Mediakortti

KivaaTekemistä.fi on laaja monikanavainen matkailu- ja vapaa-ajan media, joka erottuu aidoilla kirjoitetuilla, fiilispohjaisilla sisällöillä. Tarjoamme sisältömarkkinoinnin kampanjoita omassa mediassamme ja sosiaalisen median kanavissa.

Toimimme perheyrityksen arvoin ja periaattein. Teemme kaikki kampanjat huolellisesti ja haluamme tehdä sinun tarinastasi ison!

Erotumme sillä, että tulemme tutustumaan pääsääntöisesti itse kohteeseen ja kirjoitamme kohteesta oman kokemuksemme ja asiakkaamme tapaamisen pohjalta. Lisäksi nostamme kohteen Tähtikohteeksi, jolloin se näkyy ja löytyy palvelustamme (KivaaTekemistä.fi + LikeFinland.com) ensimmäisten joukossa. Tähtikohteena olet seurannassamme ja teemme Tähtikohteista nostoja someen ja kausijuttuihimme ympäri vuoden (12 kk) koko Tähtikohde-jakson ajan.

Satsaamme julkaisuissamme laajaan, kohdennettuun some-näkyvyyteen. Asiakkainamme on Suomen eturivin matkailutoimijoita lomakeskuksista outlet-myymälöihin sekä pienempiä paikallisia kohteita.

Tutustumme myös uusiin harrastuksiin ja lajeihin - kivaan tekemiseen siis. Testaamme lajia ja kirjoitamme Tutustu lajiin -artikkelin. Ehdota uutta lajia tutustuttavaksi!

Kampanjat ja hinnasto

Näkyvyys KivaaTekemistä.fi -mediassa 1.1.2019 alkaen:

KivaaTekemistä -artikkelikampanja: Alk. 1 000 e  Sisältää tutustumisen kohteeseen (esim. lomakohde, käyntikohde, shoppailukohde tai outlet, kunta/kunnan matkailutoimi), artikkelin* kuvineen, artikkelin Kivaa Tekemistä some-kohdennuksen (Facebook/Instagram) ja markkinoinnin, bannerinäkyvyyden 1 kk, jatkuvan Tähtikohde-näkyvyyden 12 kk KivaaTekemistä.fi + LikeFinland.com.

Teemme erikseen sovittaessa myös engl.kielisen artikkelin ja kampanjan syksyllä 2016 avattuun LikeFinland.com -mediaamme. Näin tavoitamme mm. Venäjän lähialueiden ja Viron Suomesta kiinnostuneita omatoimimatkailijoita!

Tästä voit tutustua aiempiin artikkeleihimme (FI, ENG), joista useimpiin liittyy asiakaskampanja. 

*) Myös vieraskynäkirjoitus KivaaTekemistä.fi -mediassa on mahdollinen, sovitaan erikseen.

Jos olet pieni paikallinen kohde, kysy tarjousta!

Artikkelikampanjan tavoittavuusarvio on 20 000 - 60 000 hlöä/kk KivaaTekemistä.fi -sivustolla (pääkohderyhmä aktiiviset naiset 25-60v ja perheet) + kohdennetusti 15 000 - 40 000 hlöä/vko Kivaa Tekemistä -sosiaaliset mediat. Kontaktihinta on n. 2 senttiä. 

Jättiboksi: 400 e/kk  Jättiboksi näkyy läpi sivuston: hakupalvelu + media. Kontaktihinta n. 1-2 senttiä.
Jättitorni: 350 e/kk  Jättitorni näkyy läpi sivuston: hakupalvelu + media. 
Tikkeri: 250 e/kk  Tikkeri näkyy pääsivustolla.

Tähtikohde-näkyvyys: 600 e/v; yli 1 milj. e liikevaihdon kohde / kunta / matkailutoimi 850 e/v  KivaaTekemistä- ja LikeFinland- Tähtikohteena erotut 12 kuukauden ajan hakupalvelumme hakutuloksissa ensimmäisten joukossa sekä etusivun Tähtikohteet -karusellissa. Teemme Tähtikohteistamme nostoja kanaviimme myös varsinaisen kampanjan jälkeen Tähtikohde-jakson aikana!

Hintoihin lisätään alv. 

Jättiboksi- ja jättitorni-banneripaikoilla (sivuston oikea laita) esitetään samanaikaisesti max 3 eri kuvamainosta. Kampanjat sisältävät yksilöllisen tavoittavuusraportin jälkikäteen sekä Tähtikohdesinetin, jonka Tähtikohde-asiakkaamme voivat liittää omilla kotisivuilleen.

Kivaa Tekemistä Tähtikohde -sinetti 2019

Perinteiset banneri- eli kuvamainokset (boksi, torni, tikkeri) ovat avoimia mainospaikkoja. Suosittelemme markkinointia, joissa bannerimainonta on ainostaan artikkeli- ja some-kampanjamme tukielementti.

Teemme kampanjoita jatkuvasti ympäri vuoden. Jokainen kampanja tehdään täysillä niin, että asiakkaamme erottuvat sekä kampanjan että Tähtikohde-jakson aikana, ja saavat kasvatettua myyntiään ja parannettua sisältömielikuvaansa kustannustehokkaalla mediasatsauksella, jollaista ei muualla ole tarjolla.

Tiedustelut ja aineisto-ohjeet: Henri Elo 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

Uutisia media-asiakkaille -sivulta (www) löydät tuoreita kuulumisiamme ja tavoittavuustietoa.