Time: 0.0014 Seconds\n

Kahden tähden stand up -ilta: Anitta Ahonen ja Matti Patronen

Aleksanterin teatteri

Kahden tähden stand up -ilta: Anitta Ahonen ja Matti Patronen
Kohteen nimi: Kahden tähden stand up -ilta: Anitta Ahonen ja Matti Patronen
Osoite: Bulevardi 23-27, 00180 Helsinki
Tapahtuma-aika:
05.12.2024 - 05.12.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Kahden tähden stand up -ilta: Anitta Ahonen ja Matti Patronen

Kahden tähden stand up -illassa parhaillaan omilla soolokiertueillaan olevien Anitta Ahosen ja Matti Patrosen tiet risteävät Helsingin Aleksanterin teatterissa itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta Luvassa on takuuvarmat naurut kun kaksi oman persoonallisen tyylin omaavaa koomikkoa esittävät omat sooloesityksensä yhden illan aikana.

Anitta Ahonen: 60 ja kuoleman välillä
Stand up -koomikko, anarkistiorvokki Anitta Iso A Ahonen on tullut viimein naisen ikään! 60 ja kuoleman välillä on Iso A:n yli 20-vuotisen uran juhlakiertue, jossa ei haittaa vaikka juhlakalu potkaisisi tyhjää kesken kiertueen. Anitta Iso A Ahonen kutsuu katsojat jatkojen jatkoille juhlimaan elämää naurun merkeissä. Nauru ja uurna sisältävät samat kirjaimet ja Ahosen uurnasta tarjolla on dopamiinishotteja, oksitosiinipaukkuja ja muita hormonidrinkkejä katsojien maljoihin. Tarjolla on lääkkeetön resilienssipaukku pahimpaan elämäntuskaan. Kiroilevana rollaattorimummonakin tunnettu Iso A on heittänyt rollaattorinsa nurkkaan. Koomikon mieli on hänen itse tekemänsä haastattelun mukaan nuori, elämä maistuu makealta ja syövän kouraisema ja selkäbakteerin kampittama kroppakin on menossa mukana.

Matti Patronen: Kelpo versio itsestäni -stand up show

Yli kymmenen vuotta komiikkaa ja yli viisikymmentä vuotta elämää on johtanut siihen, että on aika tuoda Matin stand up -show kaiken kansan nähtäväksi. Vuosi 2015 ja TV1:n Naurun tasapaino-ohjelma toi Matin koko kansan tietoisuuteen. Parhaimmillaan yli 200 keikkaa vuodessa tehnyt Patronen on vakiinnuttanut tyylinsä ja säilyttänyt oman poikamaisen otteensa näihin päiviin saakka. Naurulta ja aivastuksilta ei voi välttyä, eikä ole tarkoituskaan. Hyvän mielen show viihdyttää reilun puolentoista tunnin ajan sisältäen tauon, jolloin voi syödä vaikka kanelipullan. Show sisältää uusia tarinoita sekä vanhoja hassuiksi havaittuja juttuja. Matin omin sanoin: "Koskaan ei tiedä mitä päivät tuovat tullessaan. Mutta vaikka olisi varvas kipeänä, niin joka ilta yleisö saa kuulla ihan Kelpo version itsestäni”.

Kesto n. 2 h, sis. väliajan.

Liput 29,90 €
HUOM! Pyörätuolipaikkojen varaus suoraan Aleksanterin teatterista, puh. 09-676 980.

Muokattu: 29.04.2024