Lapinmatkaaja, pidä paussi!

Julkaistu:

21.02.2019
| Kirjoittanut:

Lapista tulossa ja tuliaiset hankkimatta? Vai kuulutko niihin onnellisiin, joiden hiihtoloma vasta alkaa? Niin tai näin, pieni tauko ajomatkalla on varmasti tervetullut.

Kuva: KivaaTekemistä.fi

KivaaTekemistä suosittelee kurvaamaan Länsi-Lapin Juoksenkiin, missä Tähtikohteemme Pörröporo pitää matkailijoita hyvänä lohikeitollaan ja uunituoreella ohrarieskallaan! Samalla pysähdyksellä hoituvat myös ne tuliaisostokset, itselle ja muille. Perinteisten, laadukkaitten matkamuistojen lisäksi Pörröpörö on keskittynyt Lapin luonnon tuotteisiin, joita on kiva viedä tuliaiseksi ja vielä kivempi pitää itse!

Kuva: KivaaTekemistä.fi

Ja jos autossasi matkaa koira tai kissa, sitä suuremmalla syyllä on tauko paikallaan – matka on lemmikillesi vielä monin verroin puuduttavampi kuin sinulle. Pörröporo ei unohda lemmikkejäkään, vaan niille on omaa tarjontaa: luut, jauhelihat ja makupalat niin koirille kuin kissoillekin. 🐕🐈

Lue myös juttumme vuoden takaa, Pörröporosta ja muista Länsi-Lapin kohteista! (www)

Lisää yksilöllisiä ostoksia löydät hiukan etelämpää, Oulun lähellä Vaalassa sijaitsevasta osto- ja myyntiliike Pänikkä & Piirongista! Tästä ihanasta pikkuputiikista löydät paljon ihanaa ostettavaa – uutta ja vanhaa, tavaroita, jotka tuovat muistoja lapsuudesta.

Kuva: Pänikkä ja Piironki, Vaala.

Kuva: Pänikkä ja Piironki, Vaala

Löytyyköhän alta muita Lapin-matkasi varrelle sattuvia kohteita? Tähtikohteitamme uskallamme suositella rinta rottingilla, ne olemme itse testanneet ja hyviksi havainneet! Tässä pohjoiset Tähtikohteemme – kaikki Tähtikohteemme löydät sivuiltamme kivaatekemista.fi!

Itä-Suomen reitillä 5-tiellä kannattaa hoksata puolestaan Joroisten uniikki Riikka-Piikka lankoineen, koruineen, leluineen ja lahjatavararoineen!

Riikka-Piikan nimikkosuklaata ylöjärveläisen Suklaatilan tuottamana, muita herkkuja, Heikkilän Yrttitilan mausteita ja Riikan suosikkikassi! Kuva: KivaaTekemistä.fi

Entäpäs se Pohjanmaan reitti? 3-tiellä Kurikan Jalasjärvellä sijaitsee vuonna 1920 perustettu pellavakutomo. Jokipiin Pellavan tehtaanmyymälä palvelee sinua erikoisvalikoimineen, joita muualla ei ole saatavilla.

Ihanaa avaruutta. Perinteikkään pellavakutomon vanha osa on saanut uuden käyttötarkoituksen. Kuva: KivaaTekemistä.fi

🔸🔸
– MAINOS –

KIVAA TEKEMISTÄ -MEDIAN TÄHTIKOHTEITA LAPISSA! OLEMME VIERAILLEET, TESTANNEET JA HYVIKSI TODENNEET.

Lomamaja Pekonen – laadukas majoituskohde Luoteis-Lapin Muoniossa (www)
Kierinki Village – idyllinen, autenttinen lapinkylä ja lomakylä Sodankylän lounaisosassa (www)
Pörröporo – tasokas poronlihamyymälä ja taukopaikka Länsi-Lapin Pellossa: Lapin antimet metsästä, tuntureilta ja järvistä (www)
Tonttula – koko perheen elämyskylä Levin Könkäällä (www)
Lapin Luontoelämys – ikimuistoisia retkiä, vaelluksia ja liikunta- ja luontoelämyksiä, yritys toimii Kittilästä käsin (www)

Tutustu kaikkiin Tähtikohteisiimme ympäri Suomen. (www)
🔸🔸

❄☃❄☃❄☃❄

Artikkelissa esiteltyjen kohteiden yhteystiedot:

Pörröporo (www)
Karpinniementie 1
95640 JUOKSENKI, PELLO
p. 0400 397 655

Pänikkä ja Piironki (www)
Vaalantie 25
917400 VAALA
p. 044 317 7707

Jokipiin Pellavan tehtaanmyymälä (www)
Pellavatehtaantie 35
61280 JOKIPII, KURIKKA
p. 010 839 4500

Riikka-Piikka -lahjamyymälä (www)
Joroistentie 5
79600 JOROINEN
p. 0207 341100

🔸🔸

❄ Tässä artikkelissa mainitut kohteet ovat KivaaTekemistä.fi -palvelun Tähtikohteita ja vuosittaisia media-asiakkaita❄

Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, puh. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää
KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa, seuraa Instagramissa tai tilaa KivaaTekemistä -uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajana saat vinkit Suomen kivoimmista kohteista ja tapahtumista sähköpostiisi sopivasti n. 1 kuukauden välein.