Time: 0.0013 Seconds\n

TIPATTOMAN TAPPAJAISET - TURISTI, NCO

Ravintola Kerubi

TIPATTOMAN TAPPAJAISET - TURISTI, NCO
Kohteen nimi: TIPATTOMAN TAPPAJAISET - TURISTI, NCO
Osoite: Siltakatu 1, 80100 Joensuu
Tapahtuma-aika:
28.01.2023 - 28.01.2023

Katso kartta isompana

Esittely:

Enemmän tai vähemmän tipaton tammikuu loppuu hiljalleen, joten syytä juhlimiselle taas on. Kerubin salin lauteet tammikuun pakkasilla lämmittävät tulikuumat Turisti ja NCO! Keikkalipuilla luonnollisesti vapaa pääsy Kellariin jatkamaan iltaa aina aamuneljään asti, jossa talon omat, aina yhtä kovat dj-residentit pitävät huolen lämmöistä.

-----------------------

Gunshit? 1:52? Vastuu? Nämä kaikki ovat Turistin kappaleiden nimiä. Interrail? Se on Turistin uusimman EP:n nimi ja se kannattaa kuunnella. 

Virheetön flow, koukuttavat kertsit, räävitön energia ja lähes täydellinen live-esiintyminen. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, sillä kyseessä on täysin omassa sarjassaan painiva artisti.

Lavalle noustessaan Turisti ei ainoastaan räppää. Hän tanssii, laulaa, näyttelee ja tarjoaa yleisölle todellista teatteria. Tätä et halua missata.

NCO on ehkä Suomen hauskin persoona. Harva artisti pystyy puhumaan vaikeista asioista yhtä nerokkaan kepeästi kuin NCO. Ei mistään kotoisin olevan artistin musiikista löytyy samaistumispintaa, huumoria ja herkkyyttä yhdistettynä kokeellisiin biitteihin.

NCO:n eli tuttavallisemmin Enskan uusin taidonnäyte on vuonna 2022 julkaistu ”Addikti” -albumi. Se on musiikillisesti monipuolinen ja kunnianhimoinen kokonaisuus, jonka kappaleet käsittelevät addiktion sykliä ja elämää kokonaisvaltaisesti.

NCO on kokenut seremoniamestari. Hän osaa viihdyttää, yllättää ja ottaa yleisön haltuun.

-----------------------

Liput ennakosta 17€
Salin ovet: 21:00
Showtime: 22:00

Muokattu: 09.12.2022