Time: 0.0016 Seconds\n

IS MY MICROPHONE ON?

Amos

IS MY MICROPHONE ON?
Kohteen nimi: IS MY MICROPHONE ON?
Osoite: Pohjois esplanadi 2, 00130 Helsinki
Tapahtuma-aika:
22.04.2023 - 22.04.2023

Katso kartta isompana

Esittely:

Is my microphone on?
– Lärkanin oppilaat esittävät vahvan vetoomuksen planeettamme pelastamiseksi!
Is my microphone on? on uusi ilmastokriisiä käsittelevä näytelmä. Greta Thunberg on innoittanut kirjoittaja Jordan Tannahilliä. Samalla tavoin kuin teini-ikäinen Thunberg usein suuntaa puheensa aikuisille ihmisille, esiintyy myös tämä ryhmä suoraan aikuisyleisölle ja kutsuu sen kokemaan maailman yhdessä uudelleen.

Näytelmän kautta nuorille annetaan ääni uskomattoman tärkeän ja ajankohtaisen kysymyksen käsittelyssä, josta nuoret eivät ole vastuussa ja jolle he eivät voi tehdä paljoa, mutta joka kuitenkin tulee vaikuttamaan heihin pitkälle tulevaisuuteen. Siinä on kyse haastamisesta. Siinä on kyse myös sodanjulistuksesta. Samalla se on kuitenkin rakkaudenosoitus sekä aikuisia että planeettaamme kohtaan. Turhautuminen antaa tietä muutoksen mahdollisuudelle.

Earth day
Maan päivää eli Earth Dayta on vietetty kaikkialla maailmassa 22. huhtikuuta vuodesta 1970 lähtien ja vuoden 2023 teemana on ”Pelasta planeettamme”. Tämä näytelmä esitetään samanaikaisesti Earth Dayn aikana Suomessa, Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa ja näin ollen se sisältää yhteisen julistuksen maailman ilmaston puolesta.

Lärkanin lukion teatteriryhmä

Lärkanin lukion teatteriryhmän kokoonpano vaihtelee vuosittain, emmekä käytä koe-esiintymisiä, vaan kaikki esiintymisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita. Tämän vuoden ryhmässä on mukana 13 henkilöä, joista osa on harrastanut teatteria aiemmin ja toiset taas ovat ensikertalaisia. Kaikkia heitä yhdistää halu kertoa tämä tarina ja saada näyttämö, jolla kertoa huolestaan ja turhautumisestaan. Tämä näytelmä on nuorten yritys saada aikaan sopimus heidät pettäneen sukupolven kanssa.

***

Kaikkiin teatterin omiin esityksiin tarjolla tekstitys

Alennusliput saman päivän esitykseen voimassa myyntitilanteen mukaan
Opiskelijat ja teatterialan ammattilaiset saavat alennuksia samana päivän esityksiin, kysy lisää teatterin lipunmyynnistä esityspäivänä. Alennukseen oikeuttava todistus tulee olla mukana lippua ostaessa ja esitykseen tultaessa.

Muokattu: 22.04.2023