Time: 0.0013 Seconds\n

Voca People - Cosmic Tour

Kulttuuritalo

Voca People - Cosmic Tour
Kohteen nimi: Voca People - Cosmic Tour
Osoite: Sturenkatu 4, 00510 Helsinki
Tapahtuma-aika:
01.10.2023 - 01.10.2023

Katso kartta isompana

Esittely:

VOCA PEOPLE
Cosmic tour


Tämä täynnä energiaa ja huumoria oleva kansainvälinen musiikkisensaatio sisältää yli sata erittäin suosittua hittiä, mukaan lukien Madonnan, Michael Jacksonin, Queenin ja jopa Mozartin tuotantoa! Ei soittimia, ei äänitehosteita – tämä on maailmanluokan a cappella, vain kahdeksan uskomattoman lahjakasta laulavaa koomikkoa, joita on nähnyt livenä yli kolme miljoonaa innostunutta katselijaa yli 40 maasta.

Erinomaisesta teatterielämyksestä jaettavan Lucille Lortel Awards -palkinnon voittajat (New York) ja Tel Avivin Euroviisujen avajaisiin osallistuneet tulevat meille uuden show’nsa kanssa – luvassa on uskomattoman hauska koko perheen musiikkikomedia suoraan Broadwaylta nimeltä Cosmic Tour, jonka voi katsoa loppuun yhdellä hengenvedolla ja joka ei jätä ketään välinpitämättömäksi...

Voca People on ennennäkemätön konsertti toisesta maailmasta, jossa yhdistyvät lauluäänet, a cappella laulu, komedia ja beatbox-taide. Lähde VOCA PEOPLEn kanssa avaruusmatkalle VOCA-nimiselle musiikkiplaneetalle ja koe musiikkimatka konsertissa, joka saa sinut nauramaan, taputtamaan ja laulamaan mukana täyttä kurkkua!

* * * * *
"Best Show Ever"
Late Night with Jimmy Fallon

* * * * *
"Aliens with golden voices!"
Le Parisien

* * * * *
“JUST GREAT! A KNOCKOUT!"
The New York Times

https://youtu.be/3er8ytNbT2A

Muokattu: 02.10.2023