27.06.2017

Lomavinkki Länsi-Suomeen matkaaville: Megazone-uutuuskohteet Porissa ja Seinäjoella!

Tiesitkö, että Seinäjoella ja Porissa on uusia koko perheen seikkailukohteita?

KivaaTekemistä.fi -palvelun uusimpiin Tähtikohteisiin kuuluvat Seinäjoen ja Porin Megazonet. Porin Megazone avattiin syksyllä 2015 ja Seinäjoen Megazone viime syksynä 2016. 

Molemmat kohteet löytyvät kaupunkien keskustoista (Seinäjoella Puskantie 1, Porissa Yrjönkatu 12) ja sopivat kouluikäisistä ylöspäin (suositusikäraja 7). Soittelimme sekä Seinäjoelle Piia Takalalle että Poriin Elli Auraselle.

Seinäjoella erityisesti nuoret aikuiset ovat löytäneet kohteen, kun taas Porissa Megazone on suosittu synttärikohde.

Yllätä lapsi tai nuori!

Kohteet sopivat niin lastensynttäreihin, polttareihin, työ- ja kaveriporukoille kuin perheille. Megazonessa seikkaillaan kiintoisassa labyrintissä ja yritetään saada pisteitä osumalla vastustajiin. Peli on välivallaton eikä laser satuta silmiä.

Piia ja Elli kertoivat, että hallille voi tulla katsomaan, millaista peli on. Megazone on mainio koko perheen huvikohde myös matkaillijoille esimerkiksi sadepäivinä.

Nettiajanvaraus on siitä kätevä, että silloin muutkin näkevät varauksen, jolloin se houkuttelee kanssapelaajia. Minimäärä sekä Porissa että Seinäjoella on 2 pelaajaa ja maksimi 30 pelaajaa labyrintissä kerralla. Valittavana on sekä tiimipeli joukkueina että soolopeli silloin, kun pelaajia on vähemmän.

Yksi peli kestää 22 minuttia ja useimmat valitsevat 2 pelikertaa pienen tauon kera.

Kukkarokin tykkää, sillä esimerkiksi päiväpassi maksaa 25 euroa. Sekä Porin että Seinäjoen Megazonet ovat avoinna koko kesän tiistaista lauantaihin ja myös muina aikoina tilauksesta ryhmille.

Megazonen kotisivut: Pori, Seinäjoki

Megazonet Facebookissa: Pori, Seinäjoki

Megazone-Tähtikohteemme löydät myös Helsingistä, Vantaalta, Tampereelta ja Jyväskylästä! Tähtikohteet ovat KivaaTekemistä.fi -palvelun media-asiakkaita. Kuvissa Tampereen Tullintorin kauppakeskukseen keväällä 2017 avattu Megazone.

Megazone-laserpeli on sadepäivän pelastus. Kuvassa uusi Tampereelle keväällä 2017 avattu Megazone