Time: 0.0012 Seconds\n

Äiti, vaimo ja muita mahdottomuuksia -musikaali, Helsinki

Aleksanterin teatteri

Äiti, vaimo ja muita mahdottomuuksia -musikaali, Helsinki
Kohteen nimi: Äiti, vaimo ja muita mahdottomuuksia -musikaali, Helsinki
Osoite: Bulevardi 23-27, 00180 Helsinki
Tapahtuma-aika:
13.09.2024 - 30.11.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Äiti, vaimo ja muita mahdottomuuksia - musikaali

Äiti, vaimo ja muita mahdottomuuksia on tarina neljästä naisesta, jotka yrittävät kukin parhaansa mukaan selviytyä elämän heidän eteensä heittämistä haasteista: Yksi elää pikkulapsiarkea keskellä pahimpia ruuhkavuosia, toinen suunnittelee raivoisan intohimoisesti tulevia häitään, kolmas yrittää epätoivoisesti saada kiinni siitä, kuka on kun lapset ovat lentäneet pesästä – ja neljäs tulee saamaan yllätyksen, joka muuttaa hänen koko tarkoin suunnitellun elämänsä suunnan. Heitä kaikkia yhdistää yksi asia: keskinäinen ystävyys, joka kantaa läpi vaikeidenkin aikojen.
Australialaisen koomikon Amity Dryn kirjoittama ja säveltämä musikaali on nähty Suomessa kerran aikaisemmin ruotsiksi nimellä Det Perfekta Livet (mm. Teater Viirus ja Svenska Teatern) ja se sai yleisöltä hurmioituneen vastaanoton. Nyt on ensimmäisen suomenkielisen tuotannon aika!

Tämä musikaali naurattaa ja itkettää ja tarjoaa tarkan, mutta humoristisen näkökulman äitiyteen, naiseuteen ja ylipäätään siihen mahdottomuuteen, jota myös elämäksi kutsutaan.

Lavalla neljä upeaa näyttelijää: Anna-Maija Tuokko, Jonna Järnefelt, Minna Kettunen-Enberg ja Matleena Junttanen sekä piano-sello duo.

Käsikirjoitus: Amity Dry
Ohjaus ja suomennos: Jukka Nylund
Kapellimestari: Marko Hilpo

Ensi-ilta Aleksanterin teatterissa pe 13.9.2024

Early Bird -kampanja 8.3.-30.4.2024. Etu -10 % normaalihintaisista lipuista.

---------------

Huom! Pyörätuolipaikkojen, avustaja- ja ryhmälippujen varaus suoraan Aleksanterin teatterista puh. 09 676 980

Muokattu: 02.05.2024