Time: 0.0010 Seconds\n

Gettomasa & Lauri Haav

Lutakonaukio

Gettomasa & Lauri Haav
Kohteen nimi: Gettomasa & Lauri Haav
Tapahtuma-aika:
12.07.2023 - 12.07.2023

Katso kartta isompana

Esittely:

Gettomasa, Chosen One, nähdään Jyväskylän Lutakonaukiolla 12.7.2023 ja luvassa on räppärille tuttuun tyyliin kärkiluokan show. Lutakon keikka on Gettomasan ainoa kotikaupungin oma keikka kesän aikana. Räptähden lisäksi lavalle nousevat mielettömässä nousussa oleva Lauri Haav sekä jambo, Shrty, Lyttä & Tohtori Getto!

Useita Emma-ehdokkuuksia ja -palkintoja, listaykkösiä ja albumilistan kärkipaikkoja - sitä kantaa kotimaisen räppiskenen ykkösnimi Gettomasa mukanaan. Artistin viimeisin albumi Vastustamaton julkaistiin 2022 ja se lunasti itselleen Vuoden myydyimmän albumin ja Vuoden albumi -palkinnot. Artistin livekeikat eivät ole jättäneet ketään kylmäksi. Jyväskylän, räppärin kotikaupungin, keikasta kotiyleisölle kukaan ei halua jäädä paitsi!

Gettomasa & Lauri Haav
Ke 12.7.2023, Lutakonaukio, Jyväskylä

Tapahtuman aikataulu
18:30 Ovet
19:00 Lyttä & Tohtori Getto
19:45 Jambo
20:30 Shrty
21:15 Lauri Haav
22:30 Gettomasa

Sisäänpääsy Lipulla pääsee sisään vain kerran, eikä alueelta voi poistua kesken konsertin. Kaikki liput luetaan elektronisesti tapahtuma-alueen porteilla, turvatarkastuksen yhteydessä.

Konsertti järjestetään Lutakonaukiolla, kaikki paikat ovat numeroimattomassa seisomakatsomossa. Alaikäisille ja täysi-ikäiselle on erilliset alueet, molemmilta alueilta on pääsy lavan edustalle. Ostathan omaa ikääsi vastaavan lipun, jotta voimme mitoittaa alueet ja niiden palvelut vastaamaan kysyntää. Alaikäisten kanssa saapuvat, alaikäisten alueella konserttia katsovat huoltajat voivat ostaa ikärajattoman lipun. 12-vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät konserttiin vain täysi-ikäisen huoltajan seurassa. Kaikki konserttiin tulijat tarvitsevat oman lipun (poislukien avustajat, lisätietoa alla). Konsertissa ei ole erillistä VIP-aluetta.Ostathan lippusi vain virallisten myyntikanavien kautta, jotka ovat Tiketti ja Lippu.fi. Ainoat viralliset jälleenmyyntikanavat ovat Liputon (Tiketti) ja Fansale (Lippu.fi). Ethän postaa lipustasi kuvaa someen, jotta lipun koodia ei voida kopioida ja väärinkäyttää.

PYÖRÄTUOLI- JA ASIAKAS + AVUSTAJALIPUT

Tapahtumaan on myynnissä kahta erilaista sekä asiakkaan että avustajan sisäänpääsyyn oikeuttavaa lippua.

Pyörätuolikoroke sijaitsee ikärajattomalla alueella. Pyörätuolilla pääsee halutessaan liikkumaan myös anniskelualueen puolelle, mikäli on täysi-ikäinen.

”Pyörätuoli + avustaja” -lippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle+avustajalle.
”Asiakas + avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa.

Tapahtuman lisätiedot: www.nelonenmedialive.fi/gettomasa

Liput alk. 34,90 € + tilausmaksut

Ostorajoitus: 10 lippua/asiakas

Muokattu: 13.07.2023