Kivaa Tekemistä -media uudistui!

Julkaistu:

09.06.2016
| Kirjoittanut:

Tekijätiimi - KivaaTekemistä.fi ja Mediaporras - vasemmalta Henri (Kivaa Tekemistä), Noora, Veli-Pekka, Johanna, Tiina ja Sari (Kivaa Tekemistä). Kuvasta puuttuu Kaisa, joka suunnitteli logon. Kuva: Riikka Vaahtera, Mediaporras

Tekijätiimi – KivaaTekemistä.fi ja Mediaporras – vasemmalta Henri (Kivaa Tekemistä), Noora, Veli-Pekka, Johanna, Tiina ja Sari (Kivaa Tekemistä). Kuvasta puuttuu Kaisa, joka suunnitteli logon. Kuva: Riikka Vaahtera, Mediaporras

Valtakunnallinen vapaa-ajan mediamme KivaaTekemistä.fi on nyt saanut uudet raikkaat sivut. Uusi sivusto avattiin maanantaina 6.6.2016. Hienolta tuntuu, ei voi muuta sanoa!

Alusta saakka mukana ollut yhteistyökumppanimme, mainostoimisto Mediaporras Tampereelta, on tehnyt hienoa työtä teknisen toteutuksen ja visuaalisen ilmeen suunnittelussa. Haluamme nyt ylpeinä esitellä sinulle, mitä muutoksia palvelussamme on tapahtunut.

Odottavan aika oli pitkä :)

Odottavan aika oli pitkä 🙂

 

UUDISTUKSET

Halusimme uudistaa sekä sivuston ilmettä että käytettävyyttä. Erotumme laadukkailla fiilispohjaisilla jutuilla, jotka kiinnostavat ihmisiä. Uusi sivustomme onkin siksi aiempaa mediamaisempi – vapaa-ajan kohteiden hakupalvelun tärkeyttä unohtamatta. Mediaporras on tehnyt hyvää työtä ulkoasun ja rakenteen suunnittelussa.

Asiakkuuspäällikkö Noora Kumpulainen Mediaportaalta kertoo: ”Mediaportaan tavoitteena oli uudistaa Kivaa Tekemistä -median visuaalinen ilme logoja myöten ja toteuttaa verkkosivustolle uusia, käytettävyyttä parantavia ratkaisuja, jotka vastaavat hakupalvelun kasvun myötä syntyneisiin haasteisiin.”

KivaaTekemista1

 

UUSI ILME

Noora jatkaa: ”Terävöitimme visuaalista ilmettä ja suunnittelimme kullekin aktiviteettityypille oman värimaailman ja kuvituksen. Lopputuloksena on selkeä, iloinen ja vetovoimainen hakupalvelu, joka kutsuu sivuston käyttäjän kivan tekemisen pariin kattavasti ympäri Suomea!”

 

HAE KIVAA TEKEMISTÄ TEEMOITTAIN!

Hae kivaa tekemistä teemoittain!

Hae kivaa tekemistä teemoittain!

KivaaTekemistä.fi -hakupalvelusta voi edelleen etsiä tekemistä teemoittain ympäri Suomea: Luonto ja eläimet, Huvitus, Shoppailu, Tapahtumat ja Muut kohteet. Tapahtumat-välilehdellä voit etsiä tapahtumia myös pelkän ajankohdan perusteella.

Tätä ominaisuutta kannattaa käyttää jos olet vapaa lähtemään tiettynä ajankohtana minne päin Suomea tahansa. Katsot vain, mitä juuri sillä viikolla Suomessa tapahtuu ja valitset matkakohteen kivan tapahtuman perusteella.

 

KIVAA TEKEMISTÄ -TÄHTIKOHTEET

Tähtikohteet

Tähtikohteet

Uusimmat kohdevinkit ovat uusimpia Tähtikohteita. Kohteet ovat asiakkaitamme, joista olemme kirjoittaneet ja joissa useimmissa olemme myös itse vierailleet.

Myös Tähtikohde -sinettimme on uudistunut. Jos olet Tähtikohteemme ja sinulla on oikeus käyttää sinettiä, voit ladata tai linkittää uuden sinetin vanhan tilalle tästä.

Uusi Kivaa Tekemistä Tähtikohde -sinetti 2016

Uusi Kivaa Tekemistä Tähtikohde -sinetti 2016

Tähtikohteiden näkyvyys sivustolla on muutenkin parantunut. Mediamme on mainosrahoitteinen ja ilman asiakkaidemme näkyvyyspanostuksia emme voisi tarjota kohdevinkkejä ja laajaa hakupalvelua.

 

HAE TEKEMISTÄ LÄHELTÄ SINUA

Hae kivaa tekemistä läheltä sinua!

Hae kivaa tekemistä läheltä sinua!

Voit etsiä kivaa tekemistä läheltä sinua. Asetat vain säteen sen mukaan, miten kauas sinulla on mahdollisuus lähteä. Ominaisuus on näppärä erityisesti reissun päällä, jos haluat katsoa matkan varrella minkä tien varrelle osuu kiinnostavimpia kohteita, ja valita ajoreitin sen mukaan.

Tämä ominaisuus on myös loistava keino tutustua lähiseudun kohteisiin yksin tai esimerkiksi vieraiden kanssa. Saatat löytää kohteita, joista et tiennyt vielä mitään.

Kivaa Tekemistä toimii kaikilla päätelaitteilla.

 

ARTIKKELIT JA MATKAILU-UUTISET

Artikkelit- ja matkailu-uutiset

Artikkelit- ja matkailu-uutiset

Kirjoitamme joka viikko artikkeleita Suomen vapaa-ajan kohteista ja vinkkaamme kuukauden kiinnostavimmista tapahtumista. Tutustutamme lukijoitamme silloin tällöin myös uusiin lajeihin.

 

KÄYTETTÄVYYS

Suunnittelimme käytettävyyttä huolella ja saamiemme palautteiden perusteella. Nyt esimerkiksi haku paikkakunnittain onnistuu ilman, että paikkakuntaa tarvitsee valita alasvetovalikosta!

Mediaporras kertoo käytettävyydestä: ”Teknisesti keskityimme tekemään käyttöliittymästä entistä tehokkaamman ja helppokäyttöisemmän. Käyttäjälle tämä näkyy nopeampina sivulatauksina. Erityistä huomiota on annettu mobiilinäkymien keveydelle ja käytettävyydelle.”

KivaaTekemistä.fi -mobiiliversio

KivaaTekemistä.fi -mobiiliversio

 

VUONNA 2013 KAIKKI ALKOI JA TÄHÄN ON TULTU

Kivaa Tekemistä -palvelun 3-vuotinen taival on vaatinut paljon kovaa työtä. Koko Suomen mitassa täysin ainutlaatuinen ja kattava vapaa-ajan kohteiden hakupalvelu julkistettiin 17.6.2013. Kohdemäärä on kasvanut syksyn 2013 reilusta 2 500:sta nykyiseen yli 5 000:een.

Olemme nyt paitsi hakupalvelu ennen kaikkea fiilispohjainen, sisältömarkkinoinnillinen vapaa-ajan media. Jutut ja hakupalvelu on luonteva yhdistelmä, joka on uudella sivustolla entistä ehyempänä kokonaisuutena.

Uuden median rakentaminen ja sen esiin tuominen isojen mediatalojen varjossa ei ole ollut helppoa. Matka on ollut antoisa – Suomi on tullut tutummaksi ja olemme päässeet tutustumaan lukuisiin upeisiin kohteisiin Suomessa. Paljon on kuitenkin vielä nähtävää ja koettavaa.

Yrittäjäpuolisoni Henri Elo, joka vastaa myynnistä ja yhteistyökumppanuuksista, kertoo: ”Iso sivustouudistus jouhevana yhteistyönä Mediaportaan kanssa luo hyvän pohjan mediamme kasvulle. Jos ihmiset hoksaavat, mitä kaikkea kivaa Suomesta löytyykään, se edistää paitsi suomalaisten pk-yritysten elinvoimaa myös ihmisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia älylaitteiden keskellä.”

Eikä siinä vielä kaikki. Avaamme piakkoin myös englanninkieliset sivut Suomessa matkaaville turisteille ja englantia ymmärtäville suomalaisille ja Suomessa asuville. 🙂

Voit tutustua uudistuneeseen KivaaTekemistä.fi -palveluun tästä.
Uudistusta koskeva tiedote 9.6.2016

Ilmapallot3 FB uutinen

LYHYESTI MEISTÄ

KivaaTekemistä.fi on kesäkuussa 2013 avattu, nopeasti kasvava vapaa-ajan media, joka sisältää vapaa-ajan kohteiden hakupalvelun (yli 5 000 kohdetta) sekä laadukkaat viikoittaiset artikkelit. Palvelua ylläpitää tuusulalainen startup-perheyritys Sarimedia Oy.

Pääkohderyhmämme on naiset 30-60v ja perheet. Kärkituotteemme on sisältömarkkinoinnillinen artikkeli ja siihen liittyvä näkyvyyskampanja. Parhaat kampanjamme tavoittavat sosiaalisessa mediassa kohdennetusti ja puhuttelevasti yli 25.000 henkilöä sekä saman verran kampanjaa tukevan sivustonäkyvyyden muodossa palvelussamme.

KivaaTekemistä.fi -median kävijämäärä kasvoi tammi-toukokuussa 2016 keskimäärin 26 % ja oli 22 300 hlöä/kk (1-5/2015: 17 700 hlöä/kk). Teimme kävijäennätyksen 52 400 hlöä viime vuoden heinäkuussa. Lisäksi tavoitamme Facebookissa n. 20 000 – 50 000 hlöä/vko. Olemme toteuttaneet ympäri Suomea yli 100 asiakaskampanjaa, joista useimpiin on sisältynyt sisältömarkkinoinnillinen artikkeli.

Palvelun taustaan voit tutustua tarkemmin tästä.
Jos haluat teettää meillä kohdearvioita Suomen laadukkaimmista käyntikohteista, otathan yhteyttä, puh. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Suurin osa kesän 2015 kampanja-asiakkaistamme teki kävijä- tai myyntiennätyksen. Lue lisää.

KivaaTekemistä.fi on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa ja tilaa KivaaTekemistä -uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajana saat vinkit Suomen kivoimmista kohteista ja tapahtumista sähköpostiisi parin viikon välein ja olet mukana kuukausiarvonnoissamme.