Keitä olemme

Sari Särkijärvi

KivaaTekemistä.fi on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Palvelua ylläpitää tuusulalainen perheyritys Sarimedia Oy.

KivaaTekemistä.fi -palvelu avattiin 17.6.2013. Sari Särkijärvi ja Henri Elo perustivat Sarimedia Oy -yrityksen tammikuussa 2013. Sari toimi yksinyrittäjänä kesään 2014 saakka. Henri ryhtyi yrittäjäksi syyskuussa 2014.

Tämän lisäksi meillä on ollut aika ajoin bloggaajia ja kesätyöntekijöitä auttamassa ja etsimässä kivaa tekemistä ympäri Suomea. Olemme kasvaneet jatkuvasti yrityksen perustamisesta lähtien 2013-2017 niin kävijämäärällä kuin liikevaihdolla mitattuna.

--

Meillä on kaksi intohimoa:

  1. Saada sinut matkailijana löytämään Suomen upeat käyntikohteet.
  2. Saada sinut kohteena tulemaan tunnetuksi ja löydetyksi. 

 

KivaaTekemistä.fi -sivuston perustamisen taustalla oli aito omakohtainen asiakastarve esimerkiksi, kun perhe etsii tekemistä viikonlopuksi. Jäsennelty, helppokäyttöinen vapaa-ajan kohteiden sivusto - onko sellaista? 

Nykyään artikkelimme ovat vähintään yhtä tärkeässä roolissa kuin hakupalvelu muodostaen ehyen Kivaa Tekemistä -median yhdessä sosiaalisen median kanavien kanssa.

Jo sivuston nimi kertoo, mitä kivaa voisit tehdä tai millaista kivaa tekemistä voisit löytää joko kotipaikkakunnaltasi tai lomareissulta - tai vaikka vieraille näytettäväksi.

 

Erotumme aidoilla sisällöillä ja Tähtikohde-näkyvyydellä, jolloin seuraamme ja nostamme asiakaskohdetta kanavissamme ympäri vuoden. Lue lisää Mediakortista.

Päätuotteemme on sisältömarkkinoinnillinen artikkelikampanja esim. lomakeskuksesta (www), tehtaanmyymälästä (www) tai kunnan matkailutarjonnasta (www). Sisältö leviää niin mediassamme kuin sosiaalisessa mediassa.

Uudistimme sivustoa kesällä 2016 yhteistyökumppanimme, tamperelaisen mainostoimisto Mediaportaan kanssa käyttäjien palautteiden pohjalta (www). Vapaa-ajan kohteiden hakupalvelu ja artikkelit nivoutuvat nyt entistä ehyemmäksi ja helppokäyttöisemmäksi mediakokonaisuudeksi.

Syksyllä 2016 avasimme Kivaa Tekemistä -median myös englanniksi LikeFinland.com -nimellä - kv. turisteja ja muita kuin suomenkielisiä matkailijoita varten. Teemme osasta asiakaskampanjoita englanninkieliset sisällöt, joita kohdennamme somessa mm. venäläisille ja virolaisille Suomesta kiinnostuneille omatoimimatkailijoille.

 

Olemme enemmän kuin media ja enemmän kuin hakupalvelu!

 

Edelleen vuonna 2017 toimme mediaamme suositut lomakausittaiset kuvakisat ja ylipäänsä uudistimme mediaamme niin, että se palvelee sekä käyttäjiä että mainostajia ympäri vuoden jatkuvasti neljällä eri lomakaudella (kesä, syys, joulu, talvi).

Haluamme kokea Suomen upeita kohteita aidosti ja kävijälähtöisesti ilman perinteistä markkinointirumbaa. Se tekee kampanjamme asiakaskohteillemme helpoiksi, aikaa säästäviksi ja tavoittaviksi.

Pääkohderyhmämme on naiset ja perheet ja kampanjjoitamme mm. alueellisesti. Meillä on Facebookissa jo yli 13 000 kivan tekemisen ystävää (2018). Kiitos!

 

Käyntikohteiden kategoriat hakupalvelussa ovat: Luonto ja eläimet, Huvitus, Shoppailu, Tapahtumat sekä Muut kohteet sisältäen majoitus. Jos edustat jotakin näistä kohteista, voit ilmoittaa kohteesi palveluumme maksutta (www). 

Ravintola-, majoitus- ja ohjelmapalvelut on rajattu (haku)palvelun ulkopuolelle lukuun ottamatta asiakas-Tähtikohteitamme ja media-asiakkaita.

 

Löydät mediastamme suosittuja artikkeleita vaikkapa ihanista majoituskohteista, lomakeskuksista, huvitus- ja seikkailukohteista sekä tapahtumatärppi-julkaisut kuukausittain.

Samoin löydät perinteisten yritysten aitoja esittelyjä viihtyisinä vierailukohteina, esimerkkeinä Jokipiin Pellavan Tehtaanmyymälä Kurikassa ja kivi- ja puutarhamyymälä Kivapiha Mäntsälässä.

 

Olemme positiivisesti yllättyneitä siitä, mitä kaikkea kivaa Suomesta löytyykään!

 

Olemme saaneet kokea ja kertoa vaikuttavista kohteista ja elämyksistä Lapin Hetta-Pallas -vaelluksesta ja Muonion kaamoksesta aina Etelä-Suomen Sipooseen ja Siuntion melontamahdollisuuksiin.

Enontekiön ja Siuntion välille mahtuu niin perinnetiloja, kotieläinpihoja, idyllisiä majataloja, luontokohteita, laskettelukeskuksia kuin Suomen eturivin matkailutoimijoita kylpylöineen ja lomakeskuksineen. Nykyisiin asiakas-Tähtikohteisiimme voit tutustua Tähtikohteet-sivulla.

--

KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com -media on mainosrahoitteinen. Artikkeleita markkinoidaan sosiaalisessa mediassa ja asiakaskohteemme nostetaan palvelumme Tähtikohteiksi, jolloin ne löytyvät hakutuloksissa ensimmäisten joukossa ja erottuvat sivustollamme muita paremmin yksilöllisine kuvineen ja artikkeleineen. 

Teemme Tähtikohteista nostoja kausijulkaisuihimme ja sosiaalisen median kanaviin vuoden ympäri koko Tähtikohde-jakson ajan.

Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden.

Löydät lisää tavoittavuustietoa ja asiakkaidemme palautteita tästä.

-- 

Yrittäminen ja uuden median rakentaminen ei ole aina helppoa. Saamme energiaa siitä, että teemme asiakaskampanjat täysillä alusta loppuun. Asiakkainamme on tyypillisesti meidän itsemme kaltaisia erilaisia pk-yrityksiä, jotka haluavat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Siksi mediamme on olemassa!

Asiakasta nostetaan systemaattisesti kanavissamme ympäri vuoden. Esimerkiksi suurin osa majoitus-Tähtikohteistamme haluaa jatkaa yhteistyötä kanssamme vuodesta toiseen. He saavat ylivoimaista erottuvuutta, jota ei muualla ole tarjolla.

 

Sarilla, tradenomi HSO, on kansainvälistä kokemusta matkailu- ja kaupan aloilta. Sarin päävastuuna ovat Kivaa Tekemistä -median sisällöt. Hän tekee työtä vuodesta 2018 alkaen osa-aikaisesti.

Henri Elo

Henrillä, KTM, on yli 10 vuoden kokemus media-alalta ja yritysanalyyseista Alma Media -konsernissa. Henrin päävastuulla ovat asiakkaat ja kaupallistaminen. Hän tekee myös kohdevierailuja ja kirjoittaa juttuja kohteista.

Artikkeleita tuottavat myös freelance-kirjoittajamme vuodesta 2018 alkaen. Kivaa Tekemistä -tiimiin liittyi humanististen tieteiden kandidaatti Johanna Hurtig huhtikuusta 2018 lukien.

 Johanna Hurtig

Otathan rohkeasti yhteyttä, jos haluat, että kirjoitamme kohteestaisi tai antaa palautetta tai juttuvinkkejä, tehdä yhteistyötä, tai olet mielestäsi sopiva, innokas myynti-ihminen, reportteri - tai ehkäpä niitä molempia yhdessä - ja haluaisit olla osa Kivaa Tekemistä -tiimiä. :)

 

Suomi on täynnä kohteita, joista et tiedä vielä mitään!

 

Henri Elo, tj. (asiakkaat, rekrytoinnit, yhteistyöehdotukset)
puh. 0400 468 174
sähköposti: etunimi(at)kivaatekemista.fi

Johanna Hurtig, markkinointiassistentti
sähköposti: info(at)kivaatekemista.fi

Sari Särkijärvi, päätoimittaja (osa-aikainen vuodesta 2018 alkaen)
sähköposti: etunimi(at)kivaatekemista.fi

Suomen Yrittäjät -jäsenyritys

(sivua päivitetty 2018)