14.06.2022

Kesäkuulumisia - upeita kohteita, kesätyöntekijät vauhdissa!

Lapinlahden alue puistoineen Helsingin Salmisaaressa lähellä Ruoholahden metroasemaa on kaunis ja suosittu merenläheinen chillailupaikka. Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Lämmin kesäkuu on hellinyt niin työntekijöitä kuin matkailijoita ja lomalaisia.

KivaaTekemistä.fi -palvelussa kesä on tuonut jälleen kesätyöntekijät. Samalla palvelumme laatu paranee ja nuoret saavat hyvää alkuvaiheen kokemusta työelämästä!

Tänä kesänä nuoret Lotta Heikkilä, 15, Tuusulasta ja Malla Peltola, 16, Helsingistä ovat täydentäneet ja tarkistaneet yhteensä jo yli 2 000 kohteen tiedot! Näin hakupalvelumme tiedot ovat oikeita ja ajan tasalla.

Löydät palvelustamme www.kivaatekemista.fi erilaisia käyntikohteita ympäri Suomea seikkailupuistoista museoihin ja putiikeista eläinpuistoihin!

 

Malla (vas.) pelaa jalkapalloa helsinkiläisessä Valtti United:ssa ja Lotta koripalloa vantaalaisessa Korskussa. Urhelun lisäksi nuorilta sujuu myös digipainotteinen kesätyö - niin toimistolla kuin etänä! Kuva. KivaaTekemista.fi 

Malla (vas.) pelaa jalkapalloa helsinkiläisessä Valtti United:ssa ja Lotta koripalloa vantaalaisessa Korskussa. Urheilun lisäksi nuorilta sujuu myös digipainotteinen kesätyö - niin Tuusulan toimistolla kuin etänä! Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Alkukesän tärkeät kampanjat

Toukokuussa julkaisimme jokakeväisen Ihanimmat putiikit -jutun (www), joka on ollut kevään luetuin juttumme. Lukijoita jutulla on tähän mennessä yli 600 hyvällä n. 4 min lukuajalla.

Kahta Heinolan juttua uudistuneista kahviloista ja lomakeskuksesta (www) sekä museoista, lintuhoitolasta ja kesäteatterista (www) on luettu myös mukavasti. 

Nyt kesäkuussa vierailimme Somerolla tutustumassa Rauni Vartiaisen tarinaan ja Pellavaenkeli -myymäläänsä. Juttu (www) on kiinnostanut tosi hyvin ihmisiä saavuttanut tähän mennessä jo 500 lukijaa. Some-päivityksemme Pellavaenkelistä ovat levinneet jakoineen jo n. 8 000 ihmiselle.

Toukokuun alkupuolella kirjoitimme myös Mäntsälän uudistuneesta Kivapiha -puutarhamyymälästä (www) ja kesäkuussa Suomenlinnan seikkailukierroksesta (www). Vauhtia ja vipinää jännittävällä kierroksella riitti - ja tunteita laidasta laitaan!

--

Tuoreimpiin juttuihimme pääset tästä

KivaaTekemista.fi -sivuston kävijämäärä on ollut maalis-toukokuussa nousussa vuoden takaisesta ja nousee kesän sesonkina kuukausitasolla arviolta 40.000 kivan tekemisen ystävään heinäkuussa, kuten viime kesänä. :-)

--

Mukavaa kesän jatkoa sinulle!

Henri

--

Kampanjatiedustelut: Henri Elo, p. 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi