Kivapiha Mäntsälässä uudistui – pihakivien poistoerät saatavilla!

Julkaistu:

25.03.2020
| Kirjoittanut:

Esimerkkejä Kivapihan betonilaatoista. Kannattaa tulla paikan päälle, arvioida ja tehdä tarjous. Kuva on otettu idän suuntaan, taustalla vanha 4-tie. Kuva: KivaaTekemista.fi

Vierailin maaliskuun alkupuolella monivuotisessa Tähtikohteessamme Kivapihalla Mäntsälässä.

Kivapiha on monipuolinen piharakentamisen, pihakivien, puutarhanhoidon ja kiinteistöhuollon erikoisliike Mäntsälässä. Kivapiha tarjoaa tuotteitaan ja palveluitaan niin yksityisille kuin taloyhtiöille ja liikekiinteistöille. Nyt maalis-huhtikuussa kausituotteena on pihakivien poistoerät ja palveluna puolestaan pihojen korjausrakentaminen.

Pitkän linjan yrittäjä Pekka Tanttu ja taloutta ja tarjouslaskentaa hoitava Tuula Viinikainen kertovat, että kivien poistoeriä on saatavilla 10 euroa/m2 alkaen ja jopa alle.

Kivapiha on uudistunut keväällä 2020. Vuolteenmäentielle Kivapihan laajoihin näyttelytiloihin on avautunut Art Bouffantin patsasmyynti ja -näyttely sekä W-biken moottoripyörämyynti ja -huolto. Lisää artikkelin loppupuolella.

Kivapihan pihakivivalikoimassa on mistä valita! Kuvat: Kivapiha

Kiersin Pekan kanssa Kivapihan laajaa näyttelyaluetta. Esillä on todella monenlaisia pihakiviä – monen mallisista betonilaatoista luonnonkiviin, paaseihin, sahattuun graniittiin ja liuskekiviin. Niiden avulla pystyy muokkaamaan pihaa, parkkipaikkaa tai puutarhaa tyylikkääksi joko itse tehden tai tilaustyönä.

Miltä kuulostaisi polku liuskekivistä tai grillailualueen pohjakivetys? 🌳

Järkevää, puhdasta, paloturvallista. Kivapihalta saa myös ohjeet siihen, kuinka kivet kannattaa asentaa niin, että ne pysyvät vaaterissa ja ettei rikkaruoho puske väleistä läpi. Samoin on saatavilla kotimaista Kemso -kalkkihärmän pesuainetta betoni- ja tiilipinnoilta sekä uima-allaskemikaaleja.

Lisää pihakiviä ja puulaattoja. Kevään tullen avautuvat myös taimisto ja erillinen kesäkauppa alapihalla. Pekka tarkistaa sepelitilanteen suursäkeissä. Kuvat: KivaaTekemista.fi

Kivapiha myy kivieriä paitsi myymälästään käsin myös isommissa tilauksissa suoraan kotimaisilta kivitehtailta asiakkaalle toimitettuna. Tuula luettelee Kivapihan käytössä olevia kivitoimittajia, esimerkkeinä Lakan Betoni, Rudus, Rakennusbetoni- ja Elementti Oy, Lammin Betoni ja HB-Betoniteollisuus.

Kevät on mukavaa piharakentamisen aikaa. Myös kuorikatteesta ja mullasta on tullut kyselyjä. Molempia on saatavilla sekä suursäkeissä että suoraan kärrylle tai lavalle lastattuna.

”Viime vuoden loppuerä kuorikatteesta myydään puoleen hintaan”, Tuula kertoo.

Kuorikate on hyvä ja esteettinen suoja-aines puille, pensaille ja kukkaistutuksille estäen samalla rikkaruohon kasvua mutta läpäisten veden.

Myös lasten leikkihiekka, multa, kuorikate ja lasimurska kuuluvat valikoimiin. Kuvat: Kivapiha

(Juttu jatkuu mainoksen alapuolella.)

🔸🔸
SUOSI PIENTÄ – LISÄÄ TÄHTIKOHTEITAMME KESKI-UUDELLAMAALLA:

  • Onnion Store, Hyrylä – Sisustus, tuunaus, kalusteiden maalaus myös noutopalveluna & kirppislöytöjä (juttu 3/20)
  • Hau & Mau, Hyrylä – Laadukkaat lemmikkiruuat ja -tarvikkeet & ystävällinen palvelu (juttu 3/20)
  • Tyykipuoti, Kerava – Persoonallinen, palveleva kangas- ja ompelutarvikekauppa Keravan keskustassa vuodesta 1980 (juttu 3/20)
  • Lounasravintola Amerika, Amer-Hyrylä – Monipuolinen kotiruoka ma-pe 10.30-14, myös ruuan noutopalvelu yksityisille ja yrityksille (juttu 11/19)
  • Visit Tuusulanjärvi & kulttuurikohteet, Tuusula-Järvenpää (juttu 6/19)

Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, p. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi.
🔸🔸

KIVAPIHAN KIINTEISTÖN TARJONTA LAAJENEE: ART BOUFFANTIN PATSAAT JA W-BIKEN MOOTTORIPYÖRÄT!

Kivapihan isot näyttelyhallit ovat kokeneet ison muodonmuutoksen kevättalven aikana, kun muurlalainen, patsaisiin erikoistunut Art Bouffant ja mäntsäläläinen uusi W-bike ovat vuokranneet osan tiloista käyttöönsä. Myös Kivapihalla on sisustusmyymälä ja toimisto yhä pääkiinteistössä.

Art Bouffant hoitaa jatkossa patsas- ja suihkulähdemyyntiä sekä patsaiden ulkonäyttelyaluetta. ⛲🐇

Art Bouffantin yrittäjänä toimii Risto Merikanto. Risto kertoo, kuinka hän innostui lasista lomamatkallaan Puolassa 90-luvulla. Hän toi ensin puhallettua lasia ja myöhemmin patsaita Puolasta Suomeen. Art Bouffant on perustettu 7 vuotta sitten ja sillä on maahantuojana 1 000 neliön näyttelytilat Salon lähellä Muurlassa.

Nyt Art Bouffantin valikoimat ovat saatavilla myös Kivapihan kiinteistöllä Mäntsälässä, Vuolteenmäentie 7.

”Tarjontamme koostuu betonipatsaista, suihkulähteistä, hartsi-lasikuitumassa -patsaista, patsasvalaisimista ja -pöydistä. Patsaita on sekä pihan ja puutarhan kaunistamiseen kuin sisustamiseen. Patsaiden tyypillisiä teemoja ovat esimerkiksi nais-, viulu- ja eläinhahmot sekä norsupöydät.”

Art Bouffantin kotisivujen kuvastoista pääsee tutustumaan laajaan valikoimaan. ”Patsaitamme on runsaasti esillä myös Tori.fi:ssä”, Merikanto lisää. (linkit artikkelin lopussa)

Kivapihan hallitilojen keskimääistä osaa rakennettiin maaliskuun alkupuolella Art Bouffantin uudeksi näyttelytilaksi. Vasemmalla Art Bouffantin Risto Merikanto ja oikealla Kivapihan Pekka Tanttu. Kuvat: KivaaTekemista.fi

Kivapiha ja Art Bouffant ovat tehneet pienimuotoista yhteistyötä jo aiemmin. Pekka Tanttu pitää positiivisena, että samaan yhteyteen Kivapihan kanssa tulee nyt patsaiden erikoismyymälä. Kivapiha keskittyy jatkossa pihakivi- ja puutarhamyyntiin sekä ympäristöpalveluihin (aidan leikkuut, istutukset, pihan korjausrakentaminen) ja kiinteistöhuoltoon.

”Tämä on kokonaisuutena ainutlaatuinen kohde ja näyttelyalue, näitä ei Suomessa muualla ole”, Merikanto kertoo.

Kivapiha palvelee maaliskuussa ma-pe 9-16 ja samoin Art Bouffantin uusiin tiloihin pääsee jo tutustumaan.

Osa Kivapihan hallista on vuokrattu W-bike Oy:lle, joka on erikoistunut moottoripyöriin yrittäjänään Vesa Vinnari. 🏍🏍

Vesa Vinnarin pitkäaikainen haave omasta moottoripyöräyrityksestä on toteutunut. Liike palvelee iltaisin ja viikonloppuisin. Soita tai laita viestiä, kun tulet käymään. Kuva: wbike.fi

Mäntsäläläinen Vinnari kertoo puhelimitse, että hänen tarkoitus on tarjota hyvää ja laadukasta palvelua niin käytettyjen moottoripyörien myynnissä kuin huollossa (huolto: moottoripyörät, mopot, mönkijät). Vinnari käy jokaisen myytävän pyörän tarkasti läpi, putsaa, huoltaa ja tekee tarvittaessa keraamisen pinnoitekäsittelyn. Vinnari on harrastanut moottoripyörien rakentamista 20 vuotta ja toimii toistaiseksi myös sähköalan palkkatöissä.

Kivapihan Pekka Tanttu pitää positiivisena, että samasta paikasta saa nyt aiempaa laajemman vapaa-ajan palveluiden tarjonnan moottoripyöristä ja patsaista puutarhaan ja kiinteistöhuoltoon.

Kivapihan kausitarjonta laajenee kesäkukkiin huhtikuun loppuolella. 🌷 Sitä ennen keskitytään pihakivi- ja maa-ainesmyyntiin sekä viherrakentamisen palveluihin kuten pensasaidan leikkuuseen ja pihojen ehostukseen talven jäljiltä.

Puutarhan kunnostus rentouttaa ja alan myymälöistä saa myös kivoja ideoita. 🏡👩‍🌾

Tuula Viinikainen Kivapihan sisustusmyymälässä. Kesäkukkakauppa alapihalla avautuu huhtikuussa. Kuvat: KivaaTekemista.fi

🔸🔸

YHTEYSTIEDOT

Kivapiha (www.kivapiha.com)
Vuolteenmäentie 7
04600 Mäntsälä

🔸 Kivapiha p. 044 7522 809 (Tuula / toimisto) / 044 5205 999 (Pekka)
🔸 info(a)kivapiha.com

🔸 Art Bouffant p. 045 1665 740, artbouffant(a)artbouffant.fi (www, myynnissä olevia patsaita Tori.fi)

🔸 W-bike p. 050 3310 121, vesa(a)wbike.fi (www, myynnissä olevia pyöriä Nettimoto.com)

Sosiaalinen media (Kivapihan FB-sivut, Instagram, Twitter)

Kivapihan verkkokauppa (www)

Aukiolo

🔸 Aukiolo vaihtelee sesongin mukaan. Ks. tarkemmin FB tai kotisivut tai soita.

🔸 Kivapiha avoinna maaliskuussa 2020: ma-pe 9-16. Aukiolo laajenee kevään edetessä. 27.4.2020 alkaen: ma-pe 9-18, la 9-15 (päivitetty 26.4.)

Muistathan koronatilanteen vuoksi asioida liikkeissä vain terveenä ja noudattaa hyvää yskimis- ja käsihygieniaa.

Artikkelimme Kivapihasta 7/2019 sis. kiinteistöhuollon palvelut ja myrkytön rikkakasvin torjunta (www)

Kivapihan hoitama Valtakulman kiinteistö istutuksineen Mäntsälän keskustassa kesällä 2019. Kuva: Kivaatekemistä.fi

🔸🔸

Kivapiha on KivaaTekekemistä.fi / LikeFinland.com -palvelun Tähtikohde ja media-asiakas.

Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, p. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää
KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa tai seuraa Instagramissa.