Time: 0.0044 Seconds\n

RMJ 2024

Otanlahden rantapuisto

RMJ 2024
Kohteen nimi: RMJ 2024
Osoite: Urheilukatu 22, 26100 Rauma
Tapahtuma-aika:
20.06.2024 - 22.06.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

RMJ:n päiväkohtainen ohjelma on julkaistu!

RMJ:n esiintyjäkaartiin kuuluvat muun muassa JVG, Gettomasa, Gasellit, Käärijä, KUUMAA, Lauri Haav ja Tungevaag (NO). RMJ juhlitaan torstaista lauantaihin 20.–22.6.2024 Raumalla, Otanlahden rantapuistossa . Festivaalin kaikki lipputyypit on nyt myynnissä!

Raumanmeren Juhannus juhlitaan 20.–22.6.2024 Otanlahden Rantapuistossa Raumalla. Suomen suurimmat rantabileet tuo keskikesään beach-festivaalin tunnelman, kovimmat esiintyjät sekä tyylikkäimmän juhannusyleisön. Ohjelmakattauksen kirkkaimpana kärkenä RMJ’ssä nähdään kotimaan ajankohtaisimmat esiintyjät ja isoimmat nimet. Tämän lisäksi värinsä kokonaisuuteen antavat tarkkaan valikoidut kansainväliset danceartistit. Festivaalin koko ohjelma on nyt julkaistu.

Uusina niminä RMJ’ssä livenä Suomen kovin bile-duo JVG, viisi Emma-patsasta Emma Gaalassa pokannut Cha cha cha -mies Käärijä, 15-vuotisjuhlaansa viettävä Gasellit, norjalainen Dj, tuottaja ja Grammy -ehdokas Tungevaag, räjähtävää live-energiaa huokuva Portion Boys sekä intensiivisestä live-esiintymisistä tunnettu Mouhous. Tämän lisäksi RMJ’n lavoilla nähdään ja kuullaan samettiääninen Karri Koira, ainutlaatuista tyyliä huokuva SHRTY, lahjakas biisinikkari Ahti, läpimurtoa kotimaisella musiikkikentälä tekevä rap-duo Jore & Zpoppa, asennetta ja voitontahtoa täynnä oleva Costi, genressään nosteessa oleva tuore duo Axel Kala & Pyrythekid, Penelope-biisistä tunnettu William, uuden aallon kovimpiin nimiin lukeutuva Joe L, Taulut-hitillä pankin räjäyttänyt Hugo sekä tiukkaa lavaesiintymistä tarjoileva Turisti.

Jo aiemmin julkaistiin RMJ’n esiintyjiksi Gettomasa, jonka sanantarkka artikulaatio, tunnistettava soundi ja vahva lavapreesens vangitsevat kuulijan, lavaenergiallaan ilmiöksi noussut Sexmane, valovoimainen genresuunnannäyttäjä Cledos ja kotimaisen popin tulikuuma livetykki ja Emma-patsaita rohmunnut KUUMAA. Tämän lisäksi lavalle nousevat romanialainen dancekuningatar Inna, pop-tähti Isac Elliot, alternatiivisen popin suunnannäyttäjä costee, genrerajoja rikkova hurmuri ja Emma Gaalassa himoitun yleisöäänin äänestetyn Yleisö-Emman pokannut Lauri Haav, rapin kuuma nimi ja aitoudellaan vaikuttava Jami Faltin sekä vasta vuoden musiikkia tehnyt, suorasukaisesta tyylistään ja nerokkaista punchlineistaan tunnettu Korelon. Nelonen Media Liven ja Teoston yhteisessä Uudet Soundit -kampanjassa, pääsyn RMJ’n lavalle voitti emoräppiä, hyperpoppia ja punkkia musiikissaan yhdistelevä whereismike.

RMJ’ssä kullaan livenä kaikki Spottarin ja kotimaan kentän isoimmat hitit, ohjelmakattaus on huolellisesti suunniteltu. Yleisön on helppo tehdä ostopäätös tulikuuman kattauksen perusteella ja saapua juhannuksena Raumalle, tämä on kirjaimellisesti place to be kaikin tavoin”, iloitsee ohjelmabuukkauksesta vastaava promottori Janne Tamminen.

RMJ-paljastuksia luvassa taas maaliskuussa


RMJ’ssä on luvassa kovan ohjelmakattauksen lisäksi paljon leipää ja sirkushuveja meidän yleisölle. Maaliskuussa kannattaa olla kuulolla RMJ’n somessa, sillä paljastamme tuolloin muun muassa festarin valovoimaiset juontajat ja RMJ-alueohjelmaa”, lupaa RMJ’n head of production Jonna Pihkala.

Festivaalin kaikki lipputyypit päivälipuista VIP-lippuihin ovat nyt myynnissä keväthintaan. Suositut VIP-paketit sisältävät pääsyn festivaali- ja VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät oma sisäänkäynti festivaalialueelle, ilmainen narikka ja VIP-alueen palvelut, kuten omat ravintolapalvelut sekä WC:t, herkullinen VIP-menu ja vain VIPeille suunniteltua oheisohjelmaa sekä VIP-hostin palvelut. VIPistä on hyvä näkyvyys päälavalle.

Majoitusmyynti on käynnissä ja myynnissä on monipuolinen tarjonta, josta voi valita osuvimman majoituksen juhannuksen viettoon päivämajoituksesta luksus-glamping vaihtoehtoihin. Lisätiedot ja hinnat majoitusvaihtoehdoista löytyvät festivaalin nettisivuilta: www.rmj.fi/majoitus

RMJ to–la 20.–22.6.2024, Otanlahden rantapuisto, Rauma

Päiväkohtaiset esiintyjät:

TORSTAI
Gettomasa, Lauri Haav, Sexmane, costee, TUULI, SHRTY, Korelon, Turisti

PERJANTAI
JVG, KUUMAA, Käärijä, Tungevaag (NO), Isac Elliot, Karri Koira, Ahti, Costi, Jore & Zpoppa, Axel Kala & Pyrythekid

LAUANTAI
Gasellit, Cledos, Portion Boys, Mouhous, Inna (RO), Ani, Jami Faltin, William, Hugo, Joe L, whereismike

Ikäraja: K-18


www.rmj.fi
www.facebook.com/raumanmerenjuhannus/
@raumanmerenjuhannus 

TURVALLISEMPI TILA

Ostamalla lipun sitoudut Nelonen Media Liven turvallisemman tilan periaatteisiin. Lue lisää nettisivuilta: https://nelonenmedialive.fi/turvallisempi-tila/

Muokattu: 28.05.2024