Mediakortti

KivaaTekemistä.fi on laaja monikanavainen matkailu- ja vapaa-ajan media, joka erottuu aidoilla kirjoitetuilla, fiilispohjaisilla sisällöillä. Tarjoamme sisältömarkkinoinnin ratkaisuja omassa mediassamme ja haluamme tehdä sinun tarinastasi ison. Näkyvyys voidaan toteuttaa monella tavalla riippuen tarpeistasi.

Teemme esitteleviä kohdeartikkeleita, joihin voidaan yhdistää maksettu näkyvyys. Satsaamme julkaisuissamme laajaan, kohdennettuun some-näkyvyyteen. Asiakkainamme on useita Suomen eturivin matkailutoimijoita kylpylähotelleista outlet-myymälöihin.

Tutustumme myös uusiin harrastuksiin ja lajeihin - kivaan tekemiseen siis. Testaamme lajia ja kirjoitamme Tutustu lajiin -artikkelin. Kaikkiin näihin sisältöihin voidaan upottaa sinun näkyvyytesi ja tarinasi. Ehdota uutta lajia tutustuttavaksi!

Kampanjat ja hinnasto

Näkyvyys KivaaTekemistä.fi -mediassa 1.1.2017 alkaen:

KivaaTekemistä -artikkelikampanja: 1 000 - 2 000 e  Sisältää tutustumisen kohteeseen (esim. lomakohde, käyntikohde, erikoismyymälä tai outlet, kunta/kunnan matkailutoimi), artikkelin* kuvineen, artikkelin Kivaa Tekemistä Facebook/some -kohdennuksen ja markkinoinnin, bannerinäkyvyyden 1 kk, Tähtikohde-näkyvyyden 12 kk KivaaTekemistä.fi + LikeFinland.com, sekä uutiskirjenoston.

Teemme osassa kampanjoista myös engl.kielisen artikkelin ja näkyvyydet syksyllä 2016 avattuun LikeFinland.com -mediaamme. Artikkelia voidaan kohdentaa Suomen lähialueiden omatoimimatkailijoiden tavoitamiseksi.

Tästä voit tutustua aiempiin artikkeleihimme (FI, ENG), joista useimpiin on liittynyt asiakaskampanja. 

*) Myös vieraskynäkirjoitus on mahdollinen.

Jos olet pieni paikallinen kohde, kysy tarjousta!

Artikkelikampanjan tavoittavuusarvio on 20 000 - 55 000 hlöä/kk KivaaTekemistä.fi -sivustolla (pääkohderyhmä naiset 25-60v ja sitä kautta perheet) + kohdennetusti 15 000 - 35 000 hlöä/vko Kivaa Tekemistä -sosiaaliset mediat. Kontaktihinta on n. 2 senttiä. 

Jättiboksi: 350 e/kk Jättiboksi näkyy läpi sivuston: hakupalvelu + artikkelit. Kontaktihinta n. 1-2 senttiä.
Jättitorni: 300 e/kk Jättitorni näkyy läpi sivuston: hakupalvelu + artikkelit. 
Tikkeri: 250 e/kk Tikkeri näkyy läpi pääsivustolla.

Tähtikohde-näkyvyys: 350 e/v  KivaaTekemistä / LikeFinland Tähtikohteena erotut 12 kuukauden ajan hakupalvelumme hakutuloksissa ensimmäisten joukossa sekä etusivun Tähtikohteet -karusellissa. Teemme Tähtikohteistamme nostoja kanaviimme myös varsinaisen kampanjan jälkeen Tähtikohde-jakson aikana!

Hintoihin lisätään alv. 

Jättiboksi- ja jättitorni-paikoilla esitetään samanaikaisesti max 3 eri kuvamainosta. Kampanjat sisältävät yksilöllisen tavoittavuusraportin jälkikäteen, ja asiakkaallamme on oikeus käyttää kotisivuillaan Tähtikohde-sinettiä.

Kivaa Tekemistä Tähtikohde

Perinteiset banneri- eli kuvamainokset (boksi, torni, tikkeri) ovat avoimia mainospaikkoja. Suosittelemme näkyvyysratkaisuja, jotka rakentuvat artikkelikampanjan ja sosiaalisen median ympärille, ja joissa bannerimainonta on tukielementti.

Teemme kampanjoita jatkuvasti ympäri vuoden. Jokainen kampanja tehdään täysillä niin, että asiakkaamme erottuvat sekä kampanjan että Tähtikohde-jakson aikana, ja saavat kasvatettua myyntiään ja parannettua sisältömielikuvaansa kustannustehokkaalla mediasatsauksella.

Tiedustelut ja aineisto-ohjeet: Henri Elo 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

Uutisia media-asiakkaille -sivulta (www) löydät tuoreita kuulumisiamme ja tietoa tavoittavuudesta.