Mediakortti

KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on laaja monikanavainen matkailu- ja vapaa-ajan media, joka erottuu aidoilla kirjoitetuilla, fiilispohjaisilla sisällöillä. Tarjoamme sisältömarkkinoinnin kampanjoita omassa mediassamme ja sosiaalisen median kanavissa.

Toimimme perheyrityksen arvoin ja periaattein. Teemme kaikki kampanjat huolellisesti ja haluamme viestiä sinun kohteestasi puhuttelevasti ja niin, että saat runsaasti toistoja ympäri vuoden / kauden. 

Tutustumme usein myös itse kohteeseen ja kirjoitamme kohteesta kokemisen ja tapaamisen pohjalta - rennosti, fiilispohjaisesti ja hyvällä suomen kielellä.

Nostamme kohteen Tähtikohteeksi, jolloin se näkyy ja löytyy n. 5.000 kohteen palvelustamme (www.kivaatekemista.fi + www.likefinland.com) ensimmäisten joukossa. Tähtikohteena seuraamme kohdettasi omatoimisesti ja teemme Tähtikohteista nostoja someen ja sisältöihimme ympäri vuoden / kauden koko Tähtikohde-jakson ajan.

Satsaamme julkaisuissamme kohdennettuun some-markkinointiin, jotta hyvät, aidot sisältömme leviävät tehokkaast. Asiakkainamme on Suomen eturivin matkailutoimijoita lomakeskuksista outlet-myymälöihin sekä pienempiä paikallisia kohteita.

Esimerkkejä hyvin levinneistä kampanjoista vuodelta 2023 olivat Oittaan uusi minigolf Espoossa, Heinolan kesäkohteet, Pellavaenkeli Somerolla, Jokipiin Pellava Jalasjärvellä, Uudenkaupungin kesä sekä majoituskohde Juhlamenot Sipoossa. Näiden kaikkien juttuja luettiin vähintään 1.000 kertaa ja some-kampanjat tavoittivat kohdennetusti toistakymmentä tuhatta potentiaalista asiakasta per kohde. Lue lisää

Kampanjat, kohderyhmä ja hinnasto

Mainostaminen KivaaTekemistä.fi -mediassa 1.1.2024 alkaen

KivaaTekemistä -artikkelikampanja alk. 800 e  Sisältää: tutustuminen kohteeseen tai puhelinhaastattelu (esim. lomakohde, käyntikohde, myymälä, kunta/kunnan matkailutoimi), artikkeli kuvineen + sen kohdennettu Kivaa Tekemistä some-markkinointi, bannerimainonta läpi sivuston min 1 kk, jatkuva Tähtikohde-näkyvyys 12 kk KivaaTekemistä.fi + LikeFinland.com.

Jos olet pieni paikallinen kohde, pyydä tarjous!

Teemme erikseen sovittaessa myös engl.kielisen artikkelin ja kampanjan www.likefinland.com -sivustolle ja sen some-kanaviin markkinoidusti (kohderyhmänä Suomessa / alueella asuvat ei-suomenkieliset perheet ja/tai Pietarin, Viron omatoimimatkailijat).

Tästä voit tutustua artikkeleihimme (KivaaTekemistä // LikeFinland), joista useimpiin liittyy asiakaskampanja. 

Myös vieraskynäkirjoitus KivaaTekemistä.fi -mediassa on mahdollinen, sovitaan erikseen.

 --

Artikkelikampanjan some-tavoittavuusarvio on 10 000 - 30 000 hlöä. KivaaTekemista.fi -sivuston kävijämäärä on keskimäärin n. 10.000-15.000 hlöä/kk. Teimme vuoden 2023 kävijäennätyksen heinäkuussa 25.000 hlöä/kk (kivaatekemista.fi) ja meillä on n. 20.000 sosiaalisen median seuraajaa (Facebook, Instagram, viestipalvelu X).

Pääkohderyhmämme on aktiiviset matkailusta, kulttuurista, luonnosta ja käyntikohteista kiinnostuneet naiset ja perheet painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme kampanjoita myös alueellisesti.

UUTTA 2024! Tarjoamme tapahtumailmoittajille Tapahtumailmoituspakettia 12 kk. Voit ilmoittaa tapahtumiasi max 20 kpl 12 kk aikana KivaaTekemistä.fi -palveluumme ja nostamme niistä max 3 kerrallaan Tähtikohteiksi, jolloin ne löytyvät yksilöllisine kuvineen ensimmäisten joukossa. Tämän paketin voit ostaa myös verkkokaupastamme hintaan 500 e.

Hintoihin lisätään alv. 

Tähtikohde löytyy sivustoltamme KivaaTekemista.fi ja LikeFinland.com ensimmäisten joukossa ja nostamme Tähtikohteita esiin sisällöissämme ja sosiaalisessa mediassa ympäri vuoden / kauden.

Tähtikohde löytyy hakupalvelumme hakutuloksista 5.000 kohteen joukosta ensimmäisten joukossa kaikilla päätelaitteilla!

Lisäksi saat Tähtikohde-sinetin*, jonka voit liittää kotisivuillesi. Sinettiä klikkaamalla kävijä pääsee juttuun kohteestasi (tai kohdesivulle), eli sisältömme toimii jatkuvana sisältömarkkinointina myös kampanjan jälkeen.

*) ei koske tapahtumailmoittajia

Kivaa Tekemistä Tähtikohde -sinetti 2024

Bannerimainokset ovat kaikille avoimia mainospaikkoja kuitenkin niin, että arvioimme mainostajan ja mainoksen sopivuuden mediaamme tapauskohtaisesti. Suosittelemme markkinointia, joissa bannerimainonta on artikkeli- ja some-kampanjan tukielementti.

  • Jättiboksi: 400 e/kk  Jättiboksi näkyy läpi sivuston: hakupalvelu + media. Kontaktihinta n. 3 senttiä. (jpg/png/gif 300 x 260 px, max n. 60 kt)
  • Jättitorni: 350 e/kk  Jättitorni näkyy läpi sivuston: hakupalvelu + media. (jpg/png/gif 140 x 350 px, max n. 60 kt)

Teemme sisältöjä ja kampanjoita ympäri vuoden. Meille tärkeintä on asiakkaan menestys ja tunnettuuden kasvu kohderyhmissään sekä lisäarvo lukijalle ja käyttäjälle.

Teemme asiakkaidemme eteen systemaattista työtä vuoden ympäri, emmekä unohda laskun maksun jälkeen. Testaa vaikka! :)

--

Kampanjatiedustelut: Henri Elo 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

Lisää kuulumisiamme ja tavoittavuustietoa >> Uutisia media-asiakkaille