Time: 0.0384 Seconds\n

Sälgrundin majakkasaari ja luotsiasema

Kaskinen

Sälgrundin majakkasaari ja luotsiasema
Kohteen nimi: Sälgrundin majakkasaari ja luotsiasema
Puhelinnro: 040-5240820
WWW:: http://www.kaskinen.fi/Default.aspx?id=307842
Aukioloajat: toukokuusta- syyskuuhun

Katso kartta isompana

Esittely:

62 20,1 N 21 11,6 E

Sälgrundin saari sijaitsee Kaskisten edustalla alle kilometrin merimatkan päässä Kalasatamasta. Sen eteläkärjessä seisovat Sälgrundin majakka ja vanha luotsiasema, jonne on kunnostettu kokous- ja majoitustilat. Upea saaristoluonto ja ainutlaatuinen miljöö muodostavat erinomaiset puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiselle.

Voit tehdä päiväretken saarelle, tai jäädä yöksi vanhan hirsirakenteisen luotsiaseman viihtyisiin tiloihin. Kesäkaudella voit majoittua pihapiirin aitoissa. Sälgrundiin voi tulla omalla veneellä ja retkeillä omatoimisesti. Jos omaa venettä ei ole, voit tilata venekyydin paikan päälle.

Telttailijoille on merkittyjä paikkoja. Tulentekomahdollisuus. Saaren mahtava sauna lämpiää yöpyjille mutta myös muille kävijöille tilauksesta.

Luotsiasemalta aukeaa hieno näköala avomerelle, kuitenkin saarelle pääsee Kaskisten keskustasta puolessa tunnissa. Sälgrund kutsuu rentoutumaan!

Venekuljetukset, meriretket, saaren majoitus -ja pitopalvelu Kaskinen Sea-Charter/ www.kaskinenseacharter.fi kari.haggblom (at) kaskinenseacharter.fi 040-5240820

Kommentoi