Time: 0.0017 Seconds\n

TIKKURILA FESTIVAALI 2024

Hiekkaharjun Urheilupuisto

TIKKURILA FESTIVAALI 2024
Kohteen nimi: TIKKURILA FESTIVAALI 2024
Osoite: Urheilutie 15, 01370 Vantaa
Tapahtuma-aika:
18.07.2024 - 20.07.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Tikkurila Festivaali 10 vuotta: ohjelma valmis – esiintyjinä mm. Apulanta, BESS, Jenni Vartiainen ja KUUMAA

10-vuotissynttäreitään viettävä pääkaupunkiseudun suurin kotimaisen musiikin juhla Tikkurila Festivaali järjestetään viihtyisässä Hiekkaharjun Urheilupuistossa Vantaalla heinäkuun puolivälissä, 18.-20.7.2024. Juhlavuonna estradille astuvat maamme eturivin artistit ja yhtyeet Apulannasta BESSiin ja Juha Tapiosta Gaselleihin. Ohjelma on nyt valmis ja päiväkohtaiset esiintyjät selvillä.

Uutuudet ohjelmistossa
Tikkurila Festivaalin tuoreimpia kiinnityksiä ovat lukuisista radiohiteistään tunnettu 10-henkinen orkesteri Vesterinen yhtyeineen, 15-vuotista taivaltaan juhliva rap-ryhmä Gasellit, paluun festarilavoille tekevä Kwan sekä koukuttavista sävellyksistään ja koskettavista lyriikoistaan tunnettu pop-tulokas Bee.

Tikkurilan ohjelmistossa nähdään myös Suomen suosituin rap-duo JVG, Mitä silmät ei nää, Ohikiitävää, Kelpaat kelle vaan, kaksi puuta, Jotain niin oikeaa ja lukuisista muista jättihiteistään tunnettu suomipopin kestosuosikki Juha Tapio, UMK:sta koko kansan tietoisuuteen noussut pop-tähti BESS, laulaja-lauluntekijä VIIVI, ​​rock-ikoni Apulanta, musiikin monitaituri Anssi Kela, vauhdikas livekokoonpano Roope Salminen & Koirat, eri musiikkityylejä sekoitteleva Mariska sekä Suljettu sydän, Yhtä en saa ja uusimmasta Auringon eteen -hitistään tunnettu pitkän linjan tekijä Jonna Tervomaa.

Jo julkistetut esiintyjät
Aiemmin julkistettuja juhlavuoden esiintyjiä ovat pop-kuningatar Kaija Koo, pitkästä aikaa festarilavoilla nähtävä Jenni Vartiainen, kansainväliseksi ilmiöksi noussut Emma-voittaja Käärijä, Ylivoimainen, Tulipalo ja Oo vielä sekunnin mun -hiteistään tunnettu, viikonloppuna neljällä Emmalla palkittu KUUMAA-yhtye, festivaalin tavoin 10-vuotisjuhlavuottaan viettävä pop-tähti ja Voice of Finland -valmentaja SANNI, uuden sukupolven rock-suuruus ja vientimenestys Blind Channel, livekentällä aktivoitunut Ellinoora, 40K, Chillaa veli ja Mama -biiseistä tunnettu räppäri Sexmane, r’n’b:tä ja räppiä yhdistelevä Karri Koira sekä koko kansan viihdyttäjä Elastinen. ​​Myös vuonna -94 perustettu rockmetalliyhtye Suburban Tribe tekee odotetun paluun festarilavoille.

Tikkurilassa juhlitaan aikuisten kesken
Kokonaan kotimaiseen musiikkiin keskittyvä Tikkurila Festivaali tulee juhlavuonnaan tarjoamaan ennennäkemättömän laajan ja monipuolisen ohjelmasisällön. Festivaali järjestetään viime vuoden tavoin aikuisten festivaalina ikärajan ollessa 18 vuotta. ”Tikkurila Festivaali täyttää tänä kesänä 10 vuotta ja myös artistikattaus on täyden kympin veroinen. Luvassa on yli 20 huippunimeä laajasti eri genreistä ja heinäkuista synttärihulinaa”, kertoo tuotantopäällikkö Hanna Kaukoniemi.

Tikkurila Festivaali 18.-20.7.2024
Hiekkaharju, Vantaa


Ohjelma
Torstai 18.7.
JVG, Kaija Koo, Gasellit, Käärijä, SANNI, Vesterinen Yhtyeineen, Kwan

Perjantai 19.7.
Juha Tapio, KUUMAA, Suburban Tribe, Sexmane, Ellinoora, BESS, Roope Salminen & Koirat, Bee

Lauantai 20.7.
Apulanta, Jenni Vartiainen, Blind Channel, Anssi Kela, Elastinen, Jonna Tervomaa, Karri Koira, Janna, VIIVI

Tiksi VIP
Tikkurila Festivalin huippusuosittu VIP uudistuu! Tulevana kesänä kaikki VIP-asiakkaat kantavat kaulassaan Tiksi VIP-passeja, ja kaikkien Tiksi VIP-asiakkaiden on mahdollista hyödyntää koko vip-aluetta ja sen palveluita. Tiksi VIP -lipun voi ostaa joko buffet-ruokailulla tai ilman, lisätietoa ruokailumahdollisuuksista alla. Tiksi VIP-lipun haltijoilla on pääsy VIP-maailmaan, joka säilyy tutulla paikallaan festarialueen keskiössä. Tunnelmalliselta VIP-alueelta on erinomaiset näkymät molemmille lavoille, ja VIP-alueelta pääsee myös siirtymään yleisöalueelle ja takaisin helposti, kun erillisiä anniskelualueita ei festivaalilla enää ole. Vipistä löytyy tuttuun tapaan erilliset oleskelualueet, baarit ja wc-tilat. Tiksi VIP -asiakkaille on tarjolla festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopisteensä, jossa liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lippuun sisältyy myös ilmainen narikka. Maittavat kahvit Tiksi VIP-vieraille tarjoaa maksutta Löfbergs.

VIP Buffet
Tiksi VIP -lipun lisäksi on mahdollista ostaa VIP Buffet-lippu, jolla pääsee nauttimaan herkullisen VIP-noutopöydän antimista (1 ruokailu / päivä), jonka voit nauttia katetulla alueella pöydän ääressä. VIP Buffet on myös mahdollista ostaa paikan päältä, mutta ennakkoon ostettuna se on asiakkaalle edullisempi.

VIP Buffet ennakkoon ostettuna: 25€ / ruokailu (1pv lippu) tai 70€ / 3 ruokailua (3pv lippu).
Paikan päällä ostettuna hinta 30 €/ ruokailu.

Tiksi VIP sisältää:
• Sisäänpääsy festivaalialueelle erillistä VIP-kaistaa pitkin
• Sisäänpääsy erilliselle VIP-alueelle
• Vain VIP-asiakkaille tarkoitetut anniskelupisteet ja wc-tilat
• VIP-passi ja ranneke (vaihdetaan erillisessä rannekkeenvaihtopisteessä)
• Maksuton narikka sisääntuloportin yhteydessä
• VIP Hostit vastaamassa viihtyvyydestä
• Mahdollisuus ostaa VIP Buffet –ruokailulippu joko ennakkoon tai paikan päältä (Pelkkä VIP-lippu ei sisällä ruokailua)

Ikäraja: K-18

www.tikkurilafestivaali.fi
www.facebook.com/tikkurilafestivaali
@tikkurilafestivaali #tikkurilafestivaali

TURVALLISEMPI TILA

Ostamalla lipun sitoudut Nelonen Media Liven turvallisemman tilan periaatteisiin. Lue lisää nettisivuilta: https://nelonenmedialive.fi/turvallisempi-tila/

Muokattu: 27.04.2024