11.09.2020

Kesä oli työntäyteinen, syksy tuo Ihanimmat majoituskohteet - ehdota!

Auringonlasku Sipoon metsissä iltarasteilla to 10.9. (Keski-Uusimaa-rastit, Bastmossen, järj. Keravan Urheilijat). Kuva: KivaaTekemistä.fi

 

KivaaTekemistä.fi -palvelun kesä 2020 meni oikein mukavasti ja työntäyteisesti. Olen tyytyväinen erityisesti kahteen asiaan.

Iso osa asiakkaistamme jatkoi pitkäjänteistä yhteistyötä kanssamme. Palaan kampanjajuttuihin alla.

Toinen tärkeä asia oli, että saimme jälleen tarjottua töitä nuorille, kun Akseli ja Matias olivat kesätöissä muutaman viikon jaksot kumpikin. Kesätyötä ei ole ollut kuluneena kesänä helppo saada, mutta meillä se onnistui. :) Samalla hakupalvelumme laatu ja sisältö paranivat.

Ilahduttavaa oli myös heinäkuussa syntynyt kuluvan vuoden kävijäennätys mediassamme: istunnot 39.900 kivaatekemista.fi (hakupalvelu + artikkelit).

 

Mutta sitten niihin sisältöihin!

Heinola-juttu ja -kampanja oli yksi kesän pääsatsauksistamme ja saimme siinä hyvän tavoittavuuden. Sisältö ja kohde kiinnostivat ihmisiä. 

Upeassa kohteessa, entisen Kymenkartanon läänin keskuskaupungissa historiallisine vaikutteineen, kahviloineen ja erottuvine putiikkeineen, oli mukava vierailla. Siitä oli myös hieno toteuttaa laaja, aito sisältö mediaamme. (juttu 6.6.)

 

Facebook-kuvaleike kertoo, kuinka Heinola-julkaisun

Facebook-kuvaleike kertoo, kuinka Heinola-julkaisun "pääsome"-postaus levisi kohdennetusti 14.200 hlölle ja saavutti n. 3.200 sitoutumista (tykkäykset, jaot, toimet).

 

Heinolan kesäjuttua on luettu 11.9.2020 mennessä 2.600 kertaa yli 5 min lukuajalla (lähde: Google Analytics) ja se on ollut kesän luetuin kampanjajuttumme.

 

Kesäkuussa kirjoitimme myös Mäntsälän Kivapihasta (pihakivet, puutarhatuotteet), Seikkailupuisto ja Seikkailugolf Huipusta Espoosta (jossa on syksyllä teemaviikkoja!) sekä kauniista ja hyvin hoidetusta Kupittaanpuiston Minigolfista Turussa. Kesäkuun juttuihimme pääset tästä.

Heinäkuussa jatkoimme upeilla Suomen kesäkohteilla Etelä-Pohjanmaalta 100-vuotiaasta Jokipiin Pellavasta lähtien. Tämän jälkeen esittelimme Lohjan, jonka kauniilla Aurlahden uimarannalla vietimme aikaa itsekin, se sijaitsee tosi lähellä 1-tietä!

Juttu Tuusulanjärven kulttuurikehdosta ja hop on hop off -bussista seurasi 18.7. ja edelleen Uudenkaupungin kesäjuttu heinäkuun lopulla. (www)

Elokuussa kirjoitimme Tuusulan asuntomessuista ja yhdestä pääkaupunkiseudun idyllisimmästä juhla- ja ravintolakohteesta Kuninkaan Lohista tuoreine kuulumisineen. (www)

Syyskuussa olemme toteuttaneet jutun ja kampanjan uudesta W-bike -moottoripyöräliikkeestä Mäntsälässä ja kerroimme samalla Vesa Vinnarin tarinan. Tämäkin juttu on kerännyt mukavasti lukijoita, lähes 700 n. 4 min lukuajalla!

 

Majatalo Box on luomupainotteinen majoituskohde ja kahvila Sipoossa, idyllisessä Boxin kylässä. Pihapiirissä järjestetään joka toinen perjantai kaikille avoin REKO-lähiruokapiiri. Kuva: Majatalo Box & Handelsman Café

Majatalo Box on luomupainotteinen majoituskohde ja kahvila Sipoossa, idyllisessä Boxin kylässä. Pihapiirissä järjestetään joka toinen perjantai kaikille avoin REKO-lähiruokapiiri. Kuva: Majatalo Box & Handelsman Café

 

Ihanimmat majoituskohteet 2020 tulee!

Toteutamme nyt syksyn tullen, arviolta lokakuussa, Ihanimmat majoituskohteet jo 5. kerran peräkkäin.

Voit ehdottaa julkaisuun palaute-lomakkeella kotimaista majataloa, majapaikkaa, majoituskohdetta tai hotellia, joka on tehnyt sinuun lähtemättömän vaikutuksen!

Muistathan perustella ehdotuksesi. Syyskuun loppuun mennessä arvomme kahdelle vastanneelle Jokipiin ihanaa pellavaa verkkokauppamme valikoimista.

Viime syksyn Ihanimmat majoituskohteet 2019 on kerännyt yli 1.900 lukijaa lähes 5 min lukuajalla / Google Analytics. Jutun "pääsome" tavoitti lokakuussa yli 11.000 hlöä ja n. 1.200 sitoutumista.

Majoitus-Tähtikohteemme pääsevät Ihanimmat majoituskohteet 2020 -julkaisuun automaattisesti kuvan, esittelytekstin ja linkin kera.

 

Syysterveisin,

t. Henri / KivaaTekemistä.fi

 

Kampanja- ja Tähtikohde-tiedustelut: Henri Elo 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi