Time: 0.0018 Seconds\n

Antti Ketonen - Rakkauden arvoinen

Tampere-talo, Pieni sali

Antti Ketonen - Rakkauden arvoinen
Kohteen nimi: Antti Ketonen - Rakkauden arvoinen
Osoite: Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere
Tapahtuma-aika:
14.09.2024 - 18.10.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

ANTTI KETONEN - RAKKAUDEN ARVOINEN

Suomalaisen iskelmäpopin karismaattisin esiintyjä Antti Ketonen nähdään tulevana syksynä uransa ensimmäisellä konserttisalikiertueella!

Isoista rakkauslauluistaan tunnettu Antti Ketonen on viime vuosien aikana pystyttänyt yhtyeensä kanssa bileet niin festareille, klubeille kuin merten aalloillekin. Kiihkeistä keikoistaan kehuttu livekokoonpano nousee tulevana syksynä lavoille poikkeuksellisemmassa ympäristössä eli tunnelmallisissa konserttisaleissa. Näissä illoissa show ei rakennu pelkästään tuoreimpien hittien ja rakastettujen suosikkien esittämiseen, vaan myös esittäjänsä jakamiin tarinoihin kappaleiden takaa.

- Oon aivan liekeissä ensimmäisistä omista konserteistani! Keikkoja on toki tehty vuosikausia, muttei koskaan tällaisia kuin tulevana syksynä. Tämä ei ole vain yksi konserttisalikiertue muiden joukossa, vaan ennemminkin matka sydämeen ja sielun syvyyksiin. Toivotankin teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi unohtumattomiin iltoihin täynnä musiikkia ja tarinoita, Ketonen kuuluttaa.

Universal Musicille levyttävä Antti Ketonen oli perustamassa vuosituhannen taitteessa huippusuosittua Neljänsuora-yhtyettä, jonka jälkeen soolouran vuoro koitti 2017. Heti ensimmäinen single Olisitpa sylissäni muodostui tuplaplatinarajan rikkoneeksi jättiläismäiseksi radiohitiksi. TV-kasvonakin tunnettu Ketonen on julkaissut kaksi sooloalbumia ja valmistunut siinä sivussa Kööpenhaminan arvostetusta Complete Vocal Institutesta.

Antti Ketonen – Rakkauden arvoinen
Konserttisalikiertue 2024

Showtime klo 19:00 / Ovet klo 18:30
Kesto n. 90min, ei väliaikaa.

Ikäraja: sallittu
Lipun hinta ei sisällä mahdollisia pakollisia eteispalvelumaksuja.

Muokattu: 20.05.2024