Time: 0.0035 Seconds\n

Pekka Ruuska, ESPOO

Louhisali, Espoon kulttuurikeskus

Pekka Ruuska, ESPOO
Kohteen nimi: Pekka Ruuska, ESPOO
Osoite: Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo
Tapahtuma-aika:
08.11.2024 - 08.11.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Pekka Ruuska puhaltaa pölyt kitaralaukun päältä!

Lähes kolme vuosikymmentä äärimmäisen säästeliäästi esiintynyt laulaja ja lauluntekijä Pekka Ruuska palaa estradeille vuonna 2024. Ruuska on kasannut uuden yhtyeen, jonka kanssa hän esittää omaa tuotantoaan ryyditettynä poiminnoilla ”suomalaisesta laulukirjasta”.

”Kun sain levytuottajan työni päätökseen vuoden 2023 lopussa, halusin heti alkaa musisoida taas itse. Ja ah, miten hyvältä se tuntuikaan”, intoilee Ruuska.

”Yllättävän moni vanhoista lauluistani on tuotavissa yleisön eteen vielä tänäkin päivänä. Sovitamme niitä uusiksi, ja etsimme uutta kulmaa kertoa näitä tarinoita kolme vuosikymmentä vanhempana. Lisäksi haluan liittää konsertteihin poimintoja suomalaisesta lauluaarteistosta, en tarkkaan tiedä vielä mitä, mutta tämä ajatus sytyttää kovasti. Tähän asti olen laulanut vain omia laulujani”

”On myös virkistävää kasata bändimme ohjelmistoa vailla hittipaineita. Toisin kuin levytuottajana, voin ajatella pelkästään laulujen sisältöä ja niitä teemoja, joiden ympärille haluan konsertin rakentaa.”

”Tavoitteena on, että kuulija lähtee konsertistamme kohottautuneena ja kosketettuna, hyvän hetken kokeneena.”

Ruuskan itsensä kanssa lavalla ovat Tuomo Dahlblom, kitara, Eeva Koivusalo, basso, Maria Ilmoniemi, koskettimet ja Markus Malin, rummut.

Ovet saliin avataan klo 18.30
Salissa ravintolapalvelut, rajattu anniskelualue

Muokattu: 03.05.2024