Hau Maussa ja Onnion Storessa uutta Hyrylässä – Kivaa Tekemistä tutustui

Julkaistu:

23.03.2020
| Kirjoittanut:

Kivaa Tekemistä kävi haistelemassa uudet kuulumiset niin Hau & Mau Eläintarvikkeessa kuin Onnion Storessa. Molemmat sijaitsevat Tuusulan Hyrylässä, alle 2 km päässä tulevan kesän asuntomessualueesta! 🏡

Hau & Mau myy laadukkaita koirien ja kissojen ruokia sekä eläintarvikkeita ja on tarjonnut lokakuusta lähtien myös Matkahuollon pakettipalvelut.

Onnion Store tarjoaa sisustustuotteita ja erilaisia kodin tuotteita sekä tuunaupalvelua ja kauniita tuunattuja huonekaluja. Onnionista löydät myös freesin second hand -osaston, jossa on tarjolla naisten, miesten ja nuorten vaatteita ja asusteita sekä kodinsisustusta joko itsepalvelukirppiksenä tai all inclusive -palveluna.

Onnion Storen yrittäjä Soila Hursti kertoi minulle jutun jälkeen, että hän tarjoaa nyt tavallista enemmän myös kalusteiden maalausta, kun ihmiset eivät liiku niin paljon koronan vuoksi.

”Noudan vaikka kotoa. Pikku jakkarasta isompaan projektiin!” 👍

Samoin Hau & Mau tarjoaa tuotteiden ja lemmikkiruokien kotiinkuljetuksen tai ovelta noudon.

Hau & Maussa Hyrylänkadulla sinua palvelevat mm. Marina ja Mia – Onnionissa Hyryläntiellä voit jutella sisustamisesta ja second handistä Soilan (oik.) ja Tiian kanssa! 😊 Kuvat: KivaaTekemista.fi

🔸🔸

Lähdetään ensin Hau Mauhun. Sen yrittäjänä toimii iloinen ja eläinrakas Marina Oksanen, joka perusti yrityksen vuonna 2014 oltuaan sitä ennen töissä kaupan alan isommissa ketjuissa. Hau Maun tiimiin kuuluvat myös Mia ja Marjo sekä kaksi osa-aikaista työntekijää / harjoittelijaa.

Hau & Mau:lla on todella hyvät pakastettujen raakaruokien valikoimat ja ne ovat kasvaneet sitten viime vuoden juttumme. Pakasteet eli raakaravinto tulee Suomesta, merkkeinä mm. Neu, Mush, Kennelpakaste, Hurja ja Murren Murkina. 🐱

Raakaravinnossa pullia löytyy pennuista senioreille. Valikoimissa on myös tuotteita, joissa on eläviä maitohappobakteereja, sekä erityisravintoa koirille, joilla on ongelmia.

”On palkitsevaa löytää vaativammallekin lemmikille sopiva ravinto”, Marina kertoo. Hän muistuttaa, että suolisto on lemmikilläkin hyvän olon lähde ja suoliston kautta voi hoitaa iho- ja hiivaongelmia. Hau & Mau konsultoi tarvittaessa valmistajaa, jotta asiakas löytäisi sopivan ruokavalion lemmikilleen.

Kissan kuivamuonaa, Neu-täysravintoa koiralle, kissan märkäruokaa ja kotimaisia koiran herkkuja! Kuva: KivaaTekemista.fi

Hau & Maussa aloitti tammikuussa uutena työntekijänä Mia, jolla on kokemusta koirien trimmaamisesta ja kouluttamisesta. Mia muistuttaa turkin, kynsien ja hampaiden huollon tärkeydestä. Sitä varten Hau & Mausta on saatavilla niin tuotteita kuin neuvoja. 🐶

Tuotteita turkin, kynsien ja hampaiden hoitoon, leluja ja valjaita. Kuva: KivaaTekemista.fi

🔸🔸

Mennäänpä tässä välissä parin korttelin päähän Onnionille ja palataan jutun lopussa Hau & Maun uutuuksiin. 😊

Iloinen ja tarmokas Soila Hursti perusti Onnion Storen Hyrylään joulukuussa 2017. Liike toimi aluksi Lemmelän talossa mutta muutti ”kivenheiton” päähän entisen apteekin isompiin ja avariin tiloihin alkukeväästä 2019.

Ihan niin kuin Hau & Mau, myös Soilan liike on kasvanut ja Soilan apuna on toiminut syksystä lähtien Tiia.

”Tykkään monipuolisuudesta ja siitä kun oppii uutta.”

Soila kertoo, että Onnion tekee yhä enemmän tuunausta ja kalusteiden maalausta sekä asiakkaiden toimeksiannosta että liikkeeseen myyntiin. Onnionissa olikin esillä toinen toistaan upeampia kaappeja ja muita huonekaluja. Onnion Store on virallinen Frenchic Paint -kalkkimaalien jälleenmyyjä Tuusulassa ja Onnion järjestää aika ajoin tuunauskursseja.

Oli ilahduttava huomata, että asiakkaat ovat löytäneet Onnion Storen kirppiksen, joka on keskittynyt laadukkaisiin naisten, miesten ja nuorten vaatteisiin ja asusteisiin sekä kodin sisustukseen.

Soila palvelee nurmijärveläistä Ailaa, joka on tuonut vaatteita Onnionin kirppikselle. Oikeassa kuvassa vantaalainen Heli. Kuvat: KivaaTekemista.fi

Heli Vänskä oli kuullut ystävältään vinkin hyvästä kirpputorista, jossa on hyviä ja tasokkaita tuotteita. Aluksi he tulivat yhdessä käymään, mutta sitten Heli halusi tuoda omia vaatteitaan ja tavaroitaan myyntiin Onnionille. Heli tykkää siitä, kun Onnionissa on ystävällinen palvelu ja hän valitsi myyntitavaksi all inclusiven kuukaudeksi.

”Tämä on helppoa, kun he hinnoittelevat, laittavat esille ja pitävät siistinä koko kuukauden. Tavaroita voi tuoda lisää kuukauden aikana.”

Onnionin kotisivuilta poimittua: ”Myytävien tuotteiden tulee olla laadukkaita, puhtaita, siistejä ja ehjiä. Myytäviksi otetaan nuorten, naisten ja miesten vaatteita, jalkineita ja asusteita aina koosta XS/152cm eteenpäin. Lisäksi myydään kodinsisustustuotteita, designia ja uniikkeja yksittäiskappaleita.”

Kaunis Soilan tuunaama kissa-kulmakaappi, persoonallisia second hand -tuotteita sekä laadukkaita Frenchic-kalkkimaaleja sisustajalle ja tuunaajalle. Kuvat: KivaaTekemista.fi

(Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen.)

🔸🔸
SUOSI PIENTÄ – LISÄÄ TÄHTIKOHTEITAMME KESKI-UUDELLAMAALLA:

  • Tyykipuoti, Kerava – Persoonallinen, palveleva kangas- ja ompelutarvikekauppa Keravan keskustassa vuodesta 1980 (juttu 3/20)
  • Lounasravintola Amerika, Amer-Hyrylä – Monipuolinen kotiruoka ma-pe 10.30-14, myös ruuan noutopalvelu yksityisille ja yrityksille (juttu 11/19)
  • Kivapiha, Mäntsälä – Pihakivien poistoerät, maa-aineksset, puutarhamyymälä, viherrakentaminen, kiinteistöhuolto (juttu 7/19)
  • Visit Tuusulanjärvi & kulttuurikohteet, Tuusula-Järvenpää (juttu 6/19)

Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, p. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi.
🔸🔸

Aarteita persoonalliselle sisustajalle ja kierrättäjälle. Kuvat: KivaaTekemista.fi

Onnion Storesta voi löytää paitsi laadukkaita, persoonallisia kierrätystuotteita – tai tuoda niitä tarjolle itse – myös uutta kivaa kotiin tai lahjaksi, vaikkapa pyykkietiikkaa, pallivahaa tai strutsipölyhuiskan. 😊

Soila vinkkaa Onnionin kahvilasta, jossa voi pistäytyä vaikka iltakävelyllä – myös koiran kanssa. Rauhallista ja kaunista retrotunnelmaa. Kohta tarjolle on tulossa myös pehmytjäätelöä! 🍦

🔸🔸

Uutta Hau Maussa!

Hau & Mau Eläintarvikkeessa on tapahtunut paljon sitten viime vuoden juttumme. Tärkeä uudistus oli se, kun Hau Mau aloitti Matkahuollon asiamiespisteenä lokakuussa. Marina kertoo, että se olikin vilkasta aikaa ja myös liikkeen tilat kasvoivat.

”Ensin tuli postin lakko, joka lisäsi meidän kysyntää. Samaan aikaan opeteltiin uutta systeemiä ja joskus oli ovelle saakka jonoa. Sitten tuli Black Friday ja lopuksi joulu, huh!”

Marina ja Mia muistuttavat, että tavara kannattaa pakata hyvin etukäteen ja täyttää lähetystiedot netissä Matkahuollon sivuilla, niin kaikki sujuu nopsemmin ja edullisemmin. Hau Mausta voi sekä noutaa että sinne voi tuoda lähetyksiä. Ne lähtevät eteenpäin arki-iltaisin viideltä.

Muutakin uutta Hau & Maussa on, kuten kuvista näkyy.

Tiesitkö, että Hau Mau on tuusulalaisen hevostarvikkeita myyvän Hippodome-verkkokaupan noutopiste, ja että Hau Mausta voit ostaa Mikä Mikä Teatterin lippuja. Marina haluaa, että Hau & Mau olisi kuin vanhan ajan kyläkauppa. 😊

Uutuuksia! Kissatorni, kakkaemoji-lelu, Eukanuba-täysravinto (joka 5. säkki kaupan päälle) sekä lapsille ja eläintarroista tykkääville 2 500 tarran kokoelma 9,90 e! Kuvat: KivaaTekemista.fi

🔸🔸

TÄHTIKOHTEIDEN YHTEYSTIEDOT

Eläintarvike Hau & Mau ✨ (kotisivut)

Hyrylänkatu 8 (entinen posti), Tuusula

Myymälä on avoinna ma 12-19, ti-pe 10-18, la 10-14
Hau & Mau Facebookissa (www) ja Instagramissa (www)

marina.oksanen(a)hau-mau.fi
p. 044 242 2897

Onnion Store ✨ (kotisivut)

Hyryläntie 9 (entinen apteekki), Tuusula

Myymälä on avoinna ti-to 11-17, pe-la 11-15. (ma suljettu) Ks. tarkemmin FB tai kotisivut.
Onnion Store Facebookissa www) ja Instagramissa (www)

info(a)onnionstore.com
p. 041 319 4579

Muistathan koronatilanteen vuoksi asioida liikkeissä vain terveenä ja noudattaa hyvää yskimis- ja käsihygieniaa. Onnion Storesta myös kalustemaalausta noutopalveluna!

Onnion Storen kahvila on paikka, jossa voi nähdä aina jotain erilaista ja muuttuvaa. Soila tykkää uudistaa liikkeensä esillepanoa muutenkin. Kuva: KivaaTekemista.fi

🔸🔸

Eläintarvike Hau & Mau ja Onnion Store ovat KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com -palvelun Tähtikohteita ja media-asiakkaita.

Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, p. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää
KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa tai seuraa Instagramissa.