Talviurheiluvälineiden kierrätys ja vaihto onnistuu Tuusulan SportDivarissa!

Julkaistu:

31.10.2018
| Kirjoittanut:

Tuusulan SportDivari sijaitsee suositun Puuilon kauppakeskuksen alakerroksessa. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Vierailimme jälleen talvikautensa 2018-2019 avanneessa Tuusulan SportDivarissa. Asiakkaita riitti lokakuisena lauantaina niin hiihto- kuin jääkiekkovälineiden merkeissä – lapsiperheistä aikuisiin.

”Viime viikkoina on kysytty niin tyttöjen kuin poikien luistinta, kun kouluissa alkaa luistelut”, kauppias Jukka Ryynänen kertoo.

Vantaan Tikkurilassa ja Keravallakin takavuosina liikettään hoitanut pitkän linjan urheilukauppias kertoo olevan tyytyväinen nykyiseen sijaintiin Tuusulan Hyrylän Sahankulmassa, jonne liike muutti syksyllä 2016. Niin sanotussa Puuilon kauppakeskuksen kiinteistössä toimiva SportDivari on löytänyt asiakaskuntansa niin Tuusulasta kuin lähikunnista Keravalta, Järvenpäästä, Sipoosta, Nurmijärveltä – aina Pohjois-Helsinkiä ja Hyvinkäätä myöten.

Uudistunut liiketila ja uusi ilme! Kuva: KivaaTekemistä.fi

Niin SportDivari kuin sen vieressä olevat radio-ohjattavien ja ilmailun erikoiskauppa Hobby Center ja Suomen Savustintukku ovat kaikki muuttaneet kuluvan vuoden aikana entistä lähemmäs Puuilon pääsisäänkäyntiä kiinteistön alakerroksen pitkällä sivulla. SportDivarin ulkopuolella palaa vihreä ”liikennevalo” silloin, kun liike on auki.

Ei voi olla huomaamatta, mistä urheiluvälineitä saa kohtuuhintaan ja missä asioimalla tukee samalla kiertotaloutta! Jos lasten pieneksi jääneet varusteet heittäisi aina roskiin, sillä olisi isot vaikutukset jätevuoriin.

Välineitä jääurheiluun! Kuva: KivaaTekemistä.fi

Helposti lähestyttävä Jukka muistuttaa, että lapset oppivat paremmin luistelemaan ja hiihtämään oikean kokoisilla luistimilla, hiihtokengillä ja suksilla. Paitsi hyväkuntoista käytettyä SportDivarista löytyy myös uusia välineitä eri lajeihin. Kauppaan oli juuri tullut ennakkotilaus Peltosen suksia lapsista aikuisiin.

Kauppias kertoo, että hiihtopaketin (uudet sukset, siteet, hiihtokengät, sauvat) tarjoushinta on 129 euroa.

Suksivalikoimaa – mukaan lukien kauppias ja Peltosen ”pakasta revityt” – sekä hiihtokenkiä. 🙂 Kuva: KivaaTekemistä.fi

🔸🔸🔸
LISÄÄ TÄHTIKOHTEITAMME TUUSULASSA 2018 – UPEITA PALVELUITA HYRYLÄSSÄ!

  • Somia Living – Herkullinen lifestylemyymälä. Sisustusta, vaatteita ja asusteita sekä herkkuja kotimaasta ja maailmalta, kahvila. Nappulakatu 1 (Kerhoa vastapäätä Järvenpääntien toisella puolella).
  • Onnion Store – Kierrätykseen ja tavaroiden tuunaukseen perustuva lifestyleliike. Ihania jälleenmyyntituotteita kotimaisilta pienyrittäjiltä ja kauempaa maailmalta. Kauppatie 4.
  • Nurkka 10 – Lounaskahvila & Deli. Myös vegaaniruoka ja raakakakut. Hyryläntie 10.
  • Pescator Villas Huippuhuoneistot – Tasokas juhla- ja majoituskohde Tuusulanjärven etelärannalla.
  • Hobby Center – RC- ja pienoismalliharrastajien, nukkekodin rakentajien sekä ilmailijoiden monipuolinen myymälä ja verkkokauppa. SportDivarin naapurissa, Moukarinkuja 6.
  • Visit Tuusulanjärvi & Tuusulan kunta – Valtakunnallisesti ainutlaatuinen matkailualue.

Tähtikohteista lisää täällä!
🔸🔸🔸

”Luistinvalikoima on nyt parhaimmillaan.”

Esimerkiksi kokojen 38-39 jääkiekkoluistimia eli hokkareita löytyy useilla erilaisilla lestivaihtoehdoilla. SportDivari tarjoaa kattavasti uudet jääkiekkovarusteet, kuten hanskat, hartiasuojat, housut, kyynärsuojat, alasuojat, harjoituspaidat ja kypärät.

Myös tyttöjen ja naisten kaunoluistimmissa löytyy valinnan varaa. Lasketteluun ja lumilautailuun löytyy kohtuuvalikoimat hyväkuntoista käytettyä. Etsimällä löytää SportDivarin laajoista valikoimista. Luistimet on ryhmitelty hyllyihin koon mukaan.

Luistinta joka lähtöön – valikoimatilanne on hyvä. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Tuo vanhat vaihdossa!

Kuten sporttikauppias on kertonut meille ennenkin, vanhat kohtuukuntoiset kannattaa tuoda vaihdossa. Niistä saa hyvitystä yleensä joitakin kymppejä ja samalla omaan varastoon tulee lisää tilaa uusille varusteille.

Järkevät välineet ja varusteet ovat edellytys niin lasten kuin aikuisten liikkumiselle. Tuusulassa, Vantaalla ja muissa lähikunnissa ladut ja luistinradat kunnostetaan melko nopeasti kylmien kelien tultua – kiitos kuntien ja urheiluseurojen.

Tässä kuvassa näkyy osa laskettelun ja lumilautailun valikoimista. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Luistinten teroitus (7 e) ja profilointi (20 e) onnistuu SportDivarissa samoin kuin suksen kevytvoitelu oston yhteydessä. Myös palveluiden ostamiseksi kannattaa tuoda vaihtotavaraa Jukalle.

Lopuksi kauppias kertoo odottavansa jälleen kylmiä säitä ja sitä, että saisi hoitaa liikettään nykyisellä paikalla eläkepäiviin saakka. Se tarkoittaisi samalla Sahankulman vakiintumista kohtuuhintaisten vapaa-ajan välineiden keskittymänä. Lähistöllä sijaitsevat myös Hobby Center, Puuilo sekä Femmatori.

Höntsäkiekkoa itsekin harrastavan järvenpääläisen Jukan liikkeen sisustuksesta näkee, että mies on aidosti kiinnostunut sportista. Kuva: KivaaTekemistä.fi

TUUSULAN SPORTDIVARI

Moukarinkuja 6
04300 Tuusula

Puh. 09 857 4593

SportDivarin FB-sivut
www.sportdivari.fi

SPORTDIVARIN SYKSYN 2019 AUKIOLO (päivitetty elokuu -19)

Alkusyksy 2019: Arkisin klo 10-17, lauantaisin klo 10-14, talvikaudella osaksi pidempään ja myös sunnuntaisin.
Aukiolo tarkemmin: FB

Syksyn 2017 artikkelimme SportDivarista (www)

SportDivarin vieressä sijaitsee toinen Sahankulman Tähtikohteemme, radio-ohjattaviin autoihin, lennokkeihin, pienoismalleihin ja tarvikkeisiin erikoistunut Hobby Center. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Sahankulman kauppakeskuksen erikoiskaupat palvelevat pääsääntöisesti maanantaista lauantaihin. SportDivari (www) ja radio-ohjattavien erikoisliike Hobby Center (www) ovat KivaaTekemistä.fi -palvelun Tähtikohteita ja media-asiakkaita.

🔸🔸🔸

Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, puh. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää
KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa, seuraa Instagramissa tai tilaa KivaaTekemistä -uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajana saat vinkit Suomen kivoimmista kohteista ja tapahtumista sähköpostiisi sopivasti n. 1 kuukauden välein.