Time: 0.0013 Seconds\n

WANHA RAUMA LIVE 2023

Potkurin katto

WANHA RAUMA LIVE 2023
Kohteen nimi: WANHA RAUMA LIVE 2023
Osoite: Kauppakatu 3, 26100 Rauma
Tapahtuma-aika:
21.07.2023 - 21.07.2023

Katso kartta isompana

Esittely:

SuomiLive – Rauma

Uusi, rento musiikkifestivaali kaupungin keskustassa heinäkuussa!

Perjantai 21. ja lauantai 22. heinäkuuta 2023


Kauppakeskus Potkur - Kattotasanne
Kauppakatu 3
26100 Rauma

* Happoradio * Sexmane * Anssi Kela * Redrama * Chorale * Lavaredo * Steve ’n’ Seagulls * Kake Randelin * Mäkki * Jannika B * Pete Parkkonen * Mariska * Stand up -koomikot *

SuomiLive on uusi, rento Raumalla järjestettävä musiikkifestivaali 21. ja 22. heinäkuuta. Festivaalipaikkana toimii Kauppakeskus Potkurin kattotasanteella sijaitseva pysäköintialue. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana festarilavalla nähdään poikkeuksellisen laadukas kotimainen artistikattaus.

Haluamme SuomiLive -tapahtumassa tarjota yleisölle positiivisen, kokonaisvaltaisen festarielämyksen. Vetovoiman ja tapahtuman houkuttelevuuden kannalta artistinimet ovat tietysti ratkaisevassa asemassa, mutta vuosi vuodelta enenevässä määrin asiakkaiden toiveet ja vaatimukset kohdistuvat myös festivaalialueen viihtyvyyteen, tunnelmaan, palveluihin ja turvallisuuteen. Nämä asiat on huomioitu SuomiLive -tapahtumaa Raumalle suunniteltaessa”, kertoo tapahtumajärjestäjä Tiger Production Oy:n vastaava tuottaja Antti Smeds.

Festivaalialue sijaitsee perinteisistä kesäfestivaalipaikoista poiketen suositun kauppakeskuksen katolla olevalla pysäköintipaikalla, josta on upeat näkymät Wanhaan Raumaan. Toispaikkakuntalaiset kuten esimerkiksi tapahtumassa esiintyvät artistit ovat taatusti ihmeissään Wanhan Rauman historiallista puutalokaupunginosaa, Unescon maailmanperintökohdetta yläilmoista katsellessaan. SuomiLive – Wanha Rauma on rento ja välitön raumalainen kansanjuhla.

OHJELMA

Perjantai 21.7.2023
Stand up -koomikko, Mäkki, Kake Randelin, Pete Parkkonen, Jannika B, Steve ’n’ Seagulls ja Mariska

Lauantai 22.7.2023
Stand Up -koomikko, Lavaredo, Chorale, Redrama, Anssi Kela, Sexmane ja Happoradio

TAPAHTUMAJÄRJESTÄJÄ


Tiger Production Oy on ohjelmapalveluihin ja tapahtumatuotantoon erikoistunut yhtiö, joka kuuluu Arctic Group -monialakonserniin. Tapahtumatuotantoon edistyksellisesti ja ennakkoluulottomasti suhtautuvan yhtiön osakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja alihankkijoihin kuuluu suuri joukko arvostettuja ja kokeneita tapahtuma-alan toimijoita niin tekniikan, turvallisuuden, tapahtumainfrastruktuurin, ruoka- ja juomapalveluiden, markkinoinnin kuin tiedotuksenkin saralta.

SuomiLive -musiikkifestivaalit järjestetään Vantaalla 9.-10.6., Hyvinkäällä 14.-14.7., Raumalla 21.-22.7., Kemijärvellä 21.-22.7., Pieksämäellä 4.-5.8. ja Torniossa 25.-26.8.2023.


HEIMOLIPPU


Heimolipulla pääsee nauttimaan festivaaleista juhlavasti!
Heimolippulaisille on varattu oma, aidattu ja osittain katettu alue, jossa muun muassa runsaasti istumapaikkoja, baari, saniteettitilat ja pientä purtavaa.
Alueelta on hyvä näkyvyys lavalle.
Heimolippuun sisältyy heimopassi.
Heimoalueelle on myynnissä rajoitettu määrä lippuja.

Tapahtuman ikäraja on K-18 vuotta.

Muokattu: 24.07.2023