30.10.2017

On tullut aika kasvaa – oletko se Sinä?

Kuva: Pallastunturi. KivaaTekemistä.fi

Kivaa Tekemistä -media on kasvanut ja kehittynyt jatkuvasti jo viisi vuotta. On aika ottaa seuraava askel.

KivaaTekemistä.fi -sivusto avattiin kesällä 2013. Yritys toimi yhden hengen yrityksenä syksyyn 2014, kunnes Henri liittyi Kivaa Tekemistä -tiimiin Sarin rinnalle.

Toteutimme ison sivustouudistuksen kesällä 2016 ja edelleen laajennuimme englanninkieliseksi LikeFinland.com -mediaksi syksyllä 2016.

Olemme kasvaneet joka vuosi niin kävijämäärällä kuin liikevaihdolla mitattuna. Teimme KivaaTekemistä.fi -palvelussa heinäkuussa 2017 kävijäennätyksen 72.000 hlöä/kk ja yrityksen (Sarimedia Oy) liikevaihto oli viime vuonna noin 70.000 euroa.

--

Haemme nyt 1-2 sisällöntuottajaa, eli kivan tekemisen ystävää, joka haluaa ja osaa kertoa ja kirjoittaa aidosti ja fiilispohjaisesti, mitä kaikkea kivaa tekemistä Suomesta löytyy: käyntikohteita, luontokohteita, ihania putiikkeja, tehtaanmyymälöitä, kahviloita, ravintoloita, lomakeskuksia, hiihtokeskuksia, teemapuistoja – tai koko kunnan matkailutarjonta tiivistettynä lukijan tarjottimelle!

Olet kirjoitustaitoinen (suomi + englanti), osaat ottaa laadukkaita kuvia ja sinulla on kokemusta kirjoittamisesta esimerkiksi toimittajana. Osaat käyttää somen keskeisiä kanavia. Uskallat ja haluat lähestyä Suomen upeita kohteita ja tarjota monipuolista Kivaa Tekemistä -kampanjaa, jossa asiakasta ei unohdeta laskunmaksun jälkeen.

Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat haastatella yrittäjää tai kohteen henkilökuntaa vierailullasi tai puhelimitse.

Haemme ensisijaisesti yrittäjää tai freelance-kirjoittajaa tulonjakoperiaatteella. Eli tienaat niin paljon kuin teet töitä ja sinun ei todellakaan tarvitse myydä bulkkia.

Saat jatkuvan tuen työllesi ja asiakkuuksien hoitamiseen. Sinulla on matkustusvalmius ja mielellään oma auto käytössä. Asuinpaikallasi ei ole väliä, kunhan asustat Suomessa.

Jos olet innokas ja osaava, Sinulla on mahdollisuus vakiinnuttaa paikkasi yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista ja aidoimmista vapaa-ajan medioista, johon asiakkaamme ovat jatkuvasti tyytyväisiä (www).

--

Jos kiinnostuit, tutustu mediaamme ja lähetä hakemus, CV ja kirjoitusnäyte tai soita 1.12.2017 mennessä:
Henri Elo, henri(at)kivaatekemista.fi , 0400 468 174

--

Olemme vuonna 2013 perustettu perheyritys Tuusulasta ja ylläpidämme valtakunnallista vapaa-ajan mediaa ja hakupalvelua KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com. Päätuotteemme on sisältömarkkinoinnillinen artikkeli vapaa-ajan kohteesta tai palvelusta ja siihen liittyvä näkyvyyskampanja kanavissamme ja sosiaalisessa mediassa.

Pääkohderyhmämme on naiset 25-60v (ja perheet) painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme julkaisuja somessa kampanjasta riippuen sopivaan kohderyhmään mm. alueellisesti. Teimme heinäkuussa 2017 kävijäennätyksen 72.000 hlöä/kk ja meillä on n. 13.000 FB-seuraajaa.