Time: 0.0037 Seconds\n

EINI - Mun vuosi

Hyvinkääsali

EINI - Mun vuosi
Kohteen nimi: EINI - Mun vuosi
Osoite: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
Tapahtuma-aika:
01.11.2024 - 21.12.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Eini, Suomen ainoa ja oikea diskokuningatar, julkaisi debyyttinsä Yes sir, alkaa polttaa vain 17-vuotiaana. Pitkästä urastaan huolimatta artistin vauhti ei ole hidastumassa, vaan hän jatkaa uraansa entistäkin upeampana uuden musiikin siivittämänä. Artistin tulevan 16. studioalbumin ensimmäinen, joulukuussa julkaistu single Mun vuosi, enteili vuoden olevan "Einin vuosi", mistä todisteena oli mm. artistin uran ensimmäinen Emma Gaala -ehdokkuus.

Helmikuussa julkaistun Sun vuoro olla vapaa -singlen voimaantumisen teemaa jatkaa Tää kaikki ois voinut olla sun -single ,joka julkaistiin 26.4 .

Artistin alkuvuodesta startannut Mun Vuosi -kevätkiertue oli menestys ja loppuunmyyty , se piti sisällään lähes 30 keikkaa ympäri Suomen. Artisti kertoo, että uudet kappaleet on otettu yleisön puolesta avosylin vastaan.

”On ollut ilo huomata kuinka yleisö laulaa mukana täysillä uutta tuotantoa. Keikat ovat olleet kerrassaan riehakkaita ja uutta yleisöä on tullut paljon lisää. Mun vuosi -kevätkiertueen keikoista suurin osa on ollut loppuunmyytyjä”, Eini kertoo.

Mun Vuosi -kiertue jatkuu kesän ja syksyn . Syksyllä 40 -keikan kiertue strattaa syyskuun alussa . Konserttisaleissa saadaan kuulla nostalgiset -sekä uusimmat hitit .

Einin myös tulevan albumin tuotannosta vastaa hittituottaja Jonas Olsson, joka palkittiin vuoden 2023 Emma Gaalassa Vuoden tuottajana sekä musiikintekijänä. Einin vuonna 2023 julkaistu Pimeän jälkeen -albumi on kerännyt Spotifyssa reilut 4 miljoonaa streamia, ja albumin singlet ovat soineet Suomipopilla, Iskelmällä, Aito Iskelmällä sekä Radio Suomessa. Einin viimeisimmät, myöhemmin julkaistavan albumin singlet Mun vuosi, ja Sun vuoro olla vapaa ovat soineet radiossa yhteensä yli 2000 kertaa. Alkuvuodesta julkaistu Mun Vuosi single nousi parhaimmillaan Suomen virallisen radiolistan sijalle 25.

Tämä on todellakin ,EININ `Mun Vuosi`.

Muokattu: 28.05.2024