Kivaa Tekemistä koki Seikkailugolf Huipun, jossa voi järjestää lasten synttärit!

Julkaistu:

18.06.2020
| Kirjoittanut:

”Tonne oltais sit menossa!” Edestämme kulki kiipeilyyn menijät alkuopastukseen harjoitusradalle, joka on seikkailugolfin vieressä. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Olipa virkistävää vaihtaa paikkakuntaa, ihailla kauniita maisemia ja huoliteltuja ratoja Seikkailugolf Huipussa Espoon Leppävaarassa.

Seikkailugolf Huippu on Seikkailupuisto Huipun yhteyteen viime kesänä avattu elämyksellinen minigolfkohde, jossa välillä pääset jopa pienen lautan kyytiin puron yli! ⛳🌊

Seikkailugolf on ennen kaikkea elämys lapselle, mutta itse puttaaminen tarjoaa varmasti haastetta kenelle vaan lapsesta isovanhempaan – ja on mukavaa kesäpäivän tekemistä. Radat ovat tosi hyväkuntoisia ja huolella suunniteltuja.

Pallot saimme valita, kun Ninja ojensi pallovadin asiakaspalvelun suojapleksin alta. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Kohteeseen oli ylipäänsä kiva mennä, kun ihmiset olivat iloisella mielellä ulkoilemassa ja jätskiä nauttimassa. Jätimme auton Leppävaaran urheilupuiston parkkialueelle, Vanha Maantie 15, josta on muutaman sadan metrin kävely Huippuun. (Huippu sijaitsee parkkipaikalta katsoen yleisurheilukentän takana.)

Ihmiset olivat vihdoin päässeet nauttimaan aurinkoisesta lauantaista niin Leppävaaran Angry Birds -puistoon, skeittiparkkiin kuin maauimalaan – ja tietenkin Seikkailupuisto ja Seikkailugolf Huippuun!

Tästä se lähtee, radan kallistus on huomioitu ja katse pallossa! Kuva: KivaaTekemistä.fi

Lasten synttäreitä niin kiipeilyn kuin seikkailugolfin merkeissä

Huipussa on kätevä mahdollisuus järjestää lasten synttärit tai vaikka polttarit. Huipun seikkailuohjaaja Terhi kertoi, että meidän vierailupäivänämme oli ollut kahdet kiipeilysynttärit ja yhdet golfsynttärit.

Synttäreille saa halutessaan synttäritarjoilut valmiina Huipun kattamana. Tai sitten voi hoitaa omat eväät. Huipun synttärit tai aktiviteetin voi varata tästä tai kysyä lisätietoa sähköpostilla osoitteesta varaukset(a)seikkailupuistohuippu.fi.

Huipun lasten kiipeilysynttäreistä on lisätietoa kotisivuilla (www) ja myös varaussivun ohjelmakuvauksessa (www).

Kiipeilysynttäreillä seikkailijan vähimmäispituus on 110 cm ja ryhmän mukana on oltava yksi aikuinen valvoja, jonka ei tarvitse itse kiipeillä. Kaikki osallistujat saavat alkuopastuksen.

Seikkailuohjaajat Ninja ja Terhi ylhäällä. Terhin taustalla Huipun synttäriteltat eväiden ja herkkujen nauttimiseen. Alhaalla meidän tiimi seikkailun päätteeksi. 😊 Kuvat: KivaaTekemistä.fi

Kiipeilysynttäreiden hinta on 23 euroa osallistujalta. Jos valitsee Naposteltavat herkut -paketin, silloin hinta yhdeltä on 28 euroa. Jos pakettiin lisätään vielä jätski, synttärit tekee 30 euroa lapselta. Vähimmäisosallistuja määrä on kuusi.

Golfsynttärit on Huipun uusi tuote ja hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Huipun yrittäjä Jari Saarhelo kertoi, että synttäreille tuodaan usein myös omaa tarjoilua.

Monet haluavat pitää lasten synttärit kodin ulkopuolella. Meillä synttäreiden ydin on aktiviteetti – joko kiipeily tai seikkailugolf – jota lapset odottavat. Yleensä ensin seikkaillaan ja sitten nautitaan herkkuja synttäriteltassa.

Kaikenlaisia pikku pähkinöitä mahtui meidän golfseikkailuun. 🌊 Kuvat: KivaaTekemistä.fi

Miten seikkailumme sujui?

Meidän golfseikkailu sujui iloisissa, hyväntuulisissa merkeissä. Kiersimme ryhmänä 12-reikäisen radan, joissa kussakin oli infotaulu sekä helpompaan että vaativampaan reittiin.

Emme laskeneet pisteitä, mutta harjoittelimme kyllä vähän oikeanlaista puttaustekniikkaa. Sählyä minigolf ei kuitenkaan ole.

Radalle mahtuu kinkkisiä esteitä ja mm. eräänlainen lossi, jolla pelaajan on päästävä virran yli. Se onnistui, mutta pallot löysivät tiensä välillä vesiesteeseenkin.

Radat ovat siitä mukavia, että aloittelijakin pääsee mukavasti minigolfin juonesta kiinni. Yhtään supervaikeaa reikää Huipussa ei ole mutta keksiliäisyyttä vaativia ratoja kylläkin, esimerkiksi viimeinen reikä numero 12.

Seikkailugolf Huipun radat ovat kauniita ja hyväkuntoisia. Niiden pelaamisessa on vaihtoehtoisia ratkaisuja. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

🔸🔸

MAINOS – Kivaa Tekemistä -verkkokaupasta Tentsile Experience Grelsbölen lahjakortteja, sijoituskirjallisuutta ja Jokipiin Pellavan kotimaisia peflettejä ja keittiöpyyhkeitä. Ale-koodi muissa kuin lahjakorteissa: ”ALE2020”.
Katso lisää

🔸🔸

Seikkailupuisto Huippu on monipuollinen seikkailukohde. Minigolf sopii melkein kaikille, vaativimmat mustat ja punaiset kiipeilyradat yli 140-senttisille huimapäille. Kaikki seikkailuradat ovat jatkuvavarmisteisia ja päättyvät vaijeriliukuun. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Huipun seikkailuohjaaja Terhi kertoi, että työskentely Huipussa on mukavaa, kun ihmiset ovat hyvällä mielellä. Kollega Ninja kertoi, että ihmisiä on liikkeellä, kun ovat vihdoin päässeet karanteenista pois.

Huippu huolehtii myös koronaepidemian leviämisen ehkäisemisestä. Lisätietoa tästä.

🔸🔸

YHTEYSTIEDOT

Seikkailugolf Huippu & Seikkailupuisto Huippu
Veräjäpellonkatu 17 / Vanha Maantie 15, Espoo (katso kartta)

Kotisivut: Seikkailugolf Huippu (www) ja Seikkailupuisto Huippu / seikkailun varaus (www)
Hinnasto (www)

🔸 Huippu Facebookissa (www)
🔸 Huippu Instagramissa (www)

HYVÄ TIETÄÄ

  • Voit järjestää Huipussa lasten synttärit, polttarit tai muun ryhmä- tai yritystapahtuman.
  • Huipussa on lukollisia säilytyslokeroita pienten tavaroiden säilytykseen (1 e) ja ei-lukollisia isompia kaappeja esim. reppujen tai vaatteiden säilytykseen.
  • Samoin on saatavilla käsidesiä, kioskituotteita sekä maksuton vesitarjoilu.
  • Huipusta löytyy erilaisia jatkuvavarmisteisia kiipeilyratoja aina 100-senttisestä lapsesta ylöspäin.
  • Usein kysyttyä (www)

🔸 Kesän 2018 jutussamme on kerrottu enemmän kiipeilyseikkailusta. (www)

Leppävaaran urheilupuiston alue on pääkaupunkiseudun viihtyisimpiä ja monipuolisimpia vapaa-ajanviettopaikkoja. Tiesitkö, että viereisellä Leppävaaran stadionilla tehtiin miesten pituushypyn Suomen ennätys 11.6.2020: Kristian Pulli, 827 cm! Kuva: KivaaTekemistä.fi

🔸🔸

Seikkailugolf Huippu sekä Seikkailupuisto Huippu ovat KivaaTekemistä.fi -palvelun Tähtikohteita ja media-asiakkaita.

Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, p. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää

KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa tai seuraa Instagramissa.