Tuusulan Hobby Center kiinnostaa radio-ohjattavien harrastajia ja nukkekodin rakentajia!

Julkaistu:

11.12.2017
| Kirjoittanut:

Hobby Center sijaitsee Tuusulan Sahankulmassa (Moukarinkuja 6) samassa kiinteistössä kuin tavaratalo Puuilo. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Vierailimme jälleen tänä syksynä sekä marras- että joulukuussa jatkuvasti kehittyvässä Hobby Centerissä. Kun viime vuoden uudistuksia olivat muun muassa perinteiset Scalextric-autoradat, jotka ovat tuttuja jo 80-luvulta (ja yhä saatavilla Hobby Centerissä), nyt uutta on kirppistoiminta kahdella tapaa.

Kauppias Harri Oksanen tarjoaa asiakkaalle hyllypaikan käytetyn radio-ohjattavan myyntiin määräajaksi ja tuote näkyy tällöin myös Hobby Centerin suositussa verkkokaupassa. Toinen uutuus ovat vanhat koottavat pienoismallit, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet aikanaan rakentamatta.

Ei muuta kuin retroilemaan!

Oikealla muovisia koottavia pienoismalleja hyllyt notkollaan ja vasemmalla viime vuoden uudistus, Games Workshopin Warhammer-figuurit ja -lautapelit. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Harri Oksanen. Tietoa ja palvelua niin ilmailusta, radio-ohjattavista kuin pienoisrakentamisesta. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Tuusulalaisen Harri Oksasen työtausta on Suomen Ilmailuliiton Ilmailukaupassa. Oksanen ryhtyi itsenäiseksi kauppiaaksi viitisen vuotta sitten Suomen Ilmailuliiton lopettaessa oman myymälänsä. Hobby Center, entiseltä nimeltään Suomen Ilmailukauppa, muutti Vantaalta Tuusulaan kaksi vuotta sitten ja on vakiinnuttanut asemansa.

Erityisesti radio-ohjattavien autojen menekki on pysynyt hyvänä ja jopa kasvanut. Valikoima on hyvä ulottuen jopa isoihin 800 euron monstereihin, jotka kulkevat joka paikassa niin lumessa kuin kuivalla maalla ja ovat roiskevesitiiviitä.

Harri muistuttaa harrastustaan aloittavia asiakkaitaan myös turvallisuusohjeista ja antaa vinkkejä niin järeämpien autojen kuin radio-ohjattavien lennokkien sääntöjen mukaiseen harrastamiseen.

Autoratoja ja radio-ohjattavia (RC) autoja, taustalla pientarvikkeita. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Hobby Center palvelee myös varaosissa. Autojen lisäksi radio-ohjattavat lennokit ja veneet ovat valikoiman perusrunkoa. Droneja eli radio-ohjattavia lennokkeja on joka lähtöön pari kymmpiä maksavista leluista useiden satojen eurojen tai jopa tuhansien eurojen setteihin vaativaan käyttöön.

Pienoisrakentamisen tarvikevalikoima yllättää jopa arkkitehdit!

Harri kertoi nyt syksyllä jopa arkkitehtiopiskelijan yllättyneen, kuinka hyvä ja edullinen tarvikevalikoima Hobby Centeristä löytyy arkkitehtuurisuunnitteluun, esimerkkinä balsalevyt ja -rimat.

Sama valikoima on saatavilla paitsi Tuusulan myymälässä myös verkkokaupassa.

Samoin nukkekodin rakentajat ympäri Suomea ovat tyypillisiä asiakkaita rimoissa tarvikepuolella.

Hobby Centerin rakennustarvikevalikoimaa. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Nykyään Harri tekee myös ilmakuvauskeikkoja ja hän on jo vuosia vieraillut lelualan messuilla Saksaa myöten.

Yllätyin Hobby Centerin vierailulla tänä syksynä myös 3D-kynistä ja -askarteluseteistä, jollaisesta Harrin tytär oli tehnyt parikymmentä senttiä korkean, värikkään Eiffel-tornin pienoismallin näytille myymälään.

Lopuksi. Pikkukaveri Eetu 6v olisi halunnut myymälästä matkaan 4-roottorisen, pimeässä loistavan radio-ohjattavan pikku-dronen, mutta kaikkea ei voi saada joka kerta.

Kuvassa näkyvä styrox-lennokki on hieman yllättäen Hobby Centerin perinteinen hittituote – ja se ei ole hinnalla pilattu!

Perinteinen heittolennokki on Hobby Centerin myydyin tuote. Sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Hobby Centerin vieressä sijaitsee syksyllä 2016 avattu Tuusulan SportDivari tarjoten laajan valikoiman hyväkuntoisia käytettyjä ja uusia urheiluvälineitä ”osta tai vaihda” -periaatteella. Kirjoitimme SportDivarista viimeksi marraskuussa 2017 (www).

Yhteystiedot

Hobby Center – Suomen Ilmailukauppa + verkkokauppa (www)
Moukarinkuja 6
04300 Tuusula
Puh. 09 4289 2498

Myymälä avoinna ma-pe klo 10-17, la klo 10-14

Hobby Center Facebookissa (www) ja Instagramissa (www)

Hobby Center ja Tuusulan SportDivari ovat KivaaTekemistä.fi -palvelun Tähtikohteita ja media-asiakkaita.

**
Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, puh. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää
KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa ja tilaa KivaaTekemistä -uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajana saat vinkit Suomen kivoimmista kohteista ja tapahtumista sähköpostiisi parin viikon välein ja olet mukana lomakausiarvonnoissamme.