamme: henri(a)kivaatekemista.fi, 0400 468 174

Ihanaa juhannusta ja keskikesän juhlaa!

Toivottaa: Kivaa Tekemistä -tiimi :)

Kirjoittaja: Henri Elo

Henri Elo

« Edelliset 10