Time: 0.0052 Seconds\n

PAULA!

Rauman teatteri

PAULA!
Kohteen nimi: PAULA!
Osoite: Alfredinkatu 2, 26100 Rauma
Tapahtuma-aika:
03.05.2024 - 14.12.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Paula Koivuniemi on suomalaisen kevyen musiikin kuningatar. Iskelmätähti, jonka ura ulottui lähes kuudelle vuosikymmenelle. Paula! -musikaali kertoo rakastetun artistin tarinan ensimmäisestä keikasta isän keikkabändin solistina aina uran huippuvuosiin ja Leidit lavalla -kiertueeseen.

Mikä oli Paulan menestyksen salaisuus ja minkä hinnan hän siitä yksityiselämässään maksoi?

Näytelmän käsikirjoittajia ovat Kaisa Kuikkaniemi, Esa Nieminen ja Otto Kanerva, joka myös ohjaa esityksen. Kuikkaniemi ja Kanerva olivat myös Rauman kesäteatterissa viime kesänä ihastuttaneen Dingo-musikaalin takana. Musiikin sovituksesta vastaa Esa Nieminen, joka toimii myös esityksiin valmistavana kapellimestarina.

Eri vuosikymmenten välillä liikkuvassa musikaalissa Paula Koivuniemen rooleissa nähdään kaksi näyttelijää; Rauman teatterin Ninni Kekki sekä ensimmäistä kertaa Raumalla vieraileva Maarit Peltomaa. Muissa rooleissa nähdään vierailevat näyttelijät Jani Koskinen, Elina Ruti ja Antti Tuominen sekä Rauman teatterin näyttelijöistä Timo Julkunen, Juha Kulmala ja Raisa Sorri.

Esityksen koreografina toimii Osku Heiskanen. Lavastuksen suunnittelee Porin Teatterista vieraileva Teemu Loikas. Pukusuunnittelija on Elina Vättö ja kampaukset, peruukit ja maskeeraus ovat Tuula Kupiainen-Koiviston käsialaa. Valosuunnittelun tekee Hannu Naamanka ja äänisuunnittelu on Panu Raatikaisen. Esityksissä kapellimestarina orkesteria johtaa Perttu Suominen.

Paula! -musikaalin kantaesitys ja ensi-ilta Rauman teatterissa 9. syyskuuta.

Muokattu: 28.04.2024