Time: 0.0018 Seconds\n

Huvimaa Fest

Kupittaanpuisto

Huvimaa Fest
Kohteen nimi: Huvimaa Fest
Tapahtuma-aika:
08.06.2024 - 08.06.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Huvimaa Festivaalin ensimmäiset esiintyjät on julkaistu

Ensimmäistä kertaa järjestettävä, ennennäkemätön, kesän iloisin koko perheen tapahtuma Huvimaa Fest tarjoaa elämyksellisen päivän ja monenlaista viihdykettä.

Ensimmäiset esiintyjät on nyt julkaistu ja lavalle räyhskentelee mm. koko perhettä viihdyttävä neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostava Hevisaurus, joka ei jätä juroimpiakaan tallaajia kylmäksi. Pienimpien kuin isompienkin sydämet tulevat sulattamaan kestosuosikki Muumit, jotka luovat ainutlaatuisen tunnelman.

Juhlakansaa tulee tanssittamaan disco-musiikillaan Kikattava Kakkiainen. Festivaaleille astelee myös huippusuositut, Ryhmä Hausta tutut Samppa ja Vainu! Pääset tapaamaan heidät Meet'n'Greetissä!!!

Festivaaleilla on esiintyjien lisäksi markkinatoimintaa, virikkeitä ja aktiviteetteja, tietenkään hyvää ruokaa unohtamatta. Julkaisemme lisää esiintyjiä ja ohjelmaa pitkin kevättä, joten seuraathan festarin nettisivuja ja somekanavia, niin kuulet uusimmat uutiset ensimmäisenä.

Myynnissä Huvimaa Fest valkoisia t-paitoja koko perheelle festari tunnelmaa nostattamaan. Ennakkoon ostettuna Lippu.fi:stä saatavilla kaikki koot alennetulla hinnalla ja tuet näin paikallisia toimijoita. T-paidat saa lunastaa sisääntuloportilta lippua vastaan rannekkeen saannin yhteydessä. T-paidasta kuvia meidän kotisivulla galleria kohdassa.

Alle 1-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi huoltajan kanssa. He eivät tarvitse omaa lippua.

Omat juomat ja eväät ovat kiellettyjä alueella.

Lippuja myynnissä rajoitettu määrä.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Muokattu: 23.02.2024