Time: 0.0017 Seconds\n

KUOPIOROCK 2024

Väinölänniemi

KUOPIOROCK 2024
Kohteen nimi: KUOPIOROCK 2024
Tapahtuma-aika:
25.07.2024 - 27.07.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

KUOPIOROCKIN OHJELMISTO ON VALMIS: PÄÄESIINTYJIKSI THE PRODIGY JA KISS-LEGENDAN GENE SIMMONS BAND

- Kuopiorockin pääesiintyjinä nähdään brittiläinen The Prodigy sekä yhdysvaltalainen KISS-legendan Gene Simmons Band, muita uusia julkaisuja festivaalille ovat mm. Stratovarius, Viikate ja Maija Vilkkumaa.
- Festivaalilla nähdään lähes 40 artistia 4 eri lavalla, päiväkohtainen ohjelma julki nyt
- Kuopiorock juhlitaan ensi kesänä 25.-27.7.2024

Savon rockjärkäle Kuopiorock julkaisee lopun ohjelmiston kesän 2024 festivaalille. Väinölänniemen vehreissä festivaalimaisemissa nähdään runsaasti kotimaisia ja kansainvälisiä rocktähtiä. Festivaalin pääesiintyjinä toimivat raskaan konemusiikin jättiläinen, brittiläinen The Prodigy sekä KISS-legenda Gene Simmonsin sooloyhtye Gene Simmons Band. ”Firestarter”, ”Smack My Bitch Up” ja ”Breathe” -kappaleistaan tunnettu, 1990 Essexissä perustettu The Prodigy toimii festivaalin perjantain pääesiintyjänä festivaalin huipentuessa lauantaina Gene Simmonsin rock and roll-iltaan, jossa rokkikukko esittää myös edesmenneen KISS-yhtyeensä kappaleita.

Muita uusia artistijulkaisuja Kuopiorockiin ovat mm. mollivoittoisesta suomimetallistaan tunnettu Viikate, säkenöivä Suomi-rockin kuningatar Maija Vilkkumaa, kuopiolaislähtöisen Olli Hermanin solistikseen kiinnittänyt Popeda sekä ”Puhu äänellä jolla kuulen” ja ”Che Guevara” -kappaleistaan tunnettu Happoradio. Festivaalilla nähdään myös energinen metalliyhtye Lost Society, Timo Kotipellon kipparoima Stratovarius sekä festivaalilla yhden juhlavuoden erikoiskeikoistaan heittävä Dingo.

Kuopiorockin ohjelmaa täydentävät myös okkultista rockia iskelmäpoljentoon yhdistelevä Krypta, pieksämäkeläislähtöinen FM2000, räppiä, funkkia ja punkkia yhdistelevä Atomirotta, oululainen hardrock-yhtye Temple Balls sekä Teoston ja Nelonen Media Liven Uudet Soundit -kilpailussa keikan festivaalilla voittanut rock band from hell. Paikallista väriä festivaalille tuovat mm. viime vuonna uuden Sunholy -albuminsa julkaissut Shade Empire, Linnanrauniot, Rosy Dream, Lohkare sekä yhteistyössä Rock Academy Kuopion kanssa toteutetun Väinö Stagen ohjelmisto. Väinö Stagella esiintyvät Kuopio Rock Academyn Anorexy, Jatkoroikka666, Self Enslaved, Licuation, Violet Garden, Haloshade ja Woundstripe, minkä lisäksi jokaisena festivaali-iltana SKYB – Ysäriltä ja takaisin -dj:t tanssittavat festivaalikansaa Kallaveden rannalla.

Uusista julkaisuista torstaina esiintyvät mm. Happoradio, Lost Society ja Dingo, perjantaina Maija Vilkkumaa ja lauantaina Stratovarius, Atomirotta ja Popeda. Jo aiemmin julkaistuista artisteista torstaina tullaan näkemään mm. rokkiklassikko Apulanta, ruotsalainen melodista metallia, poppia ja elektroa yhdistelevä Amaranthe sekä ”Dark Side”, ”Balboa” ja ”We Are No Saints” -hiteistään tuttu vientitoivo Blind Channel, kun taas perjantaina esiintyvät monsteriyhtye Lordi, Kotiteollisuus sekä superkokoonpano JJYLLI & KUOPPIS – MUSIC OF KINGSTON WALL. Lauantain ohjelmaa jo aiemmin julkaistuista artisteista ovat mm. jo 20. kertaa Kuopiorockissa esiintyvä Turmion Kätilöt, yhden harvoista paluukeikoistaan festivaalilla soittava Suburban Tribe sekä Eppu Normaali. Koko päiväkohtainen jako ja ohjelma on luettavissa festivaalin verkkosivuilta www.kuopiorock.fi

Ennakkolipunmyynti ennätysvilkasta, festivaalipäällikkö ei malta odottaa kesää


Kesän 2024 Kuopiorockin lipunmyynti käynnistyi loppuvuodesta toden teolla, ja lipunmyynti on käynyt kiivaana koko talven ajan. Myynnissä on niin normaaleja festivaalilippuja, kuin suosittuja, useana vuonna loppuunmyytyjä Osuma VIP-lippuja, joista on nyt myyty jo yli 80% kapasiteetista.

Olemme Kuopiorockissakin porrastaneet muiden festivaalien tapaan lipunhintoja niin, että mitä aiemmin lipun ostaa, sitä edullisempaa se on. Nyt myyntiin tuleva lippuporras on voimassa toukokuuhun asti, mutta on todella todennäköistä, että varsinkaan Osuma VIP-lippuja ei riitä enää sinne asti. Kesän rokkiin on vielä aikaa, mutta lippu kannattaa hankkia hyvissä ajoin – muuten voipi jäähä ilman!”, vinkkaa festivaalipäällikkö Allu Koskinen, joka odottaa tulevan kesän festivaalia erityisellä innolla.

Niin sitä piti 21 vuotta rokkia tehdä, että saadaan meikäläisen nuoruuden lempibändin lavalle. The Prodigyn esiintyminen Kuopiorockissa on todella odotettu kokonaisuus, ja siinä vaiheessa, kun Breathe ja Firestarter pärähtävät soimaan, ei tule riemusta eikä tanssista loppua!”, vannoo festivaalipäällikkö valmiina kesää varten.

KUOPIOROCK 25.-27.7.2024

www.kuopiorock.fi
@kuopiorock

#kuopiorock #rokkikuuluukaikille

ESIINTYJÄT

The Prodigy (UK), Gene Simmons Band (US), Apulanta, Amaranthe (SWE), Eppu Normaali, Stratovarius, Suburban Tribe, Blind Channel, JJYLLI & KUOPPIS - MUSIC OF KINGSTON WALL, Tarot, Turmion Kätilöt, Maija Vilkkumaa, Happoradio, Lordi, Hardcore Superstar (SWE), Mokoma, Popeda, Kotiteollisuus, Lost Society, Viikate, Dingo, Warmath, Nyrkkitappelu, Krypta, Atomirotta, Temple Balls, Shade Empire, FM2000, rock band from hell, Lohkare, Linnanrauniot, Anorexy, Jatkoroikka666, Self Enslaved, Licuation, Violet Garden, Haloshade, Woundstripe, SKYB – Ysäriltä ja takaisin

TURVALLISEMPI TILA

Ostamalla lipun sitoudut Nelonen Media Liven turvallisemman tilan periaatteisiin. Lue lisää nettisivuilta: https://nelonenmedialive.fi/turvallisempi-tila/

Muokattu: 27.04.2024