Time: 0.0259 Seconds\n

Tonttula - elämyskylä Levillä

Köngäs

Tonttula - elämyskylä Levillä
Kohteen nimi: Tonttula - elämyskylä Levillä
Osoite: Palosaarentie 30, 99140,Kittilä
Puhelinnro: +358 16 6510 500
WWW:: https://www.lapintonttula.fi/
Lisätieto:
Tonttulan ympärivuotiseen ohjelmatarjontaan, kuten Keltanuttuisen Tontun kesäretkeen ja Metsätontun retkeen syyslomaviikoilla, voit tutustua tarkemmin Tonttulan kotisivuilla.

Katso kartta isompana

Esittely:

Koe Tonttula, unohtumaton paikka, jossa ihminen ja luonto ovat yhtä ja ajalla ei ole merkitystä. Täällä voit tuntea Lapin taian ja hengittää Euroopan puhtainta ilmaa. Lodgehotelli Taivaanvalkeat ja Tonttula on ainutlaatuinen kokonaisuus Ounasjoen rauhallisessa rantamiljöössä. Vain kahdeksan kilometrin päästä Leviltä löydät paikan, jollaista ei muualla ole – ei katuvaloja, ei vaatimuksia, vain rauhaa ja elämäniloa.

Tonttula sijaitsee Levillä, Könkään kylässä. Kittilän lentokentältä matka Tonttulaan kestää vain 20 min ja autoillen on helppo löytää perille. Hotellirakennuksen sisätilat sopivat majoitus-, juhla- ja kokouskäyttöön. Pihapiiri puolestaan tarjoaa rajattomat mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin. Tämä on erinomainen paikka ryhmille, perheille ja Sinulle, joka haluat kokea jotain erilaista.

Tonttulan ympärivuotinen elämyskylä aktiviteetteineen on tunnettu ja vetovoimainen tarinoihin ja mytologiaan pohjautuva matkailukohde. Se pohjaa tarinoihin, satuihin, kulttuuriin, fantasiaan ja mytologiaan. Se on luonnon oma huvipuisto.

Kohteessa yhdistyy kaksi vahvaa matkailutrendiä: luonto- ja kulttuurimatkailu. Aikuiset ja lapset ympärivuoden kaikkialta maailmasta ovat tervetulleita Tonttulaan.

Kommentoi