Miksi kirjoitan blogia?

Julkaistu:

18.04.2013
| Kirjoittanut:

Olen astumassa bloggaamiseen ihmeelliseen maailmaan ja ihan näin aluksi ajattelin kertoa, miksi tätä blogia kirjoitan. Avaan kesäkuun alussa KivaaTekemistä.fi –sivuston, jossa voi etsiä tekemistä vapaa-aikaan. Palvelusta löytyy erilaisia käyntikohteita ja tapahtumia ympäri Suomen.

Ajatus sivuston perustamisesta lähti puhtaasti omista tarpeista. On tullut harmiteltua monet kerrat, miksi ei ole olemassa sivustoa, josta löytyisi tiedot lähiseudun kohteista. Tokihan Helsingin kaupungin sivuilta löytyy Helsingin kohteet ja Vantaan sivuilta Vantaan kohteet, mutta miksi ei voi olla olemassa vain sitä yhtä paikkaa, josta voi nähdä kertaheitolla kaikki kohteet.

Jokaista reissua on joka ikinen kerta edeltänyt armoton googlaaminen. Kun sopiva kohde on vihdoin ja viimein löytynyt, puolet päivästä on jo kulunut, lapsilla on nälkä ja päiväuniaikakin alkaa lähestyä… Ajattelin, että en voi olla ongelmani kanssa yksin ja että on taatusti olemassa muitakin, joilla on sama ongelma. Ja siitä se ajatus KivaaTekemistä-sivuston ja blogin perustamisesta lähti.

Haluan tuoda esille blogini ja sivustoni avulla sen, että Suomesta löytyy todella paljon kivaa tekemistä. Ja ennen kaikkea haluan helpottaa muidenkin kuin itseni elämää ja säästää aikaa. On paljon sellaisia kohteita, joista vain harvat tietävät, mutta sitäkin enemmän ihmisiä, jotka haluaisivat niistä kohteista tietää.

Voit lukea blogistani omat kokemukseni eri kohteista ja muuta mukavaa kivaan tekemiseen liittyvää tarinointia. Samalla toivon, että sinä kertoisit omista kokemuksistasi ja löytämistäsi helmikohteista.