Maaliskuun tapahtumatärpit: Kevätmarkkinoita, LEGO-tapahtumia ja maailman suurin kynttiläillallinen!

Julkaistu:

06.03.2018
| Kirjoittanut:

Kokosimme yhteen maaliskuun kiinnostavimpia tapahtumia.

KEVÄTMARKKINOITA!

24.-25.3. Maalismarkkinat, Fiskarsin Ruukki, Raasepori (www)
Fiskarsin Ruukki kutsuu Maalismarkkinoille hyvän ruuan ja tuotetarjousten pariin! Tarjolla laaja valikoima tuotteita n. 30 tuottajalta, aina paikallisista liha- ja vihannestuotteista erikoistuotteisiin sekä käsitöihin. Lisäksi Maalismarkkinoilla on lapsille omaa kivaa tekemistä taidetyöpajojen muodossa. Lasten taidetyöpajat sijaitsevat Ravintola Kuparipajan alakerrassa. Huom! Suora bussi Helsingistä lauantaina 24.3.

24.3. Kevät-Ruokava, Somero (www)

Kuvan lähde: Fiskars Village

MUSIIKKIA!

16.3. Balkan Blini Night, Fiskarsin Ruukki www
Hurmoksellista Lapland-Balkan musiikkia ja blinejä niin paljon kuin jaksat syödä. 25 € sisältäen konsertin ja blinit.

Lomakeskus Revontuli, Hankasalmi (www)
10.3. Arttu Wiskari
17.3. JVG
24.3. Samuli Edelmann
31.3. Kake Randelin & company

Kuvan lähde: Lomakeskus Revontuli

HEMMOTTELUA!

8.3. Wellness Day Flamingo Spassa, Vantaa
Aikuisten Kylpylän sisäänpääsyt 2 yhden hinnalla. Normaalisti 29€/henkilö. Tarjous koskee vain Spa Kylpylän normaalihintaisia sisäänpääsyjä. Etua ei voida yhdistää muihin tarjouksiin. Ohjelmassa vesijumppaa, saunajoogaa, Tuote-esittelyjä Olohuoneessa sekä Seven Soundsin äänikylpy -elämys lämminvesialtaalla. Lisäksi pop up -hoitoja sekä tarjouksia Spa Cafessa.

Lisätietoja

Kuvan lähde: Flamingo Spa

MAKUELÄMYKSIÄ KARTANOMILJÖÖSSÄ

Ravintola Backas, Vantaa (www)
Backaksen kartano täyttää tänä vuonna 200 vuotta. Juhlan kunniaksi kartanon 200- vuotis juhlakattaus on katettuna joka lauantai 6.1.-28.4. klo 11-15 sekä 12.5. klo 11-15.

Hämeenkylän kartanon lauantaibrunssi, Vantaa (www)

Mustion Linna, Raasepori (www)

10.3. Uuden maailman valkoviinit -viinitasting (www)
Tutustumme sommelierimme johdolla valkoviineihin Amerikasta, Afrikasta ja Australiasta. Mikä on Uusi maailma? Miten Uuden maailman viinituotanto eroaa Vanhan maailaman tuotannosta? Miten viinit eroavat? Viinitastingin hinta 29 €/hlö sisältää pientä suolaista purtavaa. Imoittautuminen viimeistään keskiviikkona 7.3.2018 osoitteeseen: info(a)mustionlinna.fi

17.3. Carte Blanche (www
) Linnankrouvin suosittu Carte Blanche- ilta lauantaina 17.3.2018 klo 15.00 alkaen. Koe maaginen menu ja lähitaikuruutta Linnankrouvissa. Franky B Magic lähitaikuutta illan aikana, noin klo 19:00-21:00. Illalliselle katetaan yhdeksän ruokalajin menu johon sommelierimme ja baarimestarimme on suunnitellut yhteensopivat juomat. Koko menun sisältö on yllätys ja pitää sisällään kauden parhaista raaka-aineista valmistettuja herkkuja.

24.3. Maailman suurin kynttiläillallinen – Kuninkaan Kartanon Earth Hour, Vantaa (www)

Kuvan lähde: Mustion Linna

LUONTOON!

Suomen Luontokeskus Haltia, Espoo (www)

10.3. Helsinki Sauna Day kutsuu saunomaan Nuuksioon ja Haltiaan
Maksuton saunapäivä kutsuu Nuuksioon ja Haltiaan! Useita Nuuksion saunoja avoimessa käytössä Helsinki Sauna Dayn kunniaksi.

10.3. Yleisöluento: Terveysmetsä ja luonnon hyvinvointivaikutukset
Haltia-salissa kaikille avoin Terveysmetsä-luento klo 15 (Adela Pajunen ja Marko Leppänen).

11.3. Eläinten arkkitehtuuria -avoin yleisöopastus lapsiperheille
Toiminnallinen opastus innostaa arkkitehtuurin maailmaan eläinten huikeiden arkkitehtonisten ratkaisujen avulla. Opastukselle osallistut näyttelypääsylipun hinnalla.

20.3. Kevätpäiväntasauksen rummutus kodassa
On kevätpäiväntasaus! Tule ottamaan valo vastaan Haltian kotaan shamaanirumpujen säestyksellä. Luontokeskus kahviloineen palvelee klo 17 asti.

15.-18.3. Ladyt Lumella, Ylläs (www)
Huippuhauska naisten lasketteluviikonloppu alansa parhaiden opettajien seurassa pitää sisällään paljon riemukasta meininkiä! Ohjelmassa pääosaa näyttelee laskettelu. Viikonloppuna syödään hyvin, juhlitaan, tanssitaan, nauretaan ja vaikka lauletaan. Laskettelun opetus tapahtuu pienryhmissä, jotka jaetaan tason mukaan. Jos siis kaipaat hauskaa ja rentoa laskuviikonloppua huippunaisten ja mahtavien hiihdonopettajien seurassa niin lähde Leidien matkaan maaliskuussa 2018!

Kuva: KivaaTekemistä.fi

NÄYTTELYT

Gumbostrand Konst & Form, Sipoo (www)
19.1.-18.3. Ismo Hyvärinen: Maailma tapahtuu toisaalla & Ryhmänäyttely: Talvi – mutta lämmin sisällä (Tero Annanolli, Maaretta Caselius, Kristina Elo, Outi Kirves, Veikko Myller ja Silja Selonen)

Pia Feinik (www)
10.-18.3. Taidemaalariliiton Teosvälitys, Kaapelitehdas, Helsinki

Halosenniemi – Taidemaalari Pekka Halosen ateljeekoti, Tuusula (www)

6.2.–22.4. Kevättä rinnassa –näyttely
Pekka Halonen, Ellen Thesleff ja Rut Bryk. Yleisöopastukset sunnuntaisin klo 13 pääsylipun hinnalla.

20.3. Kevättä rinnassa -teematapahtuma lapsille
10 minuutin tietoiskuja vanhoista suomalaisista pääsiäisperinteistä. Teematapahtuma on suunnattu lapsille ja lapsiperheille, mutta myös aiheesta kiinnostuneille aikuisille. Opastusten lisäksi museossa on lorutyöpaja uusien virpomalorujen keksimiseksi sekä mahdollisuus askarrella esimerkiksi virpomavitsoja sekä muita keväisiä askarteluja.

Halosenniemi – Taidemaalari Pekka Halosen ateljeekoti. Kuvan lähde: Visit Tuusulanjärvi

MUUTA MUKAVAA!

16.3. Jokipiin Pellavan Tehtaanmyymälän 16-vuotis synttärit! Kakkukahvitarjoilu, tarjouksia! (www)

Pii Poon LEGO-tapahtumat (www)
24.3. Äänekoski
31.3. Ylivieska

31.1. – 30.4. Tytyrin Elämyskaivoksen avoimet yleisökierrokset, Lohja (ke-su klo 14) (www)

Kuva: KivaaTekemistä.fi

**
Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, puh. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää
KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa ja tilaa KivaaTekemistä -uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajana saat vinkit Suomen kivoimmista kohteista ja tapahtumista sähköpostiisi sopivasti 2-4 viikon välein.