Kuukauden kohde: Koko perheen elämystila Koiramäen Pajutalli

Julkaistu:

02.10.2014
| Kirjoittanut:

Koiramäen Pajutallin päärakennus

Taustalla Koiramäen Pajutallin päärakennus

Vanhan Tuusulantien varrella, lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää, Maantiekylässä sijaitseva Koiramäen Pajutalli on ihastuttava sisustus-, puutarha- ja lahjatavarapuoti. Elämystilaa pyörittää tarmokas Annukka Menna yhdessä miehensä kanssa.

Pajutallille ohjaavan kyltin nähdessä ei ihan heti osaisi arvata, kuinka hieno kohde on kyseessä ja että sieltä löytyy paljon kivaa myös lapsille. Pihapiiri on valtava ja vanhat rakennukset todella hurmaavia. Kuin olisi saapunut mummolan pihalle. Syksyisen vierailun Koiramäen Pajutallille kruunaa ilmassa tuoksuva omena.

WP_20140920_012

WP_20140920_009

IHANIA TUOTTEITA
Kuten nimikin sen kertoo, Koiramäen Pajutallilta voi ostaa erilaisia pajutuotteita, Pajutallin omalla tilalla viljeltyä raakapajua sekä uniikkeja tuotteita kotiin tai lahjaksi. Tarjolla on myös pajunpunontakursseja. Tietoa kursseista


IMG_3210

IMG_3211

KOKO PERHEEN KOHDE
Yleensä sisustus- ja lahjatavarapuotiin ei tulisi kovin mielellään lähdettyä pienten lasten kanssa. Koiramäen Pajutallilla shoppailureissu onnistuu myös koko perheen voimin. Sillä välin kun toinen vanhemmista tutustuu lasten kanssa paikan jännittävään pihapiiriin ja sen eläimiin, voi toinen ihastella ja hypistellä kaikessa rauhassa myymälän aarteita.

🔸🔸
HELPOMPAA LOMAILUA! — Etsi kivaa lomatekemistä palvelustamme ja tallenna sivustomme älylaitteesi suosikkelhin: www.kivaatekemista.fi
🔸🔸

Ja täällä saa mennä penkomaan myös ullakolle! Jyrkät portaat vievät kävijän varsinaiselle jättiullakolle, jonka tavaramäärälle ei tunnu loppua näkyvän. Vierailun lomassa voi herkutella ihastuttavan kahvilan uunituoreilla herkuilla sekä vanhanajan tikkunekuilla.

Koiramäen Pajutalli Kurpitsakarnevaalien aikaan.

Koiramäen Pajutalli Kurpitsakarnevaalien aikaan

KIVAA LAPSILLE
Lapsille Koiramäen Pajutallilla on ihanasti kodinomaiseksi sisustettu Kanila, jota asustaa suloiset kanit Söpö, Helmi ja Kielo sekä Nasula, joka on minipossujen Arvin ja Oton oma valtakunta.

Lisäksi pihapiiristä löytyy Lasten aitta, Museoaitta sekä lumettomaan aikaan avoinna oleva Peikkometsä. Saattaapa pihapiiristä löytyä muutakin kiinnostavaa jos oikein tarkasti tutkailee.

Koiramäen Pajutallin Museoaitta

Koiramäen Pajutallin Museoaitta

Peikkometsässä riittää nähtävää

Peikkometsässä riittää nähtävää

🔸🔸
MAINOS — Jos edustat vapaa-ajan kohdetta – lomakeskuksesta majataloon tai kunnan matkailumarkkinoinnista taidekohteeseen – ja haluat tavoittavaa markkinointia Tähtikohteena ja/tai että kerromme kohteesi tarinan, otathan yhteyttä. Mediakortti

Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää

🔸🔸

VAIHTUVIA TEEMOJA
Koiramäen Pajutallin pihapiiri ja myymälä muuntautuu vuodenaikojen mukaan.

Syksyllä voi vierailla koko perheen nelipäiväisillä Kurpitsakarnevaalilla, joka on ehdottomasti kokemisen arvoinen tapahtuma.

Tapahtuma oli kokemuksemme mukaan hyvin lämminhenkinen ja myös todella hienolla tavalla järjestetty. Suuri plussa oli se, että Kurpitsakarnevaaleilla oli mahdollista ostaa lippupaketteja kortilla. Yhdellä lipulla sai mennä karuselliin, osallistua narunvetoon, ostaa tikkarin tai syödä vohveleita.

AJANKOHTAISTA
Marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Koiramäen Pajutalli verhoutuu jouluun, jolloin on oiva tilaisuus käydä hankkimassa uniikit joulukoristeet kotiin sekä persoonalliset joululahjat ystäville ja sukulaisille.

Koiramäen Pajutalli on valittu KivaaTekemistä.fi -palvelun Kuukauden kohteeksi sisältäen myös maksetun medianäkyvyyden palvelun etusivulla.

Koiramäen Pajutallin kotisivut ja
Facebook-sivut

Koiramäen Pajutalli
Forsteninkuja 10 as 1
04360 Tuusula

Avoinna:
Ti-Pe 11-19
La-Su 10-18
Ma suljettu

🔸🔸

Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, p. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää
KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa tai seuraa Instagramissa.