Kuukauden kohde: Upea Tuusulanjärvi sai uuden Pescator Villas -majoituskohteen ja Visit Lake Tuusula -bussin!

Julkaistu:

09.05.2018
| Kirjoittanut:

Pescator Villas, tasokas majoituskohde Tuusulanjärven etelärannalla. Kuva: KivaaTekemistä.fi / Johanna Hurtig

Kulttuurihistoriaa pursuava Tuusulanjärvi Keski-Uudellamaalla on matkailukohde, jonka jokaisen kannattaa kokea vähintään kerran elämässään.

Tuusulanjärven rantamilta on saanut vaikutteita koko joukko Suomen sadan vuoden takaisia kulttuuriperinnön rakentajia: niin Suomen tunnetuin säveltäjä Jean Sibelius kuin taidemaalarit Pekka Halonen, Venny Soldan-Brofeldt sekä Sibeliuksen vaimon Ainon veli Eero Järnefelt, taidemaalari hänkin.

Lista ei lopu. Paitsi upea taitelijakoti Halosenniemi myös runoilija J. H. Erkon taiteilijakoti Erkkola on osa Tuusulan kunnan museota. Kun Halosenniemessä yleisöopastukset ovat sunnuntaisin klo 13, Erkkolassa ne pidetään kolme tuntia myöhemmin klo 16.

Tärppinä poimimme Erkkolan kesänäyttelyn Tuusulassa 1940-luvulta 1980-luvulle saakka vaikuttaneesta kuvittaja, kuvataiteilija Martta Wendelinistä. Hän on tunnettu muun muassa Kotiliesi-lehden ja Anni Swanin kirjojen kuvituksista.

Pitkulainen Tuusulanjärvi pohjoisesta, Järvenpäästä päin katsottuna. 130-vuotiaat Suomen Tivoli – kuva kiertueavauksesta huhtikuulta 2018 – ja Tivoli Sariola ovat osa alueen kulttuurihistoriaa. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Tuusulanjärven taitelijayhteisö sai alkunsa, kun kansalliskirjailijamme, sanomalehtimies Juhani Aho ja taidemaalari Venny Soldan-Brofeldt muuttivat Järvenpään Aholaan vuonna 1897. Kerromme lisää jäljempänä, lisätietoa taiteilijayhteisöstä ja Tuusulanjärven kohteista myös täällä.

Tuusulanjärvi on paitsi perinteistä kulttuuria myös ihania maisemia, aktiviteetteja sekä menoa ja meininkiä, esimekkeinä ratsastus, golf, minigolf, kesäteatterit, pakohuonepelit, taidegalleriat, putiikit ja lukuisat ravintolat ja kahvilat, joista osa sijaitsee taidekohteissa.

Pescator Villas tarjoaa sekä yhdessäoloa että omaa rauhaa suomalaisen luonnon keskellä

Kivaa Tekemistä tutustui Tuusulanjärven etelärantamille kohonneeseen upeaan kolmen vuokrattavan villan korkeatasoiseen Huippuhuoneistot Pescator Villas -majoituskohteeseen.

Kohde soveltuu eritoten ryhmille, perhe- ja ystäväporukoille kodinomaiseksi juhla- ja rentoutumispaikaksi. Kyseessä on samalla suomalainen luksus ulkomaisille matkailijoille. Pescator Villas Tuusulan Paijalassa Tuusulanjärven rannalla sijaitsee alle puolen tunnin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Kohdetta hoitaa Krista Lahti miehensä Jari Lahden johtamasta kiinteistökehitykseen erikoistuneesta Stonerin Oy -perheyrityksestä. Nyt vuokrattavat villat rakennettiin alunperin korkeatasoisiksi asunnoiksi. Juuri siksi ne soveltuvat kodinomaiseen vapaa-ajan viettoon sekä yksityis- että yritysryhmille.

Krista Lahti ja oikealla restonomiopiskelija Krista-Mari Katajisto, joka siirtyi Stonerinille Hiltonista. ”Kun tuli tämmöinen tilaisuus!”, Krista-Mari kertoo innostuneesti. 🙂 Kuva: KivaaTekemistä.fi / Johanna Hurtig

Kohde on ostettu vuonna 2012 ja sen jälkeen remontoitu, sisustettu ja stailattu vaativallekin majoittujalle soveltuvaksi – porealtaineen, saunoineen, master bedroomeineen, akustisine lipastoineen, erikoissuihkuineen ja järvinäköaloineen. Kohde avattiin lyhytaikaiseen vuokrauskäyttöön loppuvuonna 2016.

Oli kuin astuisi asuntomessukohteeseen. Tilaa ja avaruutta kolmikerroksisissa villoissa riittää huoliteltuine värimaailmoineen. Silmä lepäsi ja siulu rauhoittui.

Krista kertoo, että villoista Lohessa ja Kuhassa on kussakin 13 makuupaikkaa. Karpissa niitä on 11, mutta Karpissa on isoin yhteinen oleskelutila. Villoissa on paitsi alakerrassa isompi sauna porealtaineen myös ylimmässä kerroksessa saunat master bedroomien yhteydessä, jolloin esimerkiksi naiset ja miehet voivat halutessaan jakaantua omiin saunoihinsa lukumäärästä riippuen.

Huoliteltuja yksityiskohtia. Kuva: KivaaTekemistä.fi / Johanna Hurtig
Pescator Villas. Kuva. KivaaTekemistä.fi / Johanna Hurtig

Entä mitä asiakkaat ovat sanoneet?

”Pääsääntöisesti ihmiset ilahtuvat, sanovat ”wau”. Jotkut ovat tulleet halaamaan löytäessään ihanan rentoutumiskohteen.”

Krista kertoo, että Huippuhuoneistot Pescator Villas on saanut Booking.com -palvelun asiakasarvosteluissa huippupisteet 9,6/10.

Useille kohderyhmille – palveluiden kera

Kohde soveltuu paitsi yksityisille perheille, perhejuhlijoille, ystäväporukoille, yhtä lailla myös yrityksille. Yritys tai organisaatio haluaa usein tutustuttaa ulkomaiset asiakkaansa suomalaiseen luontoon ja luksukseen. Pescator Villoissa ja Tuusulanjärvellä se onnistuu!

On hienoa, että kohde sijaitsee sananmukaisesti kivenheiton päässä upeasta Tuusulanjärven ympäri kiertävästä, suositusta kevyen liikenteen rengasreitistä. Yllätyimme positiivisesti, kun Pescator Villoilta löytyy omat persoonallisen jämäkät polkupyörät matkailijan käyttöön veloituksetta.

Tekiskö mieli? Yksi Suomen upeimmista pyöräilyreiteistä odottaa. Kuva: KivaaTekemistä.fi / Johanna Hurtig

Mikä parasta, tänä kesänä tätä samaa järveä kiertää maantietä pitkin uusi hop on hop off -tyyppinen Visit Lake Tuusula -bussi! Lisätietoa tästä.

Krista kertoo, että he tekevät majoitusyrityksenä yhteistyötä Tuus-Cateringin, Catya’s Cateringin ja M.Cateringin kanssa asiakkaan tarpeesta riippuen. Yhtä lailla majoittuja tai juhlija voi hoitaa ruokailunsa itse vaikkapa villan omaa täysvarusteltua keittiötä hyödyntäen.

Elintarvikealalla aiemmin markkinointi- ja kehitystehtävissä työskennelleestä Kristasta paistaa innostus kohteen kehittämiseen ja elämysten tuottamiseen matkailijoille.

”Me puhutellaan asiakasta, joka odottaa modernimpaa, nykyaikaista, suomalaista, tasokasta majoitusvaihtoehtoa. Tässä on helppo olla yhdessä, mutta samalla kohde tarjoaa yksityisyyttä. Isommat ryhmät voivat vuokrata useamman villan kerralla.”

Krista muistuttaa upeista Tuusulanjärven aktiviteeteista ja kulttuurikohteista niitä haluaville.

”Meillä on upeita ravintoloita, kuten Krapi ja Kerho. Järvellä järjestetään aurinkolautta- ja kirkkoveneretkiä. On golfia, minigolfia, konsertteja, Sibeliuksen Ainola, Halosenniemi ja niin edelleen – ja ennen kaikkea oma rauha ja luonto.”

Tuusulan Golfklubin (Kirkkotie 51) yhteydessä toimii näppärä koko perheen kohde, uudenkarhea minigolf. Lähistöllä sijaitsee niin Krapi kuin Gustavelund ravintolapalveluineen ja kesäohjelmineen. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Tasokasta ravintolatarjotaa järven ympäristössä on paljon, mukaan lukien mm. länsipuolen uudehko Härmän Rati, Vanhankylän Kartano ja itäpuolen arkkitehtuurisesti kaunis ja ainutlaatuinen Gustavelund brunsseineen sekä Hyrylän uusi, freesi lounaspaikka Nurkka 10 mukaan taittuvine salaattiannoksineen!

Pescator Villas sijaitsee Tuusulanjärven rannalla rauhallisen asuinalueen tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien (oma auto, bussi) äärellä.


MAINOS: UUTTA TUUSULANJÄRVELLÄ KESÄLLÄ 2018!

Visit Lake Tuusula hop on hop off -bussi 15.5. – 31.8.2018

Visit Lake Tuusula -bussi vie sinut kätevästi Tuusulanjärven nähtävyyksiin. Reitti on tarkoin valittu ja se kulkee alueen kaikkien museoiden ja majoituskohteiden ohi. Reitin varrella on 21 pysäkkiä, jotka on merkitty bussin nimellä.
Lippu on voimassa koko päivän ja voit nousta bussiin tai jäädä pois kyydistä niin monesti kuin haluat hop on hop off -tyylisesti. Lue lisää tästä.

Tutustumiskierros Tuusulanjärven ympäristoon

Tuusulanjärven rantamilla on kymmeniä vierailun arvoisia kulttuuri-, taide- ja shoppailukohteita. Tuusulanjärven Matkailu ry ylläpitää monipuolista VisitTuusulanjärvi.fi -sivustoa. Yhdistys tekee yhteistyötä alueen yritysten ja kohteiden sekä Tuusulan kunnan ja Järvenpään kaupungin kanssa.

Tuusulan keskustajaama Hyrylä sijaitsee Tuusulanjärven eteläpäässä – ja Järvenpää nimensä mukaisesti järven toisessa päässä, pohjoispäässä. Kirjoitimme Hyrylästä helmikuussa (www) ja Järvenpäästä viimeksi tivoliteemalla huhtikuussa (www). 🙂

Kun järven ympäri pyöräilee, länsipuoli on kumpuilevaa ja enemmän mutkittelevaa maalaismaisemaa, itäpuoli puolestaan enemmän asuttua, rakennettua seutua.

Oletpa liikkeellä pyörällä, autolla tai muulla kulkupelillä, itäpuolella voit haarautua etelästä tullessa Ravintola Krapihovin jälkeen päätieltä vasemmalle Rantatielle. Sen varrella sijaitsevat muun muassa juhla- ja ravintolakohde Onnela, Lottamuseo ja Halosenniemi. Hetimmiten kun Rantatie yhdistyy päätiehen, oikealla sijaitsevat ensin Kallio-Kuninkala, sitten Ainola ja vasemmalla Ahola.

Niin tiivis taitelijayhteisö on ollut! Tuntuu, että jokaisen mäen harjalla on jotakin merkittävää, viestejä Suomen tarinasta.

Lottamuseo hurmaa. Opas Pauliina Pajala toivottaa tervetulleeksi. Kuva: KivaaTekemistä.fi / Johanna Hurtig

Lottamuseo

Vierailimme Syvärannan Lottamuseossa, jota näyttelyineen meille esitteli opas Pauliina Pajala. Lottamuseo on upea ja idyllinen kohde, jossa voi uppoutua naisten tärkeään työhön vaikeina sotavuosina. Museo on touko-syyskuussa avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 9-18, yleisöopastus päivittäin klo 15. Arkisin on tarjolla sekä lounas että keittolounas idyllisessä Lottakanttiinissa, viikonloppuisin keittolounas.

Tai ota antimet museon puistoon ja järvelle antavalle terassille – ja naatiskele!

Pauliina kertoi, että museo on saanut palautetta miljööstään puutarhoineen sekä kahvilan kotoisasta tunnelmasta. Erikoisnäyttely Avaa sydämesi käynnistyi 14.2.2017. Perusnäyttelynä on ollut Lotan tarina vuodesta 2012. Lottamuseo järjestää tapahtumia myös lapsille.

Syvärannan historia on pitkä, mutta nykyinen Syvärannan Lottamuseo on vuonna 1996 avattu, arkkitehtien Irmeli ja Markus Visannon suunnitelema uudisrakennus. Museota ylläpitää Lotta Svärd Säätiö.

Kallio-Kuninkala pysäytti – Pekka Laitinen kertoi tarinoita mestareista vuosikymmenten takaa. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Kallio-Kuninkala

Voisiko olla sopivampaa haastatelvaa kuin ystävällinen herra Pekka Laitinen, jonka vanhemmat muuttivat evakkoina Karjalasta Järvenpäähän. Sille tiellä Pekkakin jäi.

Tapasin Laitisen ensi kerran viime kesänä sattumalta ollessani ystäväni kanssa rentoutumassa Tuusulanjärven kiertoajelulla. Kysyessäni Laitinen esitteli Kallio-Kuninkalaa kuin omaansa. Ja oma tilahan se melkein onkin!

Soitin Pekalle nyt uudemman kerran. Laitinen on vuodesta 1972 toiminut osa-aikaisena talonmiehenä Paloheimon teollisuussuvun säätiöidyssä Kallio-Kuninkalassa, mutta hänen leipätyönsä oli Finnairilla. Paloheimon suvun suurmies oli Kallio-Kuninkalan ostanut vuorineuvos K. A. Paloheimo (1862-1949), joka oli perustamassa ja johtamassa merkittäviä suomalaisia liikeyrityksiä ja oppilaitoksia.

Kallio-Kuninkala on upea tila mintunvihreine päärakennuksineen Tuusulan ja Järvenpään välisen tien nro 145 varrella hieman Rantatiestä pohjoiseen, järven ja tien itäpuolella.

Kallio-Kuninkala on viimeisteltyine navettastudioineen Sibelius-Akatemien koulutuskeskus, mutta kesä-heinäkuussa päärakennuksessa toimii vierailun arvoinen kesäkahvila. Mäen harjalta avautuu näkymä rakennetun ympäristön ylitse kauas Tuusulanjärvelle.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

🔸🔸

MAINOS – Kivaa Tekemistä -verkkokaupasta kotimaista sijoituskirjallisuutta ja Jokipiin Pellavan lahjapakkauksia. Alennuskoodi: ”ALE2023”
Katso lisää

🔸🔸

Pekan äiti toimi pitokokkina niin Sibeliuksille, Järnefelteille kuin Paloheimoille. Pekka kertoi taluttaneensa kouluvuosina parin vuoden ajan herttaista iäkästä Aino Sibeliusta käsikynkässä. Aino oli jatkuvasti kysellyt ja valistanut: ”Tietääkö Pekka sitä ja tietääkö Pekka tätä…”

Laitinen kertoo säveltäjämestarin hiljaisuutta vaativista hetkistä. Inspiraatio kumpusi usein yöllä.

Pekka on syntynyt 1945 ja hän kertoi olleensa Ainon apuna 14-15-vuotiaana, joten Suomen suurimman säveltäjämestarin puolison on täytynyt olla noin 90-vuotias. Pariskunta oli pitkäikäinen. Aino Sibelius asui Ainolassa elämänsä loppuun saakka, vielä 12 vuotta miehensä poismenon jälkeen. Ainola on Kallio-Kuninkalasta katsottuna peltoaukean pohjoispuolella.

Pekka jatkaa. Hän muistaa kansallistaiteilijan Pekka Halosen tyttären Anni (Annikki) Paloheimon kertoneen 1980-luvulla tarinan kansalliskirjailijasta Juhani Ahosta, joka oli innokas kalastaja. Aho oli tullut kalareppu olalla Kallio-Kuninkalaan kysymään Paloheimoilta, maistuisiko herrasväelle kala.

Laitinen suosittelee tutustumista Aholaan, jossa on lisää tietoa muun muassa Ahon kalastusharrastuksesta.

Aholan iloisilla oppailla, oikeassa yläkuvassa, Maria Tukialla ja Topias Aholalla ei mennyt sormi suuhun kiperissäkään kysymyksissä. Kuva: KivaaTekemistä.fi / Johanna Hurtig

Ahola ja Ainola

Suuntaamme kuvaajan Johannan kanssa Aholaan. Meitä vastassa ovat ystävälliset oppaat Maria Tukia ja Topias Ahola.

Ahola eroaa muista seudun taitelijakodeista siinä, että Aho ja vaimonsa Venny Soldan-Brofeldt asuivat Aholassa vuokralla. Siksi siellä ei ole niin autenttisia huonekaluja kuin esimerkiksi Ainolassa.

Mutta mitä Maria ja Topias meille kertoivat? Paljonkin. Kaikkiin kysymyksiin sateli vastauskia.

Entä miten kirjailija ja kuvataiteilija oikein tapasivat?

Maria kertoo oitis salamarakastumisesta Kuopion laulujuhlilla! Venny oli maalaamassa Kuopiossa Minna Canthin muotokuvaa. Savosta kotoisin olevalla Juhanilla oli tapana käydä laulujuhlilla. Loppu on historiaa.

Topias muistuttaa, että Suomen ensimmäisellä Helsinki-Hämeenlinna -rautatiellä oli oma osuutensa siinä, miksi ainutlaatuinen taitelijayhteisö syntyi juuri Tuusulanjärvelle.

Aholassa on paitsi perusnäyttely myös Sisällissota-aiheinen erikoisnäyttely. Yläkertaan on tulossa kesäkuun puolivälistä alkaen taidemaalari ja -graafikko Kaisu Sirviön näyttely.

Entä mitä siitä kalastuksesta? Sitä, että Tuusulanjärvellä kalastettiin verkoilla ja rysillä, ja että Juhani Aho toi perhokalastuksen Suomeen! Mitäpä maailmaa kolunneet suurmiehet eivät olis tehneet. 🙂

”Ainola on numero yksi”, toteaa Pekka Laitinen alueen matkailukohteista. Kuva: KivaaTekemistä.fi / Johanna Hurtig

Ainola on autenttisena säilynyt Sibeliuksen perheen taitelijakoti, jossa oli jo toukokuun alkupäivinä liikkeellä vilkkaasti niin kotimaisia kuin kansainvälisiä matkailijoita.

Huomion kiinnittävät upeat vihreät kaakeliuuni ja takka sekä arkkitehtuurisesti kaunis vaaleanruskea ruokailuryhmä, joka oppaiden mukaan on ostettu Stockmannilta jo Sibeliusten elinaikana.

Ainolassa toimii suosittu kahvila lipunmyynnin yhteydessä ennen varsinaista päärakennusta.

Aateliskartanon juurilla. Vanhankylänniemen tiimeineen elävöittänyt Lauri Ollari kertoo, että yrittäminen ei ole aina ollut helppoa. Kuva: KivaaTekemistä.fi / Johanna Hurtig

Vanhankylänniemi

Lopuksi vierailimme järven länsipuolella Vanhankylänniemessä. Astuimme sisään kartanoon ja kannettavan tietokoneen kanssa pöydän ääressä työskenteli sopivasti yrittäjä Lauri Ollari.

Ollari ryhtyi Luovat Palvelut -yrityksensä kanssa Järvenpään kaupungin omistaman Vanhankylänniemen yrittäjäksi kolme vuotta sitten. Sitä ennen Vanhankylänniemi vietti haastattelemamme Pytingin Puoti -aktiivin Arto Ojalan mukaan pitkään hiljaiseloa. ”Uudella Vanhiksella” onkin luvassa 3-vuotissynttärit 9.6.2018. Paikalle saapuu lähes 30 kauppiasta.

Muutenkin Vanhankylän Kartanon tapahtumatarjonta on vilkasta – aivan kuten järven toisella rannalla Gustavelundin ja Krapin. Kaikki kolme kohdetta tarjoavat ravintola-, kokous- ja elämyspalveluita. Ollari tiimeineen on kehittänyt Vanhankylänniemestä aiempaa vetovoimaisen matkailu- ja campingalueen.

Kiintoisa tapahtuma Vanhankylänniemessä on myös perinteinen koko perheen vesiliikuntatapahtuma Tuus Tuusulanjärvelle! lauantaina 19.5. klo 11–14, Niemennokantie 10–12. Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua eri vesilajeihin, kuten SUP-lautailuun, purjehdukseen, melontaan ja purjelautailuun. Tapahtuman järjestävät Tuus-Melojat, Tuusulanjärven purjehtijat, Vesilentokerho ja GasreSports. (www)

Vanhankylän Kartanon pihapiirissä sijaitsee Järvenpään kesäteatteri, jossa nähdään tänä kesänä Miikka Nousiaisen romaaniin pohjautuva komedia urheiluhulluuden pyörteissä, Maaninkavaara, 15.6.-18.8.2018 (www). Krapin kesäteatterissa vastarannalla nähdään puolestaan komedia Pokka pitää 8.6.-12.8. (www).

Käsityöläismyymälä Pytingin Puoti on Arto Ojalan mukaan yli 200 vuotta vanha, alunperin asuinrakennus, Vanhankylän Kartanon vieressä. Harrastajakäsityöläinen Pirkko Korpela ei lähde omien sanojensa mukaan kulumallakaan puodista. 🙂 Kuva: KivaaTekemistä.fi / Johanna Hurtig

Ollari palaa historiaan. Vanhankylänniemellä on merkittävä rooli Tuusulan ja Tuusulanjärven historiassa. 1600-luvulla vihtiläisen ratsutilan poika Niilo Laurinpoika lähti sotilasuralle ja yleni lopulta 30-vuotisessa sodassa Saksassa ratsumestariksi. Hänet aateloitiin 1641 nimellä Nils Stålhane. (www)

Stålhane vaurastui ja osti Vanhankylänniemen lähialueet ja -tilat. Näin Vanhankylän Kartanosta tuli alueen ainoa aateliskartano!

Nilsin joukkojen sodassa viholliselta irrottama aseen lukko löysi tiensä myös Tuusulan kunnan nykyiseen vaakunaan. Ahkera kirkossakävijä Stålhane oli vaikuttamassa siihen, että järven vastarannalle kohosi ensin kappeli ja myöhemmin 1700-luvulla nykyinen Tuusulan kirkko. Niinpä tuusulalaisten ei tarvinnut matkata enää Sipooseen saakka kirkonmenoihin. Stålhane tuki hanketta, joka johti Tuusulan seurakunnan ja pitäjän syntyyn.

Valitse näistä! Kallio-Kuninkala (vas. ylh.), Erkkola (oik. ylh.), Halosenniemi (vas. alh.) ja Koskenmäen ranta Hyrylässä (oik. alh.). Kuva: KivaaTekemistä.fi / Johanna Hurtig

Edellä kuvatun Pytingin Puodin lisäksi Tuusulan alueella on useita muitakin uniikkeja shoppailukohteita. Näitä ovat Rantatiellä sijaitseva Marin Memories, Pirkonkin suosittelema Villa Cooper Järvenpään Citymarketin kulmilla, Lentävä Lapanen Järvenpään keskustassa sekä Somia Living ja Onnion Store Hyrylässä ja Koiramäen Pajutalli Etelä-Tuusulassa. (www)

Kysyimme lopuksi kuulumisia Tuusulanjärven Matkailu ry:n toiminnanjohtajalta Marjo Ranta-Irwiniltä.

Aivan ykkösjuttu matkailijoille on Marjon mukaan uusi Visit Lake Tuusula hop on hop off -bussi. Päivämaksu on 5 euroa ja Museokortilla bussiin voi hypätä maksutta. Hop on hop off -tyylinen menopeli on samalla ekologinen vaihtoehto matkailijalle.

”Jatkossa ihmiset, jotka tulevat esimerkiksi Helsingin seudulta junalla Järvenpään asemalle tai Ainolan seisakkeelle, pääsevät kätevästi muihinkin kohteisiin. Kaikille liikkuminen ei ole niin helppoa omin voimin. Bussi yhdistää kaikki kohteemme!”, Marjo huudahtaa.

🔸🔸

YHTEYSTIEDOT

Huippuhuoneistot Pescator Villas
Kalamestarintie 6
04300 Tuusula

Kotisivut (www)
FB-sivut (www)
Instagram (www)

p. 040 523 3337 (klo 8-17)
sales(a)pescatorvillas.com

Visit Tuusulanjärvi / Tuusulanjärven Matkailu ry
Metallimiehenkatu 2-4
04410 Järvenpää

Kotisivut ja kohteet (www)
Visit lake Tuusula -bussi (www)
FB-sivut (www)
Instagram (www)

p. 044 231 0856
info(a)visittuusulanjarvi.fi

Pescator Villas. Tuusulanjärvi herää uudistusten kesään ja on valmis ihmisiä varten! Kuva: KivaaTekemistä.fi / Johanna Hurtig

Kuvat: Johanna Hurtig ja KivaaTekemistä.fi

Pescator Villas ja Tuusulanjärvi kulttuurikohteena on valittu Kuukauden kohteeksi KivaaTekemistä.fi -mediassa toukokuussa 2018. Pescator Villas ja Visit Tuusulanjärvi ovat KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com -palvelun Tähtikohteita ja media-asiakkaita. Julkaisemme englanninkielisen artikkelin lähiviikkoina.

🔸🔸

Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, p. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää

KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa tai seuraa Instagramissa.