Time: 0.0014 Seconds\n

Surrounded by idiots - Lecture with Thomas Erikson

Savoy-teatteri

Surrounded by idiots - Lecture with Thomas Erikson
Kohteen nimi: Surrounded by idiots - Lecture with Thomas Erikson
Osoite: Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Tapahtuma-aika:
09.10.2024 - 09.10.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Idiootit ympärilläni – Thomas Eriksonin luento

Thomas Eriksonin kirja Idiootit ympärilläni on saavuttanut lukijayleisön yli 80 maassa. Miljoonat ihmiset ovat omaksuneet kirjan viestin sujuvammasta arkipäivän kommunikaatiosta, ja lukijoiden joukko kasvaa jatkuvasti. On vaikea sulkea silmiään siltä tosiasialta, että olemme kaikki erilaisia, ja haasteet vuorovaikutuksessa tuntuvat olevan samanlaisia joka puolella. Kuinka me oikeastaan tavoitamme toinen toisemme?

Thomas on nyt tulossa Helsinkiin luennoimaan arvostetun Idiootit ympärilläni -kirjan pohjalta. Kirjassa esitellyt ja tunnetuiksi nousseet käyttäytymismallit, joita havainnollistetaan neljän värin (punainen, keltainen, vihreä ja sininen) avulla, toimivat tapana valaista jotain paljon olennaisempaa ja tärkeämpää – sitä, kuinka tärkeää on ymmärtää toistemme erilaisuutta.

Idiootit ympärilläni on kepeä mutta ajatuksia herättävä luento. Se sisältää arvokkaan viestin – kuinka voimme oppia ymmärtämään ja kunnioittamaan kohtaamiamme ihmisiä avoimemmalla mielellä. Tartu tähän tilaisuuteen oppiaksesi kuinka voit helposti vähentää väärinkäsityksiä. Luennon myötä löydät uusia tapoja säästää aikaasi ja itseäsi, koska opit ymmärtämään sekä itseäsi että kanssaihmisiäsi samalla, kun itsetuntemuksesi syvenee. Nyt sinulla on mahdollisuus kokea kaikki tämä ja paljon muuta omin silmin ja korvin.

Tervetuloa virkistävän ahaa-elämyksen äärelle!

Huom! Luento pidetään englanniksi.

Kesto n. 2 h 30 min, sisältää väliajan

Permanto K18 anniskelualue. Parveke S, ei anniskelua

Tuotanto: Atikko / Tikko APS
Savoy-teatterin asiakkaille majoitukset Hotel Havenissa -30 % alennuksella päivän joustavasta hinnasta.
ETUKOODI: SAVOY
Varaa majoitus tästä

Muokattu: 20.05.2024