Mediakortti

KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on laaja monikanavainen matkailu- ja vapaa-ajan media, joka erottuu aidoilla kirjoitetuilla, fiilispohjaisilla sisällöillä. Tarjoamme sisältömarkkinoinnin kampanjoita omassa mediassamme ja sosiaalisen median kanavissa.

Toimimme perheyrityksen arvoin ja periaattein. Teemme kaikki kampanjat huolellisesti ja haluamme viestiä sinun kohteestasi puhuttelevasti ja niin, että saat runsaasti toistoja ympäri vuoden / kauden. 

Tutustumme usein myös itse kohteeseen ja kirjoitamme kohteesta kokemisen ja tapaamisen pohjalta - rennosti, fiilispohjaisesti ja hyvällä suomen kielellä.

Nostamme kohteen Tähtikohteeksi, jolloin se näkyy ja löytyy n. 5.000 kohteen palvelustamme (www.kivaatekemista.fi + www.likefinland.com) ensimmäisten joukossa. Tähtikohteena seuraamme kohdettasi omatoimisesti ja teemme Tähtikohteista nostoja someen ja sisältöihimme ympäri vuoden / kauden koko Tähtikohde-jakson ajan.

Satsaamme julkaisuissamme kohdennettuun some-markkinointiin, jotta hyvät, aidot sisältömme leviävät tehokkaast. Asiakkainamme on Suomen eturivin matkailutoimijoita lomakeskuksista outlet-myymälöihin sekä pienempiä paikallisia kohteita.

Esimerkkejä hyvin levinneistä some-kampanjoista alkuvuodelta 2020 ovat postaukset esim. Tähtikohteistamme Pörröporo, Lomamaja Pekonen, Kolin Keidas ja Myllytalo. Voit tutustua tarkemmin Kivaa Tekemistä Facebookissa.

Tutustumme myös uusiin harrastuksiin ja lajeihin - kivaan tekemiseen siis. :) Testaamme lajia ja kirjoitamme Tutustu lajiin -artikkelin. Ehdota uutta lajia tutustuttavaksi!

Kampanjat, kohderyhmä ja hinnasto

Mainostaminen KivaaTekemistä.fi -mediassa 1.1.2020 alkaen

KivaaTekemistä -artikkelikampanja: Alk. 1 000 e  Sisältää: tutustuminen kohteeseen tai puhelinhaastattelu (esim. lomakohde, käyntikohde, shoppailu- tai outlet-kohde, kunta/kunnan matkailutoimi), artikkeli* kuvineen, artikkelin kohdennettu Kivaa Tekemistä some-markkinointi (Facebook/Instagram), bannerimainonta läpi sivuston min 1 kk, jatkuva Tähtikohde-näkyvyys 12 kk KivaaTekemistä.fi + LikeFinland.com.

Jos olet pieni paikallinen kohde, pyydä tarjous!

Teemme erikseen sovittaessa myös engl.kielisen artikkelin ja kampanjan www.likefinland.com -sivustolle ja sen some-kanaviin markkinoidusti. Näin tavoitamme sekä Suomessa asuvia ei-suomenkielisiä että Pietarin ja Viron seudun omatoimimatkailijoita.

Tästä voit tutustua artikkeleihimme (KivaaTekemistä / LikeFinland), joista useimpiin liittyy asiakaskampanja. 

*) Myös vieraskynäkirjoitus KivaaTekemistä.fi -mediassa on mahdollinen, sovitaan erikseen.

 --

Artikkelikampanjan some-tavoittavuusarvio on 10 000 - 30 000 hlöä. KivaaTekemistä.fi -sivuston kävijämäärä on keskimäärin 20.000 - 30.000 hlöä/kk. Teimme vuoden 2019 kävijäennätyksen heinäkuussa 48.200 hlöä/kk (kivaatekemista.fi) ja meillä on yli 15.000 Facebook-seuraajaa.

Pääkohderyhmämme on aktiiviset matkailusta ja käyntikohteista kiinnostuneet naiset ja perheet painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme kampanjoita myös alueellisesti.

Jättiboksi: 400 e/kk  Jättiboksi näkyy läpi sivuston: hakupalvelu + media. Kontaktihinta n. 2 senttiä. (jpg/png/gif 300 x 260 px, max n. 60 kt)

Jättitorni: 350 e/kk  Jättitorni näkyy läpi sivuston: hakupalvelu + media. (jpg/png/gif 140 x 350 px, max n. 60 kt)

Tähtikohde-näkyvyys: 600 e/v (liikevaihto alle 1 milj. e); 850 e/v  (liikevaihto yli 1 milj. e tai kunta / kunnan matkailutoimi)

Hintoihin lisätään alv. 

KivaaTekemistä- / LikeFinland- Tähtikohteena erotut 12 kuukauden ajan hakupalvelumme hakutuloksissa ensimmäisten joukossa yksilöllisine kuvineen sekä etusivun Tähtikohteet -karusellissa kaikilla päätelaitteilla. Teemme Tähtikohteistamme nostoja sosiaaliseen mediaan ja sisältöihimme myös varsinaisen kampanjan jälkeen koko Tähtikohde-jakson ajan.

Saat myös Tähtikohde-sinetin, jonka voit liittää kotisivuillesi. Sinettiä klikkaamalla kävijä pääsee juttuun kohteestasi (tai kohdesivulle), eli sisältömme toimii jatkuvana sisältömarkkinointina myös kampanjan jälkeen. Sinettejä voit löytää esimerkiksi Rush Finlandin ja Flamingo Spa'n kotisivuilta.

Kivaa Tekemistä Tähtikohde -sinetti 2020

Bannerimainokset ovat kaikille avoimia mainospaikkoja kuitenkin niin, että arvioimme mainostajan ja mainoksen sopivuuden mediaamme tapauskohtaisesti. Suosittelemme markkinointia, joissa bannerimainonta on artikkeli- ja some-kampanjan tukielementti.

Teemme sisältöjä ja kampanjoita ympäri vuoden. Meillä tärkeintä on asiakkaan menestys ja toisaalta lisäarvo lukijalla ja käyttäjälle. Suomi on täynnä kohteita, joista et tiedä vielä mitään! :)

Teemme mieluummin harvojen asiakkaiden eteen työtä paljon ja systemaattisesti kuin bulkkimainontaa, jota netti on täynnä.

--

Kampanjatiedustelut: Henri Elo 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

Lisää kuulumisiamme ja tavoittavuustietoa löydät kohdasta "Uutisia media-asiakkaille" (www)