Time: 0.0025 Seconds\n

Hajuvettä ja lihapullia

Musiikkiteatteri Kapsäkki

Hajuvettä ja lihapullia
Kohteen nimi: Hajuvettä ja lihapullia
Osoite: Hämeentie 68, 00550 Helsinki
Tapahtuma-aika:
17.05.2024 - 17.05.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Musiikkikomedia
HAJUVETTÄ JA LIHAPULLIA-elämää estradin vierestä!

Hajuvettä ja lihapullia on teatterin kulisseihin sijoittuva, ronski ja rehellinen matka naisen elämään, sen ihanassa kirjavuudessaan. Tässä esityksessä kaksi uraäitiä antavat luvan kurkistaa kulissiensa taakse: mitä todellisuudessa tapahtuu juuri ennen esitystä, kun epäusko valtaa kesken harjoitusten, miten ideoita syntyy viime hetkessä ja kuinka makealta itselleen nauraminen tuntuukaan.

Tyylilajillisesti monilahjakkaat ystävykset Maria Lund ja Päivi Pylvänäinen kuljettavat rennosti aiheesta toiseen pilke silmäkulmassa, sielukkaan laulun ja suoran puheen avulla. Tämän esityksen voima on, että mikään ei ole pyhää ja kaikelle saa nauraa.

Hajuvettä ja lihapullia on kahden naisen sensuroimaton puheenvuoro epävarmuuksista ja murheista, innosta ja uskosta omaan tekemiseen, kollegoiden välisestä naljailusta ja toisen vilpittömästä kannustamisesta. Esityksen tuoksut viipyilevät Raskaasta Joulusta Nirvanaan ja Piafin kautta oopperaklassikkojen kautta nykypoppiin ja käyvät juuri niin hyvin yhteen kuin hajuvesi ja lihapullat. Bon appétit!

”Poikkeuksellisen korkeatasoista teatteria huippumuusikoiden kera ”-Anna Alatalo/ Hämeen Sanomat

Ohjaus: Kalle Pylvänäinen
Käsikirjoitus: Maria Lund ja Kalle Pylvänäinen
Esiintyjät: Maria Lund, Päivi Pylvänäinen
Viulu: Elisa Järvelä/ Sanna Kokko
Piano: Anu Kosonen

Kesto: n. 2 h (sis. väliajan)
Tuotanto: iltama.fi

Muokattu: 15.05.2024