Time: 0.0032 Seconds\n

VAUHTI KIIHTYY VANTAA

Tikkurilan Urheilupuisto

VAUHTI KIIHTYY VANTAA
Kohteen nimi: VAUHTI KIIHTYY VANTAA
Osoite: Läntinen Valkoisenlähteentie 56, 01300 Vantaa
Tapahtuma-aika:
09.08.2024 - 09.08.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Vantaalle uusi kesäfestivaali - kaksipäiväinen Vauhti kiihtyy Vantaa järjestetään elokuun toisena viikonloppuna

Viime vuonna Oulussa ja Tampereella 15 000 juhlijaa kerännyt Vauhti kiihtyy -festivaali järjestetään tulevana kesänä myös Vantaalla ja Turussa. Tikkurilan urheilupuistossa perjantaista lauantaihin 9.-10. elokuuta järjestettävän Vauhti kiihtyy Vantaa -festivaalin tähtinä nähdään yhteensä viisitoista kotimaista suosikkiartistia. Festivaalin pääesiintyjä ja kaksi muuta esiintyjää julkistetaan kesän alussa, mutta jo nyt artistikattauksesta löytyvät mm. Battle Beast, Popeda, Stig ja Michael Monroe. Festivaali on osa Vantaan 50-vuotisjuhlavuotta ja sen lipunmyynti käynnistyy alle 30 euron hintaisin kahden päivän early bird -lipuin. Tarjolla on myös edullinen kaverilippu.

Vantaan festivaalikesä vahvistuu uudella Vauhti kiihtyy Vantaa -festivaalilla, joka järjestetään ensimmäistä kertaa tulevana kesänä. Tikkurikan urheilupuistossa juhlittavalla festivaalilla esiintyy yhteensä viisitoista kotimaista suosikkiartistia Stigistä Battle Beastiin.

Uutuusfestivaalin järjestää Rauhala Eventsin Marko Savolainen, jolla on pitkäaikainen kokemus tapahtumien järjestämisestä. Ensimmäiset Vauhti kiihtyy -festivaalit järjestettiin onnistuneesti kesällä 2023 sekä Oulussa että Tampereella. Kummassakin kaupungissa festivaali keräsi noin 15 000 kävijää. Tänä vuonna festivaali laajenee Vantaan lisäksi Turkuun. Vauhti kiihtyy Vantaa on myös osa tänä vuonna 50-vuotta täyttävän Vantaan juhlavuoden ohjelmaa.

- Tikkurilan urheilupuisto tarjoaa loistavan paikan festivaaleille. Puitteet on kuin tehty kesäfestarille ja lisäksi julkisen liikenteen yhteydet on loistavat. Odotan siis innolla, että pääsemme järjestämään Vantaalle uutta festivaalia. Erityisen iloinen olen artistikattauksestamme, siellä on jokaiselle jotain. Ja pääesiintyjämme ovat ihan kotimaan kärkikastia. Viime kesän Vauhti kiihtyy -festivaalit olivat menestys sekä Tampereella että Oulussa. Uskon että saamme vähintään yhtä mukavan festivaalin aikaiseksi Vantaalle, sanoo festivaalia järjestävä Marko Savolainen.

-On ilo toivottaa Vauhti kiihtyy -festivaali Vantaalle. Uusi festivaali vahvistaa Vantaan asemaa tapahtumien kaupunkina. Viime vuosina on ollut havaittavissa, että enenevissä määrin meille halutaan tulla tekemään isoja tapahtumia. Kaupunkilaisia ilahduttaa kovasti, että Vantaalle on luvassa monipuolinen festivaalitarjonta tulevana kesänä
, Vantaan kaupungin kulttuuripäällikkö Reeli Karimäki iloitsee.

Vauhti kiihtyy Vantaa -festivaali tarjoaa livemusiikin lisäksi monipuolisen ruokavalikoiman, joka pitää sisällään sekä tyypillistä festivaaliruokaa että erikoisuuksia. Festivaalin pääesiintyjät ja päiväkohtainen artistijako ja tarkemmat aikataulut julkistetaan myöhemmin.

VAUHTI KIIHTYY VANTAA
9.-10.8.2024
Tikkurilan urheilupuisto, Vantaa
Läntinen Valkoisenlähteentie 56, Vantaa
K 18
Portit pe klo 13-01 ja la 12-01

Esiintyjät:
Battle Beast
Popeda
Stig
Klamydia
Dingo
Michael Monroe
Jukka Poika
Jonne Aaron
Petri Nygård
Pasi ja Anssi
Turmion Kätilöt
Bat ja Ryyd

+ 3 myöhemmin julkistettavaa artistia / yhtyettä

Liput
2 pvä 29,90 €
2 pvä kaverilippu 50 € (sisäänpääsy 2 henkilölle)
2 pvä priority-lippu 99,90 €
2 pvä priority-kaverilippu 150 € (isäänpääsy 2 henkilölle)

Hinnat nousevat kesän alussa.

Priority-lippu sisältää pääsyn festivaaleille molempina päivinä, priority-passin ja kaulanauhan, pientä suolaista tapas-tyyppistä purtavaa illan aikana buffetista, oman baarin ja saniteettitilat sekä oman katetun teltta-alueen ja terassin, josta on näköyhteys lavalle. Priority-lippuja on myynnissä rajoitettu erä.

Muokattu: 27.04.2024