Suomen ihanimmat pikkupuodit 2014

Julkaistu:

08.03.2014
| Kirjoittanut:

Kyselimme KivaaTekemistä –palvelumme tykkääjiltä tammikuussa, mikä teidän mielestä on Suomen ihanin kauppa. Mikä tekee kaupasta ihanan? Onko se ystävällinen palvelu, ihastuttava ja kodikas ympäristö, uniikit tuotteet vai kaikki yhdessä? Ehdotettujen kauppojen joukosta löytyi ainutlaatuisia suklaa- ja herkkupuoteja, persoonallisia second hand –liikkeitä, lumoavassa ympäristössä sijaitsevia pikkuputiikkeja ja muuten vain todella ihania kauppoja.

Tässä ovat KivaaTekemistä.fi –palvelun käyttäjien suosikkikaupat:

Lähde: Choco Deli, Rovaniemi

Lähde: Choco Deli, Rovaniemi

Choco Deli & Bakery, Rovaniemi
Choco Deli on maailman pohjoisin suklaatuotteita keskieurooppalaiseen tyyliin valmistava suklaapuoti. Se on intiimi ja ihana pieni suklaapuoti, josta löytyy ainutlaatuisia ja käsityönä valmistettuja konvehteja. Valikoimaan kuuluu suklaan lisäksi kakkuja, leipiä ja lappilaisia perinneleivonnaisia.

Loistavia konvehteja, paljon eri makuvaihtoehtoja, maistoin mm. savuporo-merisuola konvehteja.

Lähde: Pikkuruinen Lumikukka Puoti

Lähde: Pikkuruinen Lumikukka Puoti

Lumikukka Puoti, Kotka
Pikkuruinen kukkapuoti Kotkansaarella. Puoti on omistajalle sydämen asia ja se myös näkyy.

Pieni Kirjapuoti, Turku
Pienessä kirjapuodissa kirjat saavat arvoisensa, kauniin ja rauhallisen ympäristön. Kirjojen lisäksi puodista löytyy kortteja, muistikirjoja, kiiltokuvia ja paperinukkeja. Kauppias lupaa kunnon asiakaspalvelua vanhaan malliin, voit käydä hänen kanssaan kuulumisetkin läpi.

Lähde: Pompoti, Riihimäki

Lähde: Pompoti, Riihimäki

Pompoti, Riihimäki
Pompoti on kodikas ja lämmintunnelmainen puoti vanhassa rautatieläismiljöössä. Puodista löydät paljon ihastuttavia sisustus– ja lastentuotteita, paperitavaraa ja luomukosmetiikkaa. Kahvila itsetehtyine leivonnaisineen ja ystävällinen palvelu saavat kävijän viihtymään pidempäänkin.

Vaalan Tekstiili
Vaalan Tekstiilissä saat ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Oulujärven rannalla, Vaalassa sijaitseva vaateliike on erityisesti kesämatkailijoiden suosiossa. Kauppa on palvellut vaalalaisia ja mökkeilijöitä jo yli 50 vuoden ajan.

Palvelumme kohdesivuilla (esim. Vaalan Tekstiili) on nyt Facebook-kommentointimahdollisuus. Kommentoi kohteita, niin muutkin näkevät mitä mieltä niistä ollaan!




Osakeyhtiö Sekatyöliike Suokuokka Oy
Varmon kyläkauppa Kesälahdella johdattaa suoraan menneille vuosikymmenille. 1950-luvulla rakennetussa kaupparakennuksessa myydään perinteisten elintarvikkeiden ja taloustavaroiden lisäksi tuotteita paikallisilta pientuottajilta, kuten luomujauhoja, ternimaitoa ja hunajaa.

Lähde: Pikku Piipero, Kerava

Lähde: Pikku Piipero, Kerava

Pikku Piipero, Kerava
Pikku Piipero on enemmän kuin kirpputori. Siististi lajeittain ja kokojärjestykseen asetellut lastenvaatteet saavat aikaan tunteen, että olet ihan jossain muualla kuin käytettyjen vaatteiden liikkeessä. Vaatteita löytyy kokoon 170 cm asti. Valikoimaan kuuluu myös hyväkuntoisia vaunuja, turvakaukaloita ja -istuimia.

Pieni Suklaatehdas, Porvoo
Pikkuruisesta Suklaatehtaasta löydät suklaamakeiset, leivonnaiset, suklaalla kuorrutetut kakut. Voit ostaa myymälästä tuotteita mukaan tai istua alas nauttimaan kaikilla aisteilla paikanpäällä tehtyjä tuotteita.

Pieni Suklaatehdas Porvoo on aivan ihana!

Lähde: Butik Wasa Bank, Kaskinen

Lähde: Butik Wasa Bank, Kaskinen

Butik Wasa Bank, Kaskinen
Persoonallinen sisustusliike vanhassa Wasa Aktie Bankin talossa, jossa “Rococo Rocks”! Omistajan rakkaus käsitöihin, antiikkiin ja vanhoihin taloihin on selkeästi aistittavissa. Halutessasi voit päästä tutustumaan omistajaperheen antiikkihuonekalujen ja modernin designin sekoituksella sisustettuun kotiin: ”Vilken upplevelse!”

Ebba & Erkki, Levi
Ebba & Erkki on ihastuttava pikku putiikki Levin sydämessä: paljon erilaista ihmeteltävää ja ihasteltavaa kotiin, mökille tai lahjaksi.

KivaaTekemistä.fi on koko Suomen kattava hakupalvelu kaikelle kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa, niin saat nopeasti tiedon uusista kiinnostavista julkaisuista (sis. kohdearvioita, -vertailuja ja menovinkkejä).