29.04.2022

Kesä tulee – tiedossa kesätöitä ja kesäkampanjoita!

Hyrylän urheilukeskuksessa Tuusulassa pystyi huhtikuun lopulla 2022 nauttimaan sekä hiihdosta että kesäisestä säästä! Kuva: KivaaTekemista.fi

--

Työllistämme nyt jo kymmenentenä kesänä (!) kesätyöntekijän tai kesätyöntekijöitä.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa KivaaTekemistä.fi –hakupalvelun kohdetietojen päivitys.

Työ sopii sinulle, jos olet omatoiminen ja tehokas, tykkäät tutustua kotimaisiin käyntikohteisiin ja tarkistaa niiden tietojen ajantasaisuutta pääasiassa verkon kautta.

Halutessasi oman jutun kirjoittaminen esimerkiksi työkokemuksesi pohjalta mediaamme on mahdollista!

Tarjoamme alustavasti n. 75 tunnin 2-3 viikon jakson (n. 6 h/pv), jonka ajankohta sovitaan erikseen. Työ tapahtuu toimistollamme Amerintiellä Tuusulassa sekä etätyönä. Hyvä äidinkielen taito ja oma kannettava tietokone katsotaan eduiksi.

Tarkoituksenamme on hyödyntää kunnan pientä tukea kesätyöllistämiseen osana palkkaa (esim. Tuusulassa 15-20 -vuotiaille / 2002-2007 syntyneille). Otathan yhteyttä viipymättä, jos työ kiinnostaa sinua!

(yhteystiedot jutun lopussa)

KivaaTekemistä.fi on työllistänyt kesäisin nuoria vuodesta 2013 lähtien. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

KivaaTekemistä.fi on työllistänyt kesäisin nuoria vuodesta 2013 lähtien. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

--

Kesäkampanjat tulevat

Jos sinulla on käyntikohde, putiikki, ravintola tai vaikka kotieläintila, otathan yhteyttä sopiaksesi tavoittavan kesäkampanjan.

Vierailemme kiintoisissa kotimaan kohteissa ja teemme niistä juttuja. Samalla asiakaskohde nostetaan ns. Tähtikohteeksi, jolloin se näkyy ja löytyy sivustoiltamme (www.kivaatekemista.fi ja www.likefinland.com) ensimmäisten joukossa 12 kk ajan.

Esimerkiksi viime kesän Heinola-juttuamme on luettu yhteensä 1.400 kertaa hyvällä yli 4 min lukuajalla ja juttuamme inkoolaisesta Lomamäen Lemmikkipuistosta yli 1.000 kertaa, sitäkin yli 4 min lukuajalla. (lähde: Google Analytics)

Kampanjoiden pääpostaukset sosiaalisessa mediassa levisivät kohdennetusti keskimäärin yli 9.000 ihmiselle hyvätasoisella sitoutumisella (tykkäykset, jaot, toimet). Lisäksi on tehty paljon muita toimia näidenkin uniikkien kohteiden tunnettuuden ja tavoittavuuden hyväksi.

--

Tuoreimpiin juttuihimme pääset tästä. Tutustuimme huhtikuun alussa yhteen Suomen suurimmista lelukaupoista Keravalla.

--

Hyvää kesää!

Henri

--

Kesätyö- ja kampanjatiedustelut: Henri Elo, p. 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

--

Olemme vuonna 2013 perustettu yritys (Sarimedia Oy) Tuusulasta. Ylläpidämme valtakunnallista vapaa-ajan mediaa ja n. 5.000 kohteen hakupalvelua www.kivaatekemista.fi / www.likefinland.com. Päätuotteemme on sisältömarkkinoinnillinen artikkeli vapaa-ajan kohteesta tai palvelusta, ja siihen liittyvä markkinointikampanja kanavissamme ja sosiaalisessa mediassa.

Pääkohderyhmämme on naiset 25-60v ja perheet, painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme julkaisuja sosiaalisessa mediassa kampanjasta riippuen sopivaan kohderyhmään mm. alueellisesti. Teimme vuoden 2021 kävijäennätyksen heinäkuussa 41.100 hlöä/kk (kivaatekemista.fi) ja meillä on n. 20.000 sosiaalisen median seuraajaa (KivaaTekemistä & LikeFinland).