Time: 0.0014 Seconds\n

Helsingin juhlaviikot: Carla Bruni, Vilma Jää

Huvila-teltta, Eläintarhantie

Helsingin juhlaviikot: Carla Bruni, Vilma Jää
Kohteen nimi: Helsingin juhlaviikot: Carla Bruni, Vilma Jää
Osoite: Eläintarhantie (Tokoinranta), 00530 Helsinki
Tapahtuma-aika:
16.08.2024 - 16.08.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Carla Bruni on valovoimainen tähti, jonka juuret ovat syvällä taiteen maailmassa. Taiteilijaperheessä kasvanut Bruni omaksui jo nuorena vahvan kiinnostuksen musiikkiin ja opetteli soittamaan kitaraa ja kirjoittamaan lauluja. Alunperin supermallina tunnetuksi tullut Bruni teki 2002 käännöksen urallaan ja jätti mallintyöt keskittyäkseen täysipainotteisesti ensirakkauteensa – musiikin tekemiseen.

Musiikkiuransa alussa Bruni sai tunnustusta kirjoitettuaan sanoituksia ranskalaisen laulajalegenda Julien Clercin albumille, ja tämä osaltaan rohkaisi debyyttialbumin Quelqu'un m'a dit julkaisuun vuonna 2003. Levyn hienovaraiset melodiat, runollinen herkkyys ja Brunin lumoava ääni valloittivat kuulijat ympäri maailmaa. Sittemmin Bruni on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Ranskan arvostetuimmista artisteista. Pitkän uran tehnyt supertähti saapuu nyt ensimmäistä kertaa konsertoimaan Suomeen ja Huvilaan.

Illan avaa lokakuussa 2023 debyyttialbuminsa Kosto julkaissut etnopop-artisti Vilma Jää. Kansanmusiikin, popin ja oopperan kentillä toimiva laulaja nousi kansainväliseen tunnettuuteen säveltäjä Kaija Saariahon nostettua hänet viimeiseksi jääneeseen oopperaansa Innocence.

Muokattu: 29.04.2024