Amer sai uuden ravintolan Tuusulassa

Julkaistu:

12.03.2024
| Kirjoittanut:

Lounasravintola Boston sijaitsee Tuusulanväylän varrella. Aidan sisäpuolella on laaja maksuton parkkialue.

Kokenut ravintola-alan tiimi ja perheyritys käynnisti ravintolatoiminnan uudelleen perinteikkäällä Tuusulan Amerilla tammikuun lopulla 2024. Tarjolla on laaja buffetpöytä maanantaista perjantaihin aamukymmenestä iltapäivä kolmeen.

Yrittäjä Jarkko Ikonen kertoo, että Lounasravintola Boston haluaa tarjota hyvää ruokaa laadukkaista raaka-aineista ja ystävällistä palvelua. 40 vuotta asiakaspalvelualalla niin kaupan lihatiskillä kuin ravintoloitsijana työskennellyt Jarkko kertoo, että asiakkaat tulevat ravintolaan useimmiten positiivisella mielellä.

Jarkko, Ada, Anne ja Tommy työskentelivät aiemmin ravintolassa Tuusulan Ristikivessä.

Työnjako Bostonissa menee karkeasti niin, että Jarkko ja Tommy vastaavat keittiöstä ja Anne ja Ada ravintolasalista. Kaikki työntekijät ovat palvelleet tarvittaessa myös kassalla.

Anne ja Ada muistuttavat ruoan tuoreudesta, sillä ravintolasta on tullut suosittu ja ruoka vaihtuu linjastoilla taajaan. Vierailupäivänäni salaattibuffetissa oli tarjolla lähes 20 lajiketta.

Mainioita makuja ovat minusta olleet esimerkiksi oliivit, mozzarella, pikkelöidyt kukkakaalit kuin erilaiset mauste- ja suolakurkut sekä jalapeno – perussalaatteja tomaatteja, kurkkuja, porkkanaa, punajuurta, lehti- ja kaalisalaatteja unohtamatta.

Ada muistuttaa, että ruoka on laktoositonta, palvelu lämminhenkistä ja tarvittaessa aterioita voi noutaa tai koota itse myös take away:na.

Lounasravintola Bostonissa on uusittu tyylikäs harmaan sävyinen lattia. Myös seiniä ja keittiötä on remontoitu. Ravintolasalin kalustus on uudistettu.

Enimmillään 120 asiakaspaikkaa tarjoava Boston palvelee paitsi lounasravintolana myös tarvittaessa juhlatilana. Tilasta on mahdollista erottaa noin 20 hengen kabinetti.

Ravintola tarjoaa pääsääntöisesti kolme lämmintä ruokaa, kaksi lisuketta, päivän keiton sekä erikseen tilattavan päivän leikkeen.

Tommy kertoo, että joka päivä on tarjolla jokin kasvivaihtoehto.

Aina on saatavissa myös gluteenitonta. Kannattaa kysyä keittiöstä, ellei löydy sopivaa. Satsaamme tuoreisiin raaka-aineisiin ja pyrimme kotimaisuuteen.

Perjantaina 8.3.2024 tarjolla oli hawaijinleike bearnaisekastikkeella, naudan kebab ja turkkilainen jugurtti, valkosipuliperunat sekä kukkakaali mac and cheese, päivän leikkeenä pippurihärkä 200 g.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

🔸🔸

MAINOS – TÄHTIKOHTEITAMME KESKI-UUDELLAMAALLA! ✨

  • Kenkäkingi – suutari ja second hand Keravalla (juttu 4/23)
  • Keravan Muovi ja Lelu – lelu-, peli- ja taloustavarakauppa (juttu 3/24)
  • Talma Ski – laskettelukeskus Sipoossa (juttu 1/24)
  • Tyykipuoti – kangas- ja ompelutarvikekauppa, Kerava (juttu 4/24)

🔸🔸

Boston on vilkkaimmillaan klo 11-13 välisenä aikana. Niin työikäiset kuin eläkeläiset ovat löytäneet paikan, jossa on toiminut ravintola 2000-luvulla kahden eri yrittäjän toimesta aiemminkin. Henkilökunta on ilahtunut suosiosta ja saa asiakkaista energiaa.

Jarkko muistuttaa, että lähes kaikki on itse tehtyä, ei kuitenkaan aivan kaikki. Runebergin päivänä oli tarjolla leipomon tekemät runebergintortut, jotka eivät todellakaan kuulu joka lounasravintolan jälkiruokavalikoimaan!

Jälkiruokina on ollut myös erilaisia kiisseleitä, kermavaahtoa, kinuskivanukasta, jäätelöä kastikkeineen ja pannukakkua. Suu jää makeaksi ja päivä jatkuu. 😋

Funkkistyylinen suojeltu rakennus on 1950-luvulta. Ravintola palvelee tehdasosan toisessa kerroksessa, jossa aikanaan toimi tehtaan työntekijöiden henkilöstöruokala. Johto ja toimihenkilöt ruokailivat kerrosta ylempänä.

Hyvä ja monipuolinen ravintolatarjonta tekee hyvää koko eteläisen Hyrylän elinvoimalle. Tuusulan perinteikäs iso työllistäjä ja kulttuurihistoriallinen kohde, Amerin entinen tupakkatehdas, ansaitsee elävän ravintolan.

🔸🔸

YHTEYSTIEDOT

Lounasravintola Boston (kotisivutFBIG)
Amerintie 1
04320 Tuusula

Sähköposti: tuusulanboston(a)gmail.com
Puhelin: 050 304 1313

Lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 10-15.

Rakennuksen historiasta kertova kartta Kreikan tupakantuottajista, joilta tehdas ilmeisesti hankki raaka-ainetta toimintavuosinaan 1950-luvulta 2000-luvun alkuun.

Kuvat: KivaaTekemistä.fi

🔸🔸

Lounasravintola Boston on KivaaTekemistä.fi -palvelun Tähtikohde ja media-asiakas. (kaupallinen yhteistyö)

Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, p. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää

KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa tai seuraa Instagramissa.