Time: 0.0009 Seconds\n

Lohjan matkailu - VisitLohja.fi

Lohjan matkailu - VisitLohja.fi
Kohteen nimi: Lohjan matkailu - VisitLohja.fi
Osoite: Hossanmäentie 1, ,Lohja
Puhelinnro: (044) 369 1309
WWW:: http://www.visitlohja.fi

Katso kartta isompana

Esittely:

Lohjalaiset nähtävyydet kertovat tarinaa niin lohjalaisista kuin muistakin suomalaisista. Moni ei ehkä tiedä, että suomalaisen kaivostoiminnan juuret ovat Lohjalla Ojamon kartanon mailla ja että perinne elää yhä vahvana Tytyrin Kaivoksessa ja kaivosmuseossa. Lohjan Sammatin kylässä voi tutustua kansalliskirjailijamme Elias Lönnrotin vaiheisiin ja politiikan maailmaan pääsee sukeltamaan Vironperällä tai Lohjan Museossa, jossa Kotikaupunkimme Lohja -näyttely vie aikamatkalle paikkakunnan menneisyyteen kivikaudesta nykypäivään saakka.

Lohjan luonto lumoaa ja houkuttelee liikkumaan. Alueelta löytyy useita hyväkuntoisia luontopolkuja palveluineen ja niiden varrella pääset tutustumaan moniin uhanalaisiin lajeihin, vehmaisiin lehtoihin, karuihin kalliomaisemiin – ja luonnon hiljaisuuteen. Luontopolkuun voi yhdistää myös peikkomaisia seikkailuja Karnaistenkorven Tarinapolulla.

Aktiviteetteja kaipaavalle Lohja tarjoaa vesillä liikkumisen lisäksi monipuolista tekemistä ympäri vuoden esimerkiksi kuntoliikunnan, golfin, taistelupelien, maastosafareiden ja keilauksen parissa.

Kommentoi