19.02.2017

Alkuvuoden 2017 kuulumisia - kiitos upeista palautteista!

Uusi vuosi 2017 on lähtenyt käyntiin suotuisissa merkeissä.

Olemme saaneet viime aikoina paljon kivaa palautetta, kiitos! Monissa palautteissa heijastuu se työ, jota teemme asiakkaiden kohteiden esiintuomiseksi kanavissamme jatkuvasti.

Tässä muoniolaisen Lomamaja Pekosen yrittäjän Paula Pekosen palaute ensin lokakuulta 2016 ja sitten tuore palaute helmikuulta 2017:

"On ollut ilahduttavaa nähdä, että meidän tiedot ovat tulleet esille sivustollanne monia kertoja. Lupauksenne on pitänyt. Olen valmis jatkamaan sopimustamme seuraavan kauden.

KIITOS hienosti onnistuneista artikkeleista ja kampanjasta! :-)
Tuntuu tosi hyvältä, että saa rahalle vastinetta. Enimmäkseen mainostamiseen sijoitetut rahat tuntuvat menevän hukkaan."

Lomamaja Pekonen on Tähtikohteenamme / Star Destination jo toista vuotta peräkkäin. Toteutimme tammikuussa 2017 päivityskampanjan KivaaTekemistä.fi -palvelussa (www). Lisäksi toteutimme englanninkielisen artikkelin ja kampanjan LikeFinland.com:issa (www) venäläisille ja virolaisille matkailijoille kohdennettuna.

Helmikuun 2017 Kuukauden kohteeksi valitsimme eksoottisen lapinkylä Kieringin, jonka yrittäjä Teija Raaterova oli tosi tyytyväinen sekä FI- että ENG-artikkeleihimme ja kampanjaamme. Tässä hänen palautteensa LikeFinland.com -artikkelin (www) jälkeen:

"Ja toimihan tämä, varauksia venäjältä on tullut kaksi sen jälkeen kun laitoitte päivityksen.
Mahtavaa!!!!!!"

**

KivaaTekemistä.fi -palvelun käyttäjä ja lukija, helsinkiläinen Marja-Leena Haapanen, antoi meille palautetta tammikuussa. Marja-Leena on tehnyt työuransa Fazerin travel managerina. Nykyään hän järjestää suosittuja naisten sijoitusiltoja ympäri Suomea. Tapasimme Marja-Leenan matkamessuilla (www).

"Kivaa Tekemistä - upeita kotimaan matkailun kohteita. Sivuilta löytyy helposti pienemmätkin loma-kohteet ja -ideat."
 
**
 
KivaaTekemistä.fi -median kävijämäärä oli vuonna 2016 yhteensä 321 600 henkilöä (+10 %). Pääkohderyhmämme on aktiiviset naiset 30-60v ja sitä kautta perheet. Tammikuussa 2017 kävijöitä oli 24 350, jossa on kasvua 15 % vuoden takaisesta.
 
Alla on kuvattu kävijämäärän kehitystä kuukausittain jakautuen KivaaTekemistä.fi -hakupalveluun ja -artikkeleihin. Osasta asiakaskampanjoita toteutamme myös englanninkielisen artikkelin ja näkyvyyskampanjan LikeFinland.com -sivustolla ja -somessa.
 
Jos olet kiinnostunut Tähtikohde + Star Destination -näkyvyydestä (12 kk) mediassamme ja/tai artikkelikampanjasta, ota yhteyttä: Henri Elo puh. 0400 468 174, sähköposti: henri(a)kivaatekemista.fi. Kevään ja kesän kampanjat varataan nyt.
 
 
KivaaTekemistä.fi -kävijämäärä 1-2015 - 1/2017