Shoppailun Tähtikohteet 2018

Julkaistu:

03.12.2018
| Kirjoittanut:

Riikka-Piikka-lahjamyymälä, Joroinen. 🎀 Kuva: KivaaTekemistä.fi

Joulun aikaan on ihanaa vierailla pikkuputiikeissa ja ehkä löytää myös uusia shoppailupaikkoja! 🎄 Pikkuputiikeissa on todennäköisesti ystävällinen palvelu ja uniikkeja tuotteita, kuten sisustusesineitä ja käsintehtyjä tuotteita, jollaisia ei välttämättä isoista ketjuliikkeistä löydy!

Kokosimme sinulle Tähtikohteitamme, joissa kannattaa ehdottomasti käydä jouluostoksilla. ❤

Katso myös listauksemme Tähtikohteistamme, joihin voit ostaa lahjakortin sellaiselle, joka haluaa kivojen esineiden sijasta joululahjaksi kivaa tekemistä! 🎄

🔸🔸🔸🔸

🎄 JOULULAHJAKSI PATALAPPUJA, KYLPYTAKKEJA, ASUSTEITA JA SUKLAATA 🎄

Riikka-Piikka-lahjamyymälä, Joroinen. 🎀 Kuva: KivaaTekemistä.fi

🎀 Riikka-Piikka-lahjamyymälä 🎀
Joroinen

Riikka-Piikasta löydät lankoja, suomalaisia käsintehtyjä koruja, suklaata, lapsille leluja ja muuta kivaa!

”Löytyy myös kukkaroita, kasseja, leluja, puisia tarjoiluottimia, mausteita Heikkilän tilalta, Methodin pesuaineita, Anelmaiset-sukkia ja Riikka-Piikan omaa nimikkosuklaata ylöjärveläisen Suojärven Suklaatilan valmistamana.”

✔ Lue lisää vierailustamme Riikka-Piikkaan lokakuulta 2018 tästä.

🍫 Tallipihan Suklaapuoti 🍫
Tampere

Jouluna on pakko syödä suklaata! Tampereen historialliselta Tallipihalta löydät Tallipihan Suklaapuodin, joka on täydellinen paikka hienosti paketoitujen suklaarasioiden löytämiselle. Tästä puodista löydät myös muita suolaisia ja makeita herkkuja, kuten salmiakkia, marmeladikarkkeja ja toffeeta.

✔ Lue lisää vierailustamme Tallipihan Suklaapuotiin marraskuulta 2018 tästä.

💛 Jokipiin Pellavan tehtaanmyymälä 💛
Kurikka

Suomessa valmistetut keittiö-, sisustus- ja saunatekstiilit ovat täydellisiä joululahjoja. Katso myös Jokipiin Pellavan verkkokauppa! Jokipiin Pellavan tuotteita löytyy myös Prismoista.

”Tehtaanmyymälä on Jokipiin Pellavalle yhä tärkeämpi ja sen myynti kasvaa. Myymälä palvelee niin lähialueen ihmisiä, matkailijoita kuin ryhmiä.”

✔ Lue lisää Jokipiin Pellavan tehtaanmyymälästä jutustamme kesäkuulta 2018 tästä.

Somia Living
Tuusula

Lifestylemyymälä Somia Livingistä löydät monipuolisesti sisustamiseen liittyviä lahjoja niin myymälästä kuin verkkokaupastakin. Jos vierailet myymälässä, herkuttele samalla Somia Livingin kahvilassa.

Onnion Store, Tuusula. 🎄 Kuva: KivaaTekemistä.fi

🎄 Onnion Store 🎄
Tuusula

Tuusulasta löytyy myös uniikki Onnion Store, josta voit ostaa lahjaksi mm. kotimaisten pienyrittäjien tuotteita ja itsetehtyjä koruja!

💍 Lugnet Life & Living 💍
Kirkkonummi

Sjökullan kartanosta löydät Lugnet Life & Livingin myymälän ja kahvilan. Ostele maalaismaisemissa sisustustuotteita, asusteita tai jopa huonekaluja lahjaksi!

🔸🔸
Talven KivaaTekemistä.fi -kampanjat varataan nyt!
Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, puh. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Lue lisää tästä.
🔸🔸

🎄 Osto- ja myyntiliike Pänikkä ja Piironki 🎄
Vaala

Pänikkä ja Piironki -myymälässä on saatavilla monipuolisesti uusia ja vanhoja sisustusesineitä!

🌹 Puutarhamyymälä Kivapiha 🌹
Mäntsälä

Löydä pihaansa suunnittelevalle joululahjaksi vaikka patsas! Katso myös Kivapihan verkkokauppa.

🔸🔸🔸🔸

🎄 JOULULAHJAKSI TAIDETTA JA DESIGNIA 🎄

Gumbostrand Konst & Form, Sipoo. 🎨 Kuva: KivaaTekemistä.fi

🎨 Gumbostrand Konst & Form 🎨
Sipoo

Vietä joulukuinen päivä taidetta ja designia ostellen! Gumbostrand Konst & Formista löydät upeita designesineitä ja taidetta joululahjaksi. Syömään ei tarvitse lähteä kauas, koska Konst & Formista löydät myös Bistron. Voit myös katsoa Gumbostrand Konst & Formin verkkosivuilta myyntikokoelmaan kuuluvia taideteoksia.

✔ Lue juttumme vierailustamme Gumbostrand Konst & Formiin heinäkuulta 2018 tästä.

🎨 Kuvataiteilija Pia Feinik 🎨

Pia Feinik on nokialainen taiteilija, jonka teoksia on ollut mukana useissa näyttelyissä, kuten vuonna 2018 esimerkiksi HABITARE-messuilla ja Porin Asuntomessuilla ja nyt joulun alla Tampereen seudun kuvataiteilijoiden omassa uniikissa Pop Up Taidepuodissa Hallituskadulla Tampereella. Voit tutustua taiteeseen myös Pian verkkosivuilla!

🏠 Fiskarsin Ruukki 🏠
Raasepori

Fiskarsin Ruukista löytyy useita putiikkeja, joissa myydään designtuotteita. Tee ostosretki historialliseen Fiskarsin Ruukkiin, josta löydät myös ruokailu- ja majoituspaikkoja! Täydellinen paikka joulushoppailulle.

🔸🔸🔸🔸

🎄 JOULULAHJAKSI LUISTIMIA, PIENOISMALLEJA, HILLOJA LAPISTA JA MUUTA KIVAA 🎄

Pörröporo, Pello. Kuva: KivaaTekemistä.fi

🦌 Pörröporo 🦌
Pello, Lappi

Jos vierailet tänä vuonna Lapissa, muista käydä ostamassa mukaasi Lapin tuotteita, kuten poronlihaa, marjoja ja matkamuistoja, Pörröporosta! Pörröporon tuotteet sopivat hyvin myös lahjoiksi.

🔸🔸🔸🔸
MAINOS: PARAS JOULULAHJA SIJOITTAJALLE
Uutuuskirja Osakesijoittajan maailmanvalloitus (2018) Kivaa Tekemistä -verkkokaupasta!
Kirjoita Alennuskoodi-kenttään ”osake35” ja klikkaa Käytä-painiketta. Sama alennuskoodi pätee sekä 1 että 2 kappaleen tilauksiin.
🔸🔸🔸🔸

🚙 Hobby Center 🚙
Tuusula

Hobby Centeristä löytyy varmasti täydelliset lahjat pienoismalleista ja radio-ohjattavista tykkääville! Tuotteita voi ostaa myös Hobby Centerin verkkokaupasta.

SportDivari, Tuusula. 🎿 Kuva: KivaaTekemistä.fi

🎿 SportDivari 🎿
Tuusula

SportDivarista löytyy monipuolisesti liikuntaharrastuksiin välineitä suksista luistimiin!

✔ Lue juttumme SportDivarista lokakuulta 2018. Lue lisää tästä.

🍰 Leipomokahvila N’avetta 🍰
Sipoo

Tässä leipomokahvilassa myydään alusta asti itseleivottuja leivoksia! Leivoksia voi ostaa myös mukaan vaikka lahjaksi. 🍰

🎄 Hau Mau 🎄
Tuusula

Yksi tulevista vuoden 2019 Tähtikohteistamme, Hau Mau, tarjoaa lemmikeille ruokaa, leluja ja muita tarvikkeita Tuusulassa!

🔸🔸🔸🔸

🎄 JOULULAHJAKSI KIVAA TEKEMISTÄ LAHJAKORTILLA 🎄

Kids Escape, Helsinki. Kuva: KivaaTekemistä.fi

🔑 Tehtävien ratkaisemista huoneissa 🔑
Kids & Family Escape, Helsinki
Exit Room, Helsinki

🔑 Tehtävien ratkaisemista selleissä 🔑
Prison Island Jyväskylä
Prison Island Tampere
Prison Island Helsinki
Prison Island Vantaa

🙂 Kiipeilyä 🙂
Seikkailupuisto Huippu, Espoo
Kiipeilyareena, Salmisaaren Liikuntakeskus & Kauppakeskus Redi, Helsinki

🙂 Laserseikkailuja 🙂
Megazone Vantaa
Megazone Helsinki
Megazone Jyväskylä
Megazone Tampere

🌹 Muuta kivaa 🌹
Flamingo Spa, Vantaa
Pia Feinikin taidelahjakortti

Somia Living, Tuusula. Kuva: KivaaTekemistä.fi

🔸🔸🔸🔸

🎄 Riikka-Piikka, Tallipihan Suklaapuoti, Jokipiin Pellavan tehtaanmyymälä, Somia Living, Onnion Store, Lugnet Life & Living, Pänikkä ja Piironki, Kivapiha, Gumbostrand Konst & Form, Pia Feinik, Fiskarsin Ruukki, Pörröporo, Hobby Center, SportDivari, LeipomoKahvila N’avetta, Exit Room Helsinki, Prison Island Jyväskylä, Prison Island Tampere, Prison Island Helsinki, Prison Island Vantaa, Seikkailupuisto Huippu, Kiipeilyareena Salmisaari, Megazone Vantaa, Megazone Helsinki, Megazone Jyväskylä, Megazone Tampere ja Flamingo Spa ovat KivaaTekemistä.fi -palvelun Tähtikohteita. 🎄

Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, puh. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää
KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa, seuraa Instagramissa tai tilaa KivaaTekemistä -uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajana saat vinkit Suomen kivoimmista kohteista ja tapahtumista sähköpostiisi sopivasti n. 1 kuukauden välein.