Time: 0.0014 Seconds\n

Tanssin päivän gaala

Kulttuuritalo Martinus

Tanssin päivän gaala
Kohteen nimi: Tanssin päivän gaala
Osoite: Martinlaaksontie 36, 01620 Vantaa
Tapahtuma-aika:
27.04.2024 - 27.04.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Tanssin päivän gaalassa tähtitanssijoita ja herkkupaloja!

Perinteinen Tanssin päivän gaala Kulttuuritalo Martinuksessa on jälleen runsas kattaus herkkupaloja baletista nykytanssiin, kilpatanssista show´hun sekä ripaukseen "etnisempää" baletin ja kansantanssin yhteenkietoutumista. Ohjelmassa on mm. Kansallisbaletin esityksiä, kuten kohtaus Sergei Prokofjevin baletista Romeo ja Julia, koreografina John Cranko, tanssijoina Hye Ji Kang ja Clark Eselgroth. Rien dire -teos on Anna Sariolan, tanssijat Thomas Brun, Heidi Salminen ja Viola Länsivuori.
Tilaisuudessa nähdään myös Elvis & Martin Nudon duetto The Empathy sekä Napolilainen tanssi Pjotr Tšaikovskin baletista Joutsenlampi, tanssijoina Francesca Loi ja Alfio Drago. Tanssii Tähtien kanssa -tv-formaatista tutut tähtivalmentajat Katri Riihilahti ja Matti Purro esittävät Queenin Bohemian Rhapsodyn ja kuuman tangon jousikvarteton livemusiikkiin. Ukrainalaisten tanssijoiden Ethno Contemporary Ballet esittää kauniin tanssin, Karchata, ja Minna Tervamäki, kahden muun tanssijan kanssa, katkelman teoksestaan Heaven´s Gate. Australialainen Jack Traylen esittää version SE14 Tervamäen suositusta teoksesta Something Else?
Tanssiopistojen tanssijoita ja myös yllätyksiä on luvassa liittyen Vantaan 50-vuotisjuhlavuoteen.Tanssin päivän julistuksen lukee Kansallisbaletin taiteellinen johtaja, Javier Torres.
Lue lisää: https://tapahtumat.vantaa.fi/fi-FI/page/65c14cabf6201916be12d759

Muokattu: 27.04.2024