KivaaTekemistä -palvelua on parannettu

Julkaistu:

02.03.2014
| Kirjoittanut:

KivaaTekemistä.fi -palvelun käytettävyyttä on parannettu saamiemme palautteiden ja käyttökokemusten perusteella.

Haku-ominaisuutta on muutettu niin, että se pakottaa valitsemaan tietyn kunnan alasvetovalikosta tai käyttämään vapaasanahakua. Tapahtumat-välilehdellä voi hakea tapahtumia pelkällä aikarajauksella.

haku_2.3.14

Näin virheellisten hakujen määrä vähenee. Tiesithän, että hakuun ja aloitussivulle voit aina palata palvelun vasemmassa yläkulmassa olevasta koti-kuvakkeesta.

Hakutuloslistauksia on elävöitetty. Hakutuloslistauksissa näkyy nyt erikseen, jos kohteesta on kirjoitettu blogiartikkeleita. Kettu ilmoittaa puhekuplassa: ”Sisältää kohdeartikkeleita!”.

Tähtikohteisiin on liitetty ja liitetään jatkossa kohteiden omat kuvat, jolloin ne erottuvat paremmin massasta. Media-asiakkaamme sekä Tähtikohde-statuksen ostajat pääsevät Tähtikohteiksi vuoden ajaksi. Ne ovat samalla niitä yrityksiä ja yhteisöjä, jotka mahdollistavat KivaaTekemistä.fi -palvelun kehittämisen ja parhaan käyttäjäkokemuksen kuluttajalle.

hakutulos_2.3.14

Kiitos Pavi, Levi, Femmatori, SantaPark, Serena Ski, Kaskisten kaupunki, Talma Ski… Kyselemme jatkossa 50 ensimmäisen asiakkaamme kuulumisia myös erillisissä blogiartikkeleissa varsinaisen mainosjakson jälkeen.

KivaaTekemistä -palvelun kävijämäärä nousi helmikuussa yli 6000:een ja Facebook-tykkääjämäärä ylitti 2200. Kiitos käyttäjille, lukijoille ja tykkääjille!

Tallenna KivaaTekemistä.fi -sivusto kirjanmerkiksi kännykkään, niin löydät parhaat käyntikohteet myös reissun päällä. Jos maaliskuun tapahtumatärpit lipuivat ohi suun, löydät ne täältä.

Jos harkitset medianäkyvyyttä kanavissamme, tsekkaa myös Mediakortti.

Paljon uutta on luvassa ihan kohta…