Mediakortti

KivaaTekemistä.fi on laaja monikanavainen matkailu- ja vapaa-ajan media, joka erottuu aidoilla kirjoitetuilla, fiilispohjaisilla sisällöillä. Tarjoamme sisältömarkkinoinnin kampanjoita omassa mediassamme ja sosiaalisen median kanavissa.

Toimimme perheyrityksen arvoin ja periaattein. Teemme kaikki kampanjat huolellisesti ja haluamme tehdä sinun tarinastasi ison!

Erotumme sillä, että tulemme tutustumaan pääsääntöisesti myös itse kohteeseen ja kirjoitamme siitä oman kokemuksemme ja asiakkaamme tapaamisen pohjalta. Emme unohda asiakasta laskunmaksun jälkeen, vaan Tähtikohde-asiakasta nostetaan kymmenine toistoin eri kanavissamme koko Tähtikohde-jakson ajan.

Satsaamme julkaisuissamme laajaan, kohdennettuun some-näkyvyyteen. Asiakkainamme on Suomen eturivin matkailutoimijoita lomakeskuksista outlet-myymälöihin sekä pienempiä paikallisia kohteita.

Tutustumme myös uusiin harrastuksiin ja lajeihin - kivaan tekemiseen siis. Testaamme lajia ja kirjoitamme Tutustu lajiin -artikkelin. Ehdota uutta lajia tutustuttavaksi!

Kampanjat ja hinnasto

Näkyvyys KivaaTekemistä.fi -mediassa 1.7.2017 alkaen:

KivaaTekemistä -artikkelikampanja: Alk. 1 000 e  Sisältää tutustumisen kohteeseen (esim. lomakohde, käyntikohde, shoppailukohde tai outlet, kunta/kunnan matkailutoimi), artikkelin* kuvineen, artikkelin Kivaa Tekemistä some-kohdennuksen (Facebook/Instagram) ja markkinoinnin, bannerinäkyvyyden 1 kk, Tähtikohde-näkyvyyden 12 kk KivaaTekemistä.fi + LikeFinland.com, sekä uutiskirjenoston.

Teemme osassa kampanjoista myös engl.kielisen artikkelin ja kampanjan syksyllä 2016 avattuun LikeFinland.com -mediaamme. Näin tavoitamme esimerkiksi Pietarin seudun ja Viron matkailijoita!

Tästä voit tutustua aiempiin artikkeleihimme (FI, ENG), joista useimpiin liittyy asiakaskampanja. 

*) Myös vieraskynäkirjoitus KivaaTekemistä.fi -mediassa on mahdollinen, sovitaan erikseen.

Jos olet pieni paikallinen kohde, kysy tarjousta!

Artikkelikampanjan tavoittavuusarvio on 20 000 - 60 000 hlöä/kk KivaaTekemistä.fi -sivustolla (pääkohderyhmä naiset 25-60v ja perheet) + kohdennetusti 15 000 - 40 000 hlöä/vko Kivaa Tekemistä -sosiaaliset mediat. Kontaktihinta on n. 2 senttiä. 

Jättiboksi: 400 e/kk  Jättiboksi näkyy läpi sivuston: hakupalvelu + artikkelit. Kontaktihinta n. 1-2 senttiä.
Jättitorni: 350 e/kk  Jättitorni näkyy läpi sivuston: hakupalvelu + artikkelit. 
Tikkeri: 250 e/kk  Tikkeri näkyy läpi pääsivustolla.

Tähtikohde-näkyvyys: 500 e/v  KivaaTekemistä- ja LikeFinland-Tähtikohteena erotut 12 kuukauden ajan hakupalvelumme hakutuloksissa ensimmäisten joukossa sekä etusivun Tähtikohteet -karusellissa. Teemme Tähtikohteistamme nostoja kanaviimme myös varsinaisen kampanjan jälkeen Tähtikohde-jakson aikana!

Hintoihin lisätään alv. 

Jättiboksi- ja jättitorni-banneripaikoilla (sivuston oikea laita) esitetään samanaikaisesti max 3 eri kuvamainosta. Kampanjat sisältävät yksilöllisen tavoittavuusraportin jälkikäteen sekä Tähtikohde-sinetin, jonka Tähtikohde-asiakkaamme voivat liittää omilla kotisivuilleen.

Kivaa Tekemistä Tähtikohde

Perinteiset banneri- eli kuvamainokset (boksi, torni, tikkeri) ovat avoimia mainospaikkoja. Suosittelemme markkinointia, joissa bannerimainonta artikkeli- ja some-kampanjamme tukielementti.

Teemme kampanjoita jatkuvasti ympäri vuoden. Jokainen kampanja tehdään täysillä niin, että asiakkaamme erottuvat sekä kampanjan että Tähtikohde-jakson aikana, ja saavat kasvatettua myyntiään ja parannettua sisältömielikuvaansa kustannustehokkaalla mediasatsauksella.

Tiedustelut ja aineisto-ohjeet: Henri Elo 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

Uutisia media-asiakkaille -sivulta (www) löydät tuoreita kuulumisiamme ja tavoittavuustietoa.