Time: 0.0013 Seconds\n

Ihan homona! - Stand Up Show K18

Kannusali

Ihan homona! - Stand Up Show K18
Kohteen nimi: Ihan homona! - Stand Up Show K18
Osoite: Kannusillankatu 4, 02770 Espoo
Tapahtuma-aika:
16.05.2024 - 16.05.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Toukokuisena torstaina Espoon Kannusalissa sukelletaan sateenkaaren kaikkiin sävyihin ja nauretaan ihan homona, kun lavallemme astelee neljä loistavaa Stand Up komiikan tähteä. Illan esiintyjinä nähdään Raisa Omaheimo, Jamie MacDonald, Illusia Sarvas sekä Inka Valima!

Inka Valima
Inka Valima on ollut kovassa nousussa siitä asti kun terassit taas avattiin, mutta tekee vakuuttavaa uraa myös stand up -komiikan parissa. Inkan esitykset herättävät ihastusta ympäri Suomen! Lisäksi hän herättää kysymyksiä, kuten ”mitä?” ja ”etkö sä muka ole hetero?” Tämän komediapakkauksen huumori on sopivasti noloa, herkullisen omalaatuista ja joidenkin mielestä ihan älykästä! Inkan voi löytää stand up -lavojen lisäksi podcasteista, televisiosta ja kotoaan.

Jamie MacDonald
Jamie MacDonald is a Canadian-Finnish queer transgender nuisance who has been performing on Finnish and international stages since 2004, and who's made himself a household name in the red-green bubble. He's co-created several community-driven projects, including Feminist Comedy Night and Feminist Comedy Academy, Punch Up! - Resistance and Glitter, and the monthly queer salon Attic Underground. His most recent solo show, Cuck, takes on fatherhood, masculinity, and humiliation, which sounds really quite high-brow but it's rather a lot of butt jokes. He's currently doing a PhD on queer butt jokes.

Raisa Omaheimo
Raisa Omaheimo on queer-feministinen koomikko joka on viime aikoina ollut kiinnostunut setämiehistä ja aikuistaaperoista.

Illusia Sarvas
Illusia Sarvas on Suomen Stand Up Clubin Vuoden Tulokas vuodelta 2018. Supermarketin sipsiosaston lisäksi Illusia on tuttu myös tv:stä (mm. Nelosen Stand Up!, Posse). Illusia kuulostaa satuolennolta, mutta onkin ihan tavallinen vantaalainen. Jotain maagista kuitenkin tapahtuu, kun Illusia nousee lavalle. Yleensä ketään ei sahata katki, eikä esitys sisällä kyyhkysiä.

Illan aikataulu:
klo 18 Café Bar Luola
klo 19 Ihan homona! - Stand Up Show

Tapahtuma on K18.

Muokattu: 27.04.2024